in

Welke kosten brengt eToro in rekening

Het is essentieel dat u alle commissies, spreads en kosten op eToro volledig begrijpt voordat u een nieuwe rekening opent. Lees het onderstaande artikel voor een compleet overzicht van alle eToro-tarieven op eToro:

1. Handelskosten

Bij het handelen op eToro profiteert u van nul commissies.

Dit is een goed punt in het voordeel van deze wereldmakelaar boven anderen. In plaats daarvan worden eToro-prijzen volledig gemaakt met spreads en overnight commissies.

– Diffusie

Wanneerlijk een beste handelsplatform brengt eToro spreads in rekening. Dit is een commissie die eToro verzamelt op basis van het verschil tussen koop- en verkoopprijzen, die kunnen fluctueren in tijden van hoge volatiliteit.

Terwijl de meeste andere makelaars een spread in rekening brengen op zowel het kopen als verkopen van een actief, brengt eToro alleen een spread in rekening, die eerst in rekening wordt gebracht wanneer u het actief koopt en aangepast wanneer u het verkoopt.

Met andere woorden, het is een klein percentage dat aan uw transactie wordt toegevoegd en kan enigszins variëren, afhankelijk van de marktomstandigheden en tussen verschillende instrumenten.

En de spread wordt in rekening gebracht bij het sluiten van een positie.

Lees meer over de gedetailleerde spreads voor elk type instrument, ga naar de commissiepagina van eToro.

– Tarieven voor overnachting

Een overnight fee, ook wel rollover fee genoemd – is een betaling die van toepassing is als je ’s nachts een functie aanhoudt.

De overnight fee wordt in rekening gebracht bij het gebruik van open short (SELL) en leveraged BUY posities.

En de exacte vergoeding wordt weergegeven onderaan het bevestigingsvenster dat wordt geopend voordat de bewerking wordt uitgevoerd.

2. Stortings- en opnamekosten

In de meeste gevallen zijn deze eToro-stortingsmethoden volledig gratis en brengen ze geen kosten in rekening, althans niet voor stortingen.

Hoewel eToro geen stortingskosten in rekening brengt, zijn er opnamekosten van $ 5 voor bijna alle transactiemethoden.

De makelaar gebruikt dit om een deel van de kosten te dekken die gepaard gaan met internationale geldoverdrachten.

Bankoverschrijving gebruiken, kunt u echter ook kosten maken van uw financiële instelling. Dit hangt uitsluitend af van het beleid van uw bank, dus u moet het dubbel controleren voordat u van plan bent deze methode te storten.

Om af te zien van dergelijke eToro-opnamekosten, kunt u overwegen lid te worden van het derde niveau binnen de eToro-club.

3. Overige belastingen

Er zijn enkele andere kosten zoals opnamekosten, conversiekosten voor vreemde valuta als volgt:

Translation Commission

Prijzen en stortingen worden uitgevoerd in USD. Elke andere valuta moet worden omgerekend en daarom worden conversiekosten in rekening gebracht.

Terugkeerkosten voor bankoverschrijvingen, iDEAL, Sofort en Trustly zijn als volgt:

Vertalingscommissies voor andere betaalmethoden (creditcards, PayPal, Skrill, Neteller, RapidTransfer en lokaal online bankieren):

U kunt ook het bedrag in USD en de omrekeningskoers zien op de pagina Stortingsgeld voordat u uw betaling indient.

Inactiviteitsbelasting

Als u niet binnen 12 maanden inlogt op uw account, worden er onderhoudskosten van $ 10 per maand in rekening gebracht, die rechtstreeks worden afgetrokken van het beschikbare saldo in uw account.

eToro brengt deze inactiviteitskosten alleen in rekening als er voldoende saldo op uw account staat en er geen open posities worden gesloten om de inactiviteitskosten te betalen.

Om kosten te vermijden, moet u zich ten minste één keer in elke periode van 12 maanden aanmelden bij uw eToro-account.

Tot slot is het belangrijk dat u een overzicht heeft van alle commissies en kosten voordat u zich aanmeldt voor nieuwe accounts op een makelaar. Since vergoedingen het beleggingsrendement ernstig kunnen uithollen, kan het selecteren van de juiste makelaar op de lange termijn een enorm verschil maken.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 31

Handelskosten op eToro

invest crypto 11

Binance Handelskosten