in

Transfer van Coinbase naar Binance

Coinbase is een populair platform, maar Binance is de beste cryptocurrency-uitwisseling.

Coinbase is een van ’s werelds toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen, zowel in termen van volume als aantal enthousiaste gebruikers over de hele wereld.

Er is maar één klein nadeel en dat is het beperkte aantal ondersteunde cryptocurrencies.

Coinbase ondersteunt momenteel Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple en Litecoin als de meest populaire munten met hoge liquiditeit op de markt.

Daarom kiezen veel handelaren ervoor om hun cryptocurrencies over te dragen naar andere platforms die een grotere verscheidenheid aan handelsparen bieden.

In deze gids van vandaag zal ik je alles laten zien over hoe je activa (Bitcoin, Ethereum enz.) van Coinbase naar Binance kunt overbrengen.

Zet BTC over van Coinbase naar Binance

Voordat we met dit proces beginnen, neem ik aan dat je al een account hebt bij de Cryptocurrency-uitwisselingen Coinbase en Binance.

Eerste stap

Om een account te openen, moet u een aanvraag invullen met uw persoonlijke gegevens en een identiteitsbewijs dat door de overheid ter verificatie is uitgegeven.

Het is niet mogelijk om cryptocurrencies anoniem te verhandelen op Coinbase.

Het platform beoordeelt uw aanvraag en activeert uw account zodra uw identiteit is geverifieerd.

Stap twee

Coinbase biedt twee opties: u kunt een bankoverschrijving kiezen (wat goedkoper is), maar het kost tijd voordat uw geld in uw account wordt weergegeven, of u gebruikt een creditcard of betaalpas om uw geld sneller te krijgen.

Na activering wordt u gevraagd om een stortingsmethode voor uw account te kiezen. De aanbetaling zal echter veel hoger zijn.

Stap drie

Coinbase heeft een eigen digitale portemonnee waar gebruikers hun cryptocurrencies kunnen opslaan.

Heb je je account al gefinancierd?

perfect.

In eerste instantie selecteert u uw doelvaluta en het platform wijst u een portemonnee toe die overeenkomt met de munt.

Nu je je geld hebt, kun je je eerste cryptocurrencies kopen.

Stap vier

Voor deze stap gaan we naar ons tweede platform, Binance.

Maak eerst een account aan door de applicatie te registreren en in te vullen zoals je deed op Coinbase.

Als u anoniem wilt blijven, biedt Binance een beperkt account waar u kunt handelen zonder uw identiteit te verifiëren.

We raden deze optie echter niet aan omdat het uw handelsactiviteit beperkt en uw opnames beperkt tot 2 BTC per dag.

Stap vijf

Wanneer u klaar bent, gaat u naar het tabblad “Storten” en selecteert u de cryptocurrencies die u wilt overzetten van Coinbase.

Binance genereert een gecodeerd portemonnee-adres en u moet het adres naar Coinbase kopiëren.

Stap zes

Zodra u bent ingelogd op uw Coinbase-account, klikt u op het tabblad “Account” en selecteert u vervolgens de cryptocurrencies die u wilt overdragen.

Klik op de knop “Verzenden” en wacht tot Coinbase u om het “Adres van de ontvanger” vraagt. Hier moet u het adres plakken van de crypto-portemonnee die u van Binance hebt gekopieerd.

Klik ten slotte op “Doorgaan” om het verzoek in te dienen.

Nu hoeft u alleen maar te wachten tot de Bitcoin-transactie is geverifieerd door de mijnwerkers. Dit kan een uur tot een paar dagen duren als uw netwerk bezet is.

Als u de voortgang van de overdracht wilt controleren, moet u een van de beste Blockchain cryptocurrency-verkenners op de markt gebruiken.

Hoe over te zetten van Binance naar Coinbase

Wat als u het tegenovergestelde wilt doen van het overboeken van geld van de Binance cryptocurrency-uitwisseling terug naar het Coinbase-platform?

U kunt het proces altijd omkeren, maar zorg ervoor dat u valuta’s met muntondersteuning indient.

Wat u moet doen, is inloggen op uw Coinbase-account, op “Bitcoin” klikken en de optie “Ontvangen” vinden. Het platform genereert een wallet-adres.

Kopieer dit wallet-adres van de Coinbase-uitwisseling en plak het op Binance onder “Funds” > “Draw Bitcoin”. Overweeg de wachttijd die miners nodig hebben om uw transactie te verwerken.

FAQ

Hier vindt u mijn antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen online, met betrekking tot het overzetten van Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) van Coinbase naar Binance.

Wat is Binance?

Binance is een cryptocurrency-uitwisseling opgericht door Changpeng Zhao, een platform dat diensten levert voor de uitwisseling van verschillende cryptocurrencies.

Vanaf januari 2018 was Binance de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld in termen van cryptocurrency-volume. Lees mijn Binance-recensie voor meer informatie.

Waarom is de adresverificatie van Binance mislukt?

De verificatie van het wallet-adres van Binance is mislukt, omdat u een ongeldig cryptocurrency-wallet-adres invoert. Controleer vervolgens of u per ongeluk een spatie kopieert.

Wat is Coinbase?

Coinbase is een veilig online cryptocurrency-uitwisselingsplatform voor het kopen, verkopen, overdragen en opslaan van digitale valuta.

Hun missie is om een open financieel systeem voor de wereld te creëren en het toonaangevende wereldwijde merk te zijn om mensen te helpen digitale valuta om te zetten van en naar hun lokale valuta.

Hoe lang duurt het om over te stappen van Coinbase naar Binance?

Uw cryptocurrency wordt overgezet van uw Coinbase naar uw Binance-account. Geef het gewoon ongeveer 15-30 minuten en controleer vervolgens of het is gedeponeerd.

Hoe sluit ik mijn Coinbase account?

Het proces om een Coinbase-account te sluiten en te verwijderen is vrij eenvoudig, maar je moet mijn gids lezen over hoe je Coinbase permanent kunt verwijderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 46

Hoe u uw Coinbase-account kunt sluiten

investimenti 41

Bitcoin kopen met Indian PayTM