in

Wanneer het Shiba Inu-token 1 cent bereikt, $ 0,1 $ 1, $ 10 USD

Nobody had het verwacht, maar nu heeft Shiba Inu het landschap van de meme coin niche veranderd in de voetsporen van Dogecoin. De Shiba-token beheert zijn bullrun in elke marktsituatie, of het nu bullish, bearish en neutraal sentiment is.

Het volume van de Shiba inu markt blijft groeien als gevolg van succesvolle audits en andere commerciële beveiligingsprotocollen. Token officieel genoteerd op het hoogste niveau 1-uitwisseling, waaronder Binance, Coinbase, Huobi, FTX en anderen.

Op het moment van schrijven is Shiba niet te stoppen omdat hij een nieuw historisch record vestigt met het weer dat volgt op positief nieuws. Day versloeg Shiba Ethereum in het 24-uurs trendvolume gezamenlijk op DEX en CEX.

Meer dan 1500 geldautomaten wereldwijd ondersteunen nu het Shiba-token, samen met vele markten die ook het Shiba-token als betaling beginnen te accepteren. De Robinhood-markt meldt meer dan 300.000 petities die zijn ondertekend voor notering en we zouden kunnen zien dat meer onafhankelijke beurzen interesse zullen tonen in de notering van Shiba.

Shiba Inu is niemand minder dan het Japanse hondenras dat begon als een meme-munt en nu de grootste investering in de cryptowereld wordt.

sindsin 2020 is Shiba met 32k x gestegen en mensen die $ 1000 hebben geïnvesteerd, hebben al investeringen voor miljoenen aan waarde bereikt. Shiba heeft momenteelde 11e positie in de marktkapitalisatieranglijst net na Dogecoin en het verschil tussen Dogecoin en Shiba marktkapitalisatie is ongeveer $ 9 miljard dollar. Shiba heeft al de beste utility tokens verslagen, waaronder Avalanche, Chainlink, Litecoin, Polygon en meer.

Nu terugkerend naar het onderwerp, aangezien ons platform verschillende voorspellingen voor Shiba Coin suggereerde, als een van shiba’s kleine investeerders, wilden de meesten van jullie weten wat het volgende doel is voor Shiba in de komende maanden of jaren.

we zagen shiba in de lijst van de beste crypto gainers op het Coingecko en CoinMarketCap tracking platform. uur zal de vraag die lijst met top gainers blijven benadrukken en Shiba zal Dogecoin en andere cryptocurrencies overtreffen voor de beste investering van het jaar 2021.

Shiba Inu kan 1 cent bereiken?

We kunnen waarschijnlijk in het jaar 2022 1 cent verwachten.

Shiba Inu zal $ 1 USD bereiken?

Heel waarschijnlijk tussen eind 2024 of zelfs begin 2025. $ 1 betekent bijna 1803651% meer dan de prijs $ 0,00005544 USD.

Wanneer zal Shiba Token $10 USD bereiken?

verwacht na 2030.

De bovenstaande prognose is gebaseerd op de gemiddelde shiba inu prestaties over de afgelopen 6 maanden.

De Shiba-community heeft meer dan 1 miljoen merken op het sociale mediaplatform overschreden, waaronder Twitter, Telegram, Discord, Reddit en meer. Het platform heeft 3 actieve producten waaronder Shibaswap, leash en Bone tokens. Shiba momenteel gebaseerd op de Ethereum blockchain en heeft momenteel niet veel nut behalve NFT en de gemeenschap. Dit token is ingevuld door de community en het teamlid met een transparante weergave van de ontwikkelaar.

Shiba’s marktkapitalisatievolume is meer dan een miljard waard geworden en stevent nu af op het vaststellen van een half biljoen in waarde als meerdere beleggers dezelfde interesse blijven tonen. De reactie van de belegger en de echte gebruiker is onwerkelijk omdat het een zware concurrentie geeft aan de dogecoin-gemeenschap op het gebied van stemmen. We weten dat de beste marktbeurzen ook geïnteresseerd zijn in het brengen van shiba naar hun platform na het zien van een enorme piek in de gemeenschap.

Elon musk is een enorme opvolger van muntmemes vanwege zijn tweet en ondersteuning voor Doge, Shiba en andere memecoins. Elon Musk vroeg onlangs om te onthullen hoeveel hij het Shiba-token vasthield en reageerde nergens op. Hoe dan ook, hij werkte samen met ontwikkelaar dogecoin om echt nut te brengen in het dogecoin-ecosysteem. Shiba glijdt 15% weg na de tweet van Elon Musk, maar opnieuw herstelt Shiba zich en opnieuw richting het bereiken van een nieuw record.

Shiba token burn en liquidity lock programma dat de prijs naar de maan duwt en dat het project begunstigt in termen van het brengen van nieuwe investeerders en diamanthandhouders. Het protocol van het Shiba-tokenverbrandingsprogramma is veranderd, omdat het token aanvankelijk werd overgebracht naar de portemonnee van de Ethereum-oprichter.

De Shiba inu-gemeenschap moet gaan werken aan nut en meer producten naar het platform brengen. we weten op het gebied van handelsveiligheid dat de Binance- en Coinbase-uitwisselingscriteria al zijn geslaagd. hoe dan ook, Robinhood krijgt te maken met terugslag voor de notering van memecoins en ook andere beurzen die ook met een vergelijkbare situatie te maken hebben. We weten dat Shiba de door de gemeenschap gesteunde valuta volledig heeft ondersteund en dat steeds meer mensen hun investering blijven vasthouden terwijl ze de prijs blijven opdrijven.

We raden nog steeds aan om je onderzoek te doen voordat je investeert, omdat er meer opties in de cryptocurrency-industrie zijn die echt een geweldig nut hebben dat voor altijd blijft. Elon Musk noemde ook iets soortgelijks anders, omdat ze mensen vertelden zich meer op het product te concentreren in plaats van landbouw, verbranding of andere niet-utility tokens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels anna nekrashevich 6802045 1

Solanium (SLIM) prijsverwachting 2023, 2025, 2030, 2050

pexels anna nekrashevich 6802048

Porto (Fc Porto Fan Token) prijsverwachting 2022, 2025, 2030