in

Wirex Review: hoe het werkt, voor- en nadelen

De beste app voor crypto-betaalpassen en portemonnee met lage kosten.

Wirex is een in het VK gevestigde cryptocurrency-app die ook innovatieve Visa- en Mastercard-betaalkaarten bevat die u kunt gebruiken voor uw reguliere dagelijkse aankopen en transacties die worden ondersteund door crypto en legale valuta’s.

Het bedrijf bestaat sinds 2014 en is nu uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat diensten aanbiedt in meer dan 130 landen wereldwijd en met betalingsbeschikbaarheid op meer dan 54 miljoen locaties wereldwijd. Ze zijn onlangs ook ’s werelds eerste crypto-vriendelijke mastercard-hoofdlid geworden.

 Pro

  • Maak direct pinkopen met behulp van uw cryptocurrency.
  • omgeving op grote schaal vrij.

  • Tot 1,5% Cryptoback-beloningen ™ op betalingen in de winkel.
  • Conteli fca wetgeving en beschermingen van kracht.

 tegen

  • Er is een vergoeding op de cryptocurrency exchange.
  • ATM-limiet van 1000 GBP / 1000 EUR per dag in de EER en limiet van $ 1400 SGD per dag in APAC.

Fiducia 4.5/5

Trust is van cruciaal belang bij het kiezen van een financiële dienst om transacties af te handelen en een plaats om uw cryptocurrencies op te slaan. In beide gevallen weet Wirex uit te blinken. Ze bevinden zich in een unieke positie als een van de weinige cryptocurrency-gerelateerde bedrijven die goedkeuring hebben gekregen voor een e-geldlicentie van de FCA in het VK.

Dit is een echt voordeel voor gebruikers, omdat de FCA een van de meest gerespecteerde regelgevende instanties in de financiële wereld is.

In termen van wallet-opslag gebruikt het bedrijf koude opslag voor 99% van het geld van gebruikers, terwijl het er ook voor zorgt dat deze portefeuilles afzonderlijk en multi-signature zijn. Over het algemeen betekent dit dat uw opgeslagen geld volledig veilig en alleen voor u toegankelijk is.

Door betalingen te doen met uw Wirex-kaart, gebruikt het bedrijf dezelfde high-end beveiligde technologie die wordt gefaciliteerd door Visa, en Mastercard bevat 3-D Secure by Visa om uw transacties veilig te houden. Ze zijn ook een PCI Level 1 gecertificeerde serviceprovider en bieden over het algemeen de hoogste mate van beveiliging en bescherming in de branche.

Investment producten en kenmerken 4.3/5

Wirex is meer dan alleen een kaartbetaling of cryptografische opslagservice. U zult blij zijn om op te merken dat u ook een breed scala aan fiats en cryptocurrencies via Wirex kunt kopen, verkopen en verhandelen.

Obviously kun je Wirex gebruiken om Bitcoin (BTC) te kopen, maar je kunt ook Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Waves (WAVES), Dai (DAI), Nano (NANO), Stellar Lumens (XLM) en Wirex Token (WXT) kopen, verkopen of overdragen via de app. Het native Wirex-token is uniek omdat het door het bedrijf kan worden gebruikt om gebruikers veel kortingen en andere voordelen te bieden, waaronder tot 1,5% van Cryptoback ™ Rewards in Bitcoin op betalingen in de winkel.

Dit is een aanvulling op de vele fiat-valuta’s die worden ondersteund voor betalingen via Wirex, waaronder EUR, GBP, CZK, CAD, HUF, PLN, RON, HRK, USD in de EER en AUD, CAD, CHF, CZK, USD, EUR, GBP, HKD, JPY, MXN, SGD, NZD in de APAC-regio.

Als het gaat om het gebruik van de app, kunt u profiteren van een mobiele of browsergebaseerde versie, afhankelijk van uw behoeften, en beide stellen u in staat om uw account zeer effectief en op de meest intuïtieve manier te beheren.

De kaart zelf die u van Wirex ontvangt, maakt contactloos betalen mogelijk, net als bij elke andere Visa of Mastercard en op dezelfde locaties met meer dan 3 miljoen klanten die nu de service gebruiken.

Commissie en commissies 4.1/5

Als het gaat om Wirex-vergoedingen en -kosten, is het een ander gebied waar ze extreem concurrerend blijven.

Ze opereren in een grotendeels vrije omgeving die van toepassing is op de bankkant en de crypto-kant. U zult slechts een paar kleine kosten vinden in bepaalde omstandigheden, zoals bij het handelen in digitale valuta’s, waar u een vergoeding in rekening wordt gebracht en de OTC-wisselkoers ontvangt. De vergoeding is afhankelijk van de regio waarin de gebruiker zich bevindt en kan worden bekeken in de app.

De enige stortings- of opnamekosten die u zult vinden, zijn als u een crypto-herlading maakt met een creditcard / betaalpas die tegen 1% in rekening wordt gebracht.

Met kaart- en overdrachtsbeperkingen zijn de enige punten die het vermelden waard zijn dat u een dagelijkse en per transactie kaartbestedingslimiet van $ 10.000 heeft, terwijl de maximale opname van één geldautomaat per dag $ 250 is. Aan de cryptokant is er een limiet van $ 10.000 per transactie en een dagelijkse limiet van $ 50.000.

Voor atm-opnames in APAC is het gratis tot SGD 400 per maand en vervolgens 2% later. De dagelijkse limiet van de geldautomaat is $ 1400 SGD.

Customer Service 3.9/5

De primaire bron voor klantenondersteuning bij Wirex komt van hun online helpcentrum. Hier vindt u een overvloed aan informatie die beschikbaar is in een eenvoudig te navigeren formaat dat u kan helpen bij het beantwoorden van bijna elke vraag die u over de service heeft. Dit wordt ondersteund door zowel een actieve gemeenschap van andere gebruikers als door een ticketingsysteem om vragen te sturen die niet worden beantwoord.

Wirex promoot dat klantenondersteuning 24/7 beschikbaar is, live chat beschikbaar is in het VK voor iOS en Android en binnenkort wordt uitgebracht in EER-landen. U kunt ook contact opnemen met het team voor een snelle en professionele reactie via e-mail.

Sommario 4.2/5

Budgetable is Wirex een innovatieve en snel evoluerende service met zijn gebruikers als topprioriteit. Een van de eerste in de branche die dit scala aan diensten aanbiedt en wordt ondersteund door de beste regelgeving en reputatie.

Als u op zoek bent naar een allesomvattende en eenvoudig te gebruiken service waarmee u uw cryptocurrency of fiat op de meest handige manier kunt kopen, verkopen, verhandelen en uitgeven tegen de beste voordelige tarieven, dan is Wirex een geweldige keuze voor u. Al met miljoenen gebruikers over de hele wereld, lijken ze van plan om te blijven groeien en voor het eerst toe te voegen aan hun bestaande aanbod van resultaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

crypto 21

Vergelijking tussen Ledger Nano X en Robinhood Crypto Wallet: wie is de beste

investimenti 6

Coinbase vs. Coinmama Vergelijking: wat is beter?