in

Zal Shiba Inu omhoog gaan?

Shiba Inu heeft het de afgelopen 12 maanden moeilijk gehad nadat de inflatie in november 2021 boven de 6% steeg. In de afgelopen 12 maanden is de Federal Reserve begonnen met het verkleinen van de omvang van zijn balans en het verhogen van de rente.

Dit heeft de liquiditeit die beschikbaar is voor altcoins zoals Shiba Inu verminderd.

 • september-oktober 2022
  • Handelsvolume bereik: $ 90M en $ 400M
  • Aantal dagen waarop het handelsvolume meer dan $ 1 miljard bedroeg: 0
 • september-oktober 2021
  • Handelsvolumebereik: $ 184 M en $ 18000 M
  • Aantal dagen waarop het handelsvolume meer dan $ 1 miljard bedroeg: 14

Zal Shiba Inu omhoog gaan? Aanhoudende ontwikkelingsdynamiek

Shib heeft een van de meest agressieve consumentgerichte agenda’s in alle cryptocurrencies.

De Shiba Inu-gemeenschap heeft zich gerealiseerd dat het alleen kan groeien als het zich ontdoet van de meme-munttag en enig nut heeft. Hiervoor heeft SHIB vele projecten bedacht.

 1. Shiba Eternity: Shiba Inu lanceerde de game een paar weken geleden en de respons was vrij goed.
 2. Shib Payments: Shiba Inu is doorgegaan met het ontwikkelen van betalingspartnerschappen die resulteren in een verhoogde vraag en dus waarde voor Shuba Inu-tokens
 3. SHIB Burns: SHIB-ontwikkelaars zijn bezig met het introduceren van een platform waarmee houders SHIB-tokens kunnen verbranden, waardoor het aantal tokens in omloop zou verminderen en de last van gebrek aan schaarste zou verminderen.
 4. SHIBVERSE: Shiba Inu maakt een sprong in de metaverse ruimte, omdat het stijgt, zou shibaverse’s intrede gemakkelijk moeten zijn omdat het een reeds gevestigde munt is.
 5. SHIBARIUM: SHIB is gebouwd op de Ethereum-blockchain die enorme GAS-kosten in rekening brengt die voorkomen dat beleggers transacties uitvoeren en de stroom van tokens of fiat-geld naar de markt verminderen. Om dit tegen te gaan, creëren SHIB-ontwikkelaars hun eigen blockchain die GAS-kosten zou verwijderen, die al dan niet kunnen worden vervangen door een andere vergoeding van ontwikkelaars.

Zal Shiba Inu omhoog gaan? DOGE vs SHIB

Omdat het beide meme-munten zijn, is het voor nu het beste om hun eerdere prestaties te vergelijken en te zien welke beter werkte, DOGE of SHIB. Het traject van Shiba Inu was volatieler dan dat van DOGE. Ondanks de duw van Elon Musk en anderen, viel DOGE na een korte periode van klimmen.

Deze grafiek vergelijkt de twee vanaf het begin van hun Initial Coin Offering (ICO) en laat zien dat Shiba Inu er duidelijk beter voor staat dan DOGE. SHIB won 13%, terwijl DOGE 80% van zijn waarde verloor van zijn initiële muntaanbod.

Zal Shiba Inu omhoog gaan? Conclusie

De ontwikkeling van Shiba Inu en
de inspanningen van de gemeenschap zijn vrij positief geweest en zouden Shiba Inu moeten helpen. Zoals hierboven besproken, verhindert de ineenstorting van de liquiditeit echter een snel herstel. Het is onwaarschijnlijk dat de macro-economie zich dit jaar zal herstellen en zal waarschijnlijk eind volgend jaar herstellen. Daarom, hoewel Shiba Inu zeker zal stijgen, is het onwaarschijnlijk dat dit snel zal zijn.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels anna nekrashevich 6802042

Liverpool vs West Ham voorspelling

invest crypto 49

AANDELENHANDELSINDICATOREN: wat ze zijn en hoe ze werken