in

Prijsvoorspelling voor groene Bitcoin (GBTC) 2024-2030: is het legitiem?

Green Bitcoin is een innovatief en duurzaam platform dat de erfenis van Bitcoin combineert met het ecologische aspect van de Ethereum-blockchain. Dit artikel gaat in op de legitimiteit van Green Bitcoin, het investeringspotentieel ervan en hoe je $GBTC-tokens kunt kopen
.

Recente gegevens over Green Bitcoin

 • Afgelopen 7 dagen: -10,2%
 • Vorige maand: -49,9%
 • Investeringskwaliteit: onvoldoende gegevens

Wat is groene Bitcoin?

Green Bitcoin is een ERC-20-token geïntroduceerd door Green Bitcoin. Hiermee kunnen houders hun tokens inzetten met behulp van een innovatief Gamified Green Staking-mechanisme. Tijdens de voorverkoop kan Green Bitcoin worden ingezet voor grote beloningen en, eenmaal gelanceerd, kunnen houders de prijs van Bitcoin voorspellen
om extra beloningen te verkrijgen.

Waarom groene Bitcoin?

Green Bitcoin ($GBTC) onderscheidt zich door zijn ecologische benadering in twee belangrijke aspecten. Ten eerste maakt het gebruik van een Proof of Stake (PoS) consensusmechanisme, waardoor het 10.000 keer groener is dan het originele Proof of Work (PoW) van Bitcoin. Dit vermindert de benodigde rekenkracht aanzienlijk. Ten tweede strekt de ‘groene’ filosofie zich uit tot staking, waarbij nauwkeurige voorspellingen in de groene zone tot extra inkomsten leiden.

Green Bitcoin introduceert Gamified Green Staking en biedt exponentiële beloningen en bonussen tot 100%
met nieuwe wekelijkse uitdagingen.

Prijsprestaties

 • Hoogste punt ooit: $2.0171 (11 april 2024)
 • Laagste punt ooit: $0,2207 (29 juni 2024)

Tokenomics van Green Bitcoin

 • Voorverkoop (50%): Aanzienlijke voordelen voor early adopters met de voorverkoop van $GBTC.
 • Staking Rewards-systeem (20%): Het ondersteunt waarde en stabiliteit op lange termijn en beloont deelnemers.
 • Marketing (12,50%): marketingcampagnes om de wereldwijde zichtbaarheid te vergroten.
 • CEX/DEX Listings (7,50%): evenwichtige allocatie tussen gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen om een robuuste marktaanwezigheid te behouden.
 • Community Rewards (10%): groei van de gemeenschap door betrokkenheid en betrokkenheid.

Contract en audit

Het Green Bitcoin-contract is gecontroleerd door Coinsult. Enkele kernpunten van de audit zijn onder meer:

 • De eigenaar kan geen handel inschakelen, nieuwe tokens aanmaken of adressen op de zwarte lijst zetten.
 • De eigenaar kan geen omzetbelasting op 0% instellen, geen belastingen uitsluiten, het contract onderbreken of een maximaal transactiebedrag instellen.

Audit van de website

De website-audit uitgevoerd door Coinsult bevestigde dat de site mobielvriendelijk is, zonder jQuery-fouten, veilig met SSL en vrij van spelfouten, wat zorgt voor een soepele en veilige gebruikerservaring.

Groene Bitcoin-routekaart

Kickoff-voorverkoop

 • Lancering van een toegankelijke voorverkoop van $GBTC om financiering voor technologische ontwikkeling en marketinginitiatieven veilig te stellen.
 • Exchange-vermeldingen

 • Ontvang noteringen op tal van gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen op hoog niveau, waarbij een deel van het aanbod wordt geblokkeerd om stabiele en gedecentraliseerde handelsvoorwaarden te garanderen.
 • Lancering van het spel voor uitzetten en voorspellen

  • Start ons unieke stakingsplatform en Bitcoin-prijsvoorspellingsspel, waarbij je initiële gebruikers betrekt en de community versterkt.

  Revolutie in het voorspellen van stakingen

 • Transformeer de stakingsvoorspellingen door verbeterde gamification-functies te introduceren, waardoor de staking-ervaring leuker en aantrekkelijker wordt voor gebruikers.
 • Is Green Bitcoin legitiem?

  Verificatie van eigendom en KYC

  De officiële Green Bitcoin-site biedt geen gedetailleerde informatie over eigendom of KYC-verificatie. Het contract van Green Bitcoin werd echter gecontroleerd door Coinsult, waarbij drie problemen met een laag risico werden gevonden. Er zijn geen openbare functies voor het slaan of verbranden van tokens, waardoor transparantie en contractintegriteit worden gegarandeerd
  .

  Conclusie

  Hoewel Green Bitcoin een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid kan zijn dankzij de innovatieve combinatie van duurzaamheid en blockchain-technologie, is het gebrek aan gedetailleerde informatie en de huidige marktomgeving mogelijk niet bevorderlijk voor aanzienlijke winsten op korte termijn. Het is essentieel om een grondige analyse uit te voeren voordat u gaat beleggen
  .

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  criptovalute 3

  VeChain: kan het $1000 bereiken?

  bitcoin ethereum o ripple in quale criptovaluta dovresti investire questanno

  Prijsvoorspellingen van Rebel Satoshi 2024-2030: is het legitiem?