in

Online aandelen: zo koop je ze

Investers moesten in het verleden persoonlijk een beurs bezoeken of een makelaar bellen om aandelen te kopen. Met de ontwikkeling van het internet zijn de beleggingsmogelijkheden in internationale effecten niet langer beperkt, open voor alle beleggers over de hele wereld.

U kunt effecten kopen/verkopen via een online broker zolang u computertoegang tot internet hebt. Met één klik wordt de transactie direct uitgevoerd. Wat moet je doen om deel te nemen aan de internationale aandelenmarkt?

Hoe online aandelen kopen?

Stap 1: Selecteer een online effectenmakelaar.

Wanneer u voor het eerst de beurs betreedt, is het kiezen van een betrouwbare en geschikte makelaar essentieel. Er zijn veel criteria voor de makelaar waar u op moet letten.

Eerst moet u de wettelijke status controleren van de makelaar die u van plan bent te gebruiken. Het uitvoeren van transacties met een gereguleerde makelaar is uiterst belangrijk, het waarborgen van de veiligheid van het geïnvesteerde kapitaal en het minimaliseren van de risico’s voor gebruikers.

Daarnaast moet u ook rekening houden met de volgende factoren:

  • Vertalingscommissies (spread, commissie)
  • Influenza
  • Seposito en intrekking
  • Minimum en minimum handelsvolume
  • Order execution speed
  • Klantenservice

Stap 2: Open een handelsrekening

Een aandelenrekening is een plek om geld op te slaan en uw handelsactiviteiten uit te voeren. Om deel te nemen aan de beurs moet je zelf een account aanmaken.

Net als het aanmaken van een bankrekening is de procedure voor het openen van een aandelenrekening uiterst eenvoudig. Na het inloggen op de website van de makelaar moet u enkele basisgegevens invullen (volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer, enz.) en identiteits- en adresverificatiedocumenten verstrekken.

(ID-kaart, rijbewijs) betekent dat u al een internationale effectenhandelsrekening hebt.

Na het openen van een rekening en het storten op uw effectenrekening, kunt u onmiddellijk aandelen van uw keuze verhandelen.

Passage 3: zoek naar de aandelen die u wilt kopen

Nadat u uw handelsaccount hebt geopend en gefinancierd, is het tijd om de aandelen te selecteren die u wilt kopen. Een uitstekend uitgangspunt is de zoektocht naar het jaarverslag van de onderneming, met name de jaarlijkse brief van het management aan de aandeelhouders. De brief geeft u een algemeen overzicht van wat er met het bedrijf gebeurt. Daarom kunt u meer informatie zoeken in kwartaalupdates en recent nieuws.

Daarnaast zullen de meeste online brokers u voorzien van tonnen rapporten, marktinformatie en analytische hulpmiddelen die u nodig hebt om uw bedrijf te evalueren.

Stap 4: aandelen kopen

Na het bepalen in welke aandelen u wilt beleggen, kunt u direct handelen. Bekijk de gedetailleerde gids in het onderstaande artikel:

Stap 5: Beheer uw handelsportefeuille

orthofoliomanagement is een van de overlevingsfactoren van beleggers op de aandelenmarkt. Leer hoe u uw portefeuille kunt beheren, helpt u uw winst te maximaliseren en uw account te beschermen tegen onverwachte risico’s.

Preport management is een cruciaal beroep in aandelenbeleggen, een effectief hulpmiddel voor het beperken van risico’s en het maximaliseren van winst. Investeerders moeten een levensvatbaar en effectief portefeuillesysteem creëren als ze lange tijd in effecten willen beleggen met veilige rendementen en een laag risico. Daarom zal portefeuillebeheer in aandelenbeleggingen een cruciale rol spelen bij het bepalen van de winstgevendheid van beleggers.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 27

Risicotolerantie: wat het is en hoe het werkt

invest crypto 12

Forex swap: wat het is en hoe het werkt