in

Synthetix (SNX) Prijsvoorspelling 2022-2031

Er handelen al lange tijd in hoogte- en dieptepunten op de SNX/USD-markt. De SNX-prijs bevindt zich in een zijhandelspatroon, waarbij de koers van het marktpercentage op 6,10 positief wordt weergegeven.

Synthetix (SNX) Prijs statistieken:

SNX Prijs nu – $2.55
SNX Marktkapitalisatie – $348.8 miljoen
SNX circulerend aanbod – 19,1 biljoen 114.841.533
SNX totaal aanbod – 18,9 biljoen 215,258,834 SNX
Coinmarketcap Ranking – #106

SNX/USD Market

Key levels:

Restain levels: $4,$5,$6
Ondersteuningsniveaus: $2.50, $2, $1.50

De daggrafiek laat zien dat de SNX-marktoperatie zich in een zijhandelspatroon bevindt ten opzichte van de waardering van de Amerikaanse dollar.

De 14-daagse SMA-indicator is hoger dan de 50-daagse SMA-indicator. De trendlijn van het bovenste bearish kanaal naderde de kleinere SMA. De 50-daagse SMA-trendlijn ligt boven de 14-daagse SMA-trendlijn. Stachastische oscillatoren zijn noordwaarts bewogen tegen gammalijnen voor nu bewegen in een stijl van consolidatie rond het bereik van 80, waarbij sommige ruimtes in het overbought-gebied ernaast worden bedekt.

wil SNX/USD-handel stevig bewegen om meer punten te verdienen?

Het is niet evident dat kopers in de SNX/USD-markt binnenkort hun inspanningen zullen intensiveren om winst te maken met de kleinere SMA-trendlijn. In de tussentijd kan er sprake zijn van opwaartse bewegingen met een lage activiteit. En dit zou kunnen leiden tot het vinden van weerstand rond SMA op 14 dagen om het einde te betekenen van het krijgen van meer stijgingen van elke lengte. Long-positienemers moesten wachten op een correctie met behulp van stochastische oscillatorlezing die de neiging heeft om een neerwaartse trendsituatie te suggereren voordat ze een terugkoop in de crypto-economie overwegen.

Bij de daling van de technische analyse lijken de vooruitzichten voor de SNX/USD-handel al snel op een veerkrachtige handelsconditie rond SMA’s te stuiten. Een plotselinge piek tegen de 14-daagse SMA-indicator moet weerstand ondervinden rond de SMA-indicator boven de 50 dagen om de beren de overhand te geven om hun bearish trendbeweging van cryptocurrency-handel te hervatten. Een pull-up moet op een hoger punt verschijnen om onmiddellijk te worden afgewezen om beren de mogelijkheid te geven een fatsoenlijke verkooporder te detecteren.

SNX/BTC Prijsanalyse

De trending kracht van Synthetix met die van Bitcoin, de prijsanalysegrafiek laat zien dat het basishandelsinstrument is gedevalueerd in vergelijking met het tegenhandelsinstrument. De prijs van het cryptocurrency-paar bevindt zich in een zijhandelspatroon onder de trendlijn van de kleinere SMA. De 50-daagse SMA-indicator is hoger dan de 14-daagse SMA-indicator. Staanse oscillatoren zigzagden naar het noorden tegen de gammalijnen van de varianten om aan te geven dat de inspanning van de basis cryptocurrency om herstel te forceren niet vruchtbaar was omdat de kleinere kaarsen zich bijna op een rij naar het oosten vormen. Dit laat zien dat de dalende kracht vanaf het einde van de cryptoteller misschien niet snel stopt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 78

Step App (FITFI) prijsverwachting 2022-2031

invest 60

Grinbit (GRBT) Prijsverwachting 2022-2031