in

PayPal u geld kunt storten op uw eToro-account: hoe doet u dit en waarom

PayPal is sinds enkele jaren een internationale betalings- en transactiegateway. Vergelijkt met andere online betaalplatforms lijkt PayPal eenvoudiger en handiger.

Een storting doen op een eToro-account met behulp van PayPal brengt tal van voordelen met zich mee, zoals:

  1. PayPal staat bekend als een stabiele betaalmethode met een hoog beveiligd tarief.
  2. De storting via PayPal is vrij snel, het duurt slechts 1 minuut om het geld over te maken naar de eToro-rekening. Verwerking van de opname voor PayPal duurt 1-2 dagen.
  3. e-mailaccounts financieren die PayPal gebruiken, kost u geen conversiekosten. Wanneer u met een andere valuta stort, wordt het gestorte bedrag omgerekend tegen de huidige marktkoers, wat u meer kost.
  4. Bovendien daalt het USD-saldo op uw PayPal-account niet als gevolg van inflatie zoals wanneer u geld boekt in fiat-valuta’s.

Om te concluderen dat PayPal momenteel blijft groeien en de digitale betalingsruimte domineert, zelfs als de concurrentie toeneemt. Het totale volume aan betalingen via PayPal bereikte in 2020 een record met 936 miljard dollar.

Om de bovenstaande redenen moedigt Investiki u aan om voor het gemak en de veiligheid stortingen/opnames te doen op eToro via PayPal. Hoe dan ook, voordat u geld stort op eToro, moet u ervoor zorgen dat u geld klaar hebt staan op uw PayPal-account.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 66

Opnemen en verkopen op Binance

invest crypto 5

Koop munten op binance met fiat geld