in

Top 10 ondergewaardeerde Twitter-accounts in cryptocurrency

Het volgende is een lijst met enkele van de meest onderschatte Twitter-volgers voor cryptocurrencies. Dit is geen uitputtende lijst, maar we hebben geprobeerd een goede dwarsdoorsnede van mensen te bieden, waaronder CEO’s, handelaren, journalisten en meer.

Jozef Lubin

300.000+ volgers

U krijgt: Updates en informatie over ConsenSys en Ethereum.

De Canadese mede-oprichter van Ethereum en ConsenSys-oprichter Joe Lubin is een langdurige en frequente Twitter-gebruiker. Iedereen die geïnteresseerd is in Ethereum of projecten in ontwikkeling op het toonaangevende slimme contractplatform, moet overwegen om het op te volgen. In 2011 raakte Lubin gepassioneerd door Bitcoin, om in 2014 samen te werken met Vitalik Buterin na het lezen van de Ethereum white paper.

Hoewel je veel informatie over Ethereum krijgt, zal Lubin ook zijn gedachten delen over actuele gebeurtenissen met betrekking tot ConsenSys, onderwerpen met betrekking tot Web3 en blockchain in het algemeen.

Chris Burniske

252.000+ volgers

Je krijgt: ongefilterde crypto-updates, memes, relevante retweets en diepgaande analyses.

In zijn begindagen was Chris Burniske analist bij Cathie Wood’s Ark Invest, waar hij het bedrijf pionierde om de eerste openbare fondsbeheerder te worden die in Bitcoin investeerde.

Sindsdien is hij verder gegaan met het mede-oprichten van zijn eigen bedrijf, Placeholder VC. In 2017 was hij ook co-auteur van het best verkochte boek, Cryptoassets: The Innovative Investor’s Guide to Bitcoin and Beyond. Als je vooral van crypto-investeringsstrategieën houdt, moet je overschakelen naar zijn Twitter-account en hem een verplichte volger maken.

Ari Paul

222.000+ volgers

Je krijgt: crypto-analyse op het hoogste niveau en af en toe een Twitter-storm.

Ari Paul is de CEO van BlockTower Capital, een crypto-investeringsmaatschappij. Hij is een gerespecteerd denker in de crypto-ruimte en zijn tweets bieden een nieuw perspectief op de industrie en zijn toekomstige ontwikkelingen. Hij is een zeer actieve persoonlijkheid op Twitter, biedt analyse op het volgende niveau en wordt beschouwd als een echte thought leader in de crypto-ruimte. Hij is ook goed thuis in de kunst van Twitterstorm.

SmartContracter (Bluntz)

219.000+ volgers

Je krijgt: zelfbenoemde bubbeljager en beruchte cryptocurrency-prijsanalist.

Cryptocurrency-analist Bluntz is het meest bekend onder cryptocurrency-handelaren vanwege zijn nauwkeurige voorspelling van de Bitcoin-prijs van het fonds in 2018. Zes maanden eerder voorspelde Bluntz dat de bearmarkt de bodem zou bereiken op $ 3.200 per Bitcoin. In december van hetzelfde jaar bereikte Bitcoin een dieptepunt van $ 3.156. Bluntz twittert regelmatig en is een must om te volgen als je van cryptocurrency-prijsanalyse en prognoses houdt.

CryptosRus

217.000+ volgers

Je krijgt: actueel cryptocurrency nieuws, persoonlijke anekdotes en marktupdates.

CryptosRus oprichter en persoonlijkheid George “We Are All George” Tung heeft meer dan 600.000 YouTube-abonnees en meer dan 200.000 Twitter-volgers verzameld sinds hij in 2017 zijn baan als IT-manager verliet. George deelt graag zijn mening over actuele gebeurtenissen in de cryptocurrency-industrie terwijl hij zijn volgers op een zeer persoonlijke manier opleidt. Als je hem volgt op YouTube zul je zijn updates op Twitter over zijn recente videoreleases waarderen. Ondertussen maakt hij ook deel uit van een nieuwe tv-show “The Next Crypto Gem”.

Nebrasangooner

296.000+ volgers

U krijgt: Een geweldige bron van meestal gratis crypto-handelsadvies en prijsanalyse

Het Nebraskangooner Twitter-account biedt tonnen gratis handelstips en uitgebreide knowhow van de cryptocurrency-markten. De bekende cryptocurrency-handelaar deelt zijn diepgaande advies met betrekking tot de huidige marktbewegingen en diepgaande technische analyse. Dit account vermijdt niet vermeende gedachten over marktmodellen en inspirerende ideeën met betrekking tot de potentiële bewegingen van een crypto-activum. Gooner twittert vaak, snel en woedend. Als dat jouw stijl is, zul je dit account geweldig vinden.

Aaron van Wirdum

56.000+ volgers

Je krijgt: kennisbommen over Bitcoin en blockchain-technologie.

Aaron Van Wirdum is een Bitcoin-journalist, -ontwikkelaar en -opvoeder. Hij heeft uitgebreid geschreven over Bitcoin en blockchain-technologie en zijn tweets bieden vaak een gedetailleerde analyse van recente ontwikkelingen in de industrie. Hoewel je veel informatie krijgt over Bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen, raakt het ook aan verschillende andere onderwerpen, zoals economie, covid, politiek, enz.

Naomi Brock

57.000+ volgers

Je krijgt: privacy, technologie, blockchain en natuurlijk cryptocurrency.

Naomi is actief betrokken bij het cryptoverse, waar ze enkele van de grootste blockchain- en economische conferenties ter wereld organiseert. Hij heeft interviews gehouden met belangrijke mensen op het gebied van technologie, business, politiek en blockchain en deelt alles op zijn Twitter-account. Als u meer wilt weten over privacy in al zijn facetten, dan is dit het account voor u. Naomi is ook een bekroonde producent, podcaster, panelfacilitator, actrice, operazangeres en co-auteur van het kinderboek Billy’s Bitcoin.

Marty Bent

168.000+ volgers

Je krijgt: Een kracht voor alles wat met Bitcoin te maken heeft.

Marty Bent is de oprichter van TFTC.io, een mediabedrijf gericht op Bitcoin en vrijheid in het digitale tijdperk. Zijn opvattingen en dialoog weerspiegelen veel van de waarden waarop Bitcoin is gebaseerd. Hoewel soms hard, zijn zijn inzichten en opmerkingen nodig in elke Twitter-feed. Hij is de auteur van een van de meest bekende dagelijkse Bitcoin-nieuwsbrieven, evenals de host van de podcast “Tales From The Crypt”. Van tijd tot tijd waagt hij zich aan een breed scala aan andere onderwerpen, die je kunt kiezen om te negeren als je dat wilt.

Hier is een van onze favoriete tweets van Marty Bent:

Boodschappers

298.000+ volgers

U krijgt: diepgaand cryptocurrency-nieuws en updates

Messari wordt beschouwd als een van de toonaangevende aanbieders van crypto market intelligence-producten die professionals helpen bij het navigeren door de wereld van cryptocurrencies en het web3. Zijn Twitter-account publiceert meerdere tweets per dag, waarin ze onbevooroordeeld en diepgaand nieuws en updates delen. Ze publiceren ook een gedetailleerd jaarverslag met honderden pagina’s onderzoek naar de nieuwste cryptotrends. Als je af en toe een tweet-thread wilt die je meer inzichten geven dan het gebruikelijke snelle nieuws, is Messari’s Twitter-account iets voor jou.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels nataliya vaitkevich 7172827

Inzet tokens: wat ze zijn en hoe ze werken

pexels karolina grabowska 5980866

LBRY vs. SEC: Is de overwinning een game changer?