in

10 Beste Crypto-apps voor 2022

Momenteel zijn er honderden – misschien wel duizenden – cryptocurrency-apps. Everyone is ontworpen om een specifiek doel te dienen en een beroep te doen op de uiteenlopende behoeften van handelaren / beleggers in cryptocurrency – van het aanbieden van de laagste handelskosten, de breedste selectie cryptocurrencies, crypto custody-diensten, prijswaarschuwingen en passieve inkomstenmogelijkheden om gebruikers de meest beginnersvriendelijke interfaces te bieden.

Hoe vind je dan de beste crypto-apps in 2022?

Wel, begin met het begrijpen van uw cryptocurrency trading / investeringsbehoeften en verken vervolgens de markt om de beste cryptocurrency-app te vinden die deze behoeften aanspreekt.

Om u op weg te helpen, hebben onze analisten de markt verkend en ontdekt wat volgens hen de beste apps voor cryptocurrencies zijn in 2022. In deze gids bespreken we de top 10 – en vertellen we je wat ze onderscheidt en waarom je zou moeten overwegen ze aan je profiel toe te voegen.

We zullen u ook laten zien hoe u degene kunt identificeren die het beste bij uw behoeften past.

Lees meer.

De beste cryptocurrency-apps in 2022

Hier is een korte beschrijving van wat onze analisten – en de bredere crypto-gemeenschap – beschouwen als de beste crypto-handelsapps in 2022.

  • eToro – De absoluut beste crypto-app in 2022
  • Crypto.com – Beste Crypto Loan App
  • BitStamp – De beste cryptocurrency-app met lage handelskosten
  • Unhold – De beste app om cryptocurrencies met alles te kopen
  • Binance – De beste app voor real-time trading
  • Coinbase – Crypto Wallet App Meer geschikt voor beginners
  • DeFi Swap – DEX voor beginners voor het uitwisselen van Altcoins
  • Aqru – De beste app voor hoge rentetarieven op staked crypto
  • Coinmama – De beste app om direct cryptocurrencies te kopen
  • FTX – De beste Crypto-app voor portfoliomonitoring

Volgen we in detail elk van deze beste crypto-apps.

We laten je kennismaken met hun belangrijkste functies en vertellen je waarom ze de moeite waard zijn om te downloaden.

De 10 beste Crypto-apps beoordeeld

De meeste van de beste crypto-apps die hierboven zijn vermeld, zijn erg populair en hebben een bijna wereldwijde aanwezigheid. Maar we keken verder dan deze populariteit en toegankelijkheid toen we de lijst met de beste cryptocurrency-apps in 2022 vonden.

We controleerden hun reputatie en betrouwbaarheid, bevestigden hun handelskosten, testten bruikbaarheid, controleerden beveiliging en klantenservice en bevestigden zelfs hun transactieverwerkingssnelheden.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor het volgende als de beste crypto-apps. Let’s bespreken elk in detail:

1. eToro – De beste Crypto-app in 2022

eToro staat bovenaan onze index van de beste apps in 2022 dankzij de rijke pool van ingebouwde functies. We vonden het vooral leuk dat het alle belangrijke aspecten van de belangrijkste eToro-uitwisseling vastlegt, van beveiliging tot de aantrekkingskracht op zowel beginnende als ervaren cryptocurrency-handelaren / investeerders. De app heeft een soepel onboardingproces voor klanten en een gemakkelijk navigeerbare interface en host een breed scala aan cryptocurrencies door de meest geavanceerde handels- en analysetools te integreren.

De eToro-app komt ook in ons mandje met de beste cryptocurrency-apps vanwege de lage handelskosten en nog lagere stortings- / handelsminimums. U hebt slechts $ 10 nodig (als u in de VS of het VK woont) om cryptocurrencies te kopen in de eToro-app.

Deze storting kan worden gedaan via verschillende populaire online betalingsverwerkingsdiensten, waaronder PayPal, bankoverschrijving, ACH, creditcards, betaalpassen en eWallets zoals Skrill en Neteller. Er zijn geen stortingskosten en de transactiekosten voor alle cryptocurrency-aankopen zijn vastgesteld op 1% van het handelsvolume.

Andere factoren die eToro de beste app maken voor het verhandelen van cryptocurrencies in 2022, zijn onder meer het feit dat het een multi-gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling is. Niet te vergeten dat het gratis crypto wallet diensten aanbiedt aan haar gebruikers. Maar wat nog belangrijker is, gebruikers worden aangetrokken door de toewijding aan de beveiliging van klantengelden, vooral het feit dat het nooit is gehackt.

2. Crypto.com – De beste app voor cryptoleningen

Crypto.com omschrijft zichzelf als “de snelst groeiende cryptografische app ter wereld”. Ook als dit waar kan zijn, vooral als je bedenkt dat het momenteel meer dan 10 miljoen downloads heeft in zowel de Google Play Store als de Apple App Store, is het aanwezig in onze lijst met de beste crypto-apps, vooral vanwege de crypto-leenfunctie.

Crypto.com app kunt u tot 50% van uw ingezette cryptocurrency lenen en terugbetalen tegen concurrerende rente en in betaalbare termijnen van maximaal 12 maanden. In de tussentijd blijft de ingezette cryptocurrency groeien met een rente van maximaal 14,5% per jaar.

Naast de functie voor het genereren van passieve inkomsten, presenteren we Crypto.com een van de beste cryptocurrency-apps in 2022 vanwege het gebruiksgemak. Dit begint met een soepel onboardingproces voor klanten en strekt zich uit tot lage minimale stortings- / handelslimieten van $ 20. Het breidt de ondersteuning voor een breed scala aan stortingsopties, waaronder debetkaarten en PayPal, verder uit en omvat de zeer intuïtieve interface.

Andere factoren die Crypto.com een van de beste crypto-handelsapps maken, zijn onder meer het feit dat het een breed scala aan cryptocurrencies ondersteunt – tot 250 en hun cryptocurrency-paren. We vinden het ook leuk dat het gebruikers een gratis crypto-portemonnee biedt en concurrerende handelskosten handhaaft. Om cryptocurrencies op de app te kopen, hoeft u alleen een maker / taker-vergoeding van tussen de 0,4% en 0,1% te betalen – op basis van het 30-daagse handelsvolume op de beurs.

3. BitStamp – De meest betrouwbare crypto trading app

Bitstamp is opgericht in 2011 en is een van de oudste en daarmee een van de meest betrouwbare crypto exchanges ter wereld. Maar dat is niet de enige reden waarom we het beschouwen als een van de beste crypto-apps in 2022.

We nemen het hier ook op vanwege de ondersteuning voor een groeiend aantal cryptocurrencies en concurrerende handelskosten. Vandaag kunt u 50 cryptocurrencies verhandelen, waaronder alle populaire munten – op Bitstamp. En u hoeft slechts een maker/taker fee van tussen de 0,5% en 0,25% te betalen – op basis van het 30-daagse handelsvolume op de beurs.

We presenteren Bitstamp ook een van de beste cryptocurrency-apps van vandaag vanwege zijn toewijding aan de beveiliging van klantbronnen en [persoonlijke gegevens. De app, momenteel beschikbaar in zowel Google Play als de App Stores van Apple, beschikt over robuuste beveiligingsmaatregelen, waaronder een sterk wachtwoord en biometrische authenticatie. Het biedt gebruikers ook gratis wallets en bewaart tot 98% van hun privésleutels in een offline kluis.

Andere factoren die Bitstamp tot een van de beste apps voor het verhandelen van cryptocurrencies maken, zijn onder meer de hoge transactieverwerkingssnelheden en ondersteuning voor een breed scala aan fiat-stortingsopties. Bovendien handhaaft het geen minimale stortingslimiet en geeft het gebruikers toegang tot realtime prijsgrafieken. Het heeft ook een intuïtieve gebruikersinterface die een reeks handels-, analyse- en onderzoekstools integreert.

4. Handhaven – De beste app om cryptocurrencies met alles te kopen

Uphold is synoniem geworden met zijn unieke “anything to anything” handelsmodel. Dit impliceert dat u met de snelgroeiende mobiele app een van de meer dan 200 cryptocurrencies kunt kopen die worden ondersteund met honderden andere ondersteunde financiële instrumenten. Daarom, in tegenstelling tot andere crypto-apps waarmee u cryptocurrencies alleen met een andere cryptocurrency of fiat-valuta kunt kopen, kunt u met Uphold cryptocurrencies kopen met fiat-valuta, aandelen, een andere cryptocurrency en zelfs grondstoffen.

Maar deze prominente functie is niet het enige dat Uphold tot een van de beste crypto-apps maakt. Overig zijn het gebruiksgemak en de lage handels- / stortingsminimums. Om te beginnen onderhoudt Uphold een gemakkelijk navigeerbare en beginnersvriendelijke handelsinterface. Het heeft geen minimale storting of minimale accountsaldolimieten en u kunt beginnen met het kopen van cryptocurrencies met slechts $ 1. Spreads variëren afhankelijk van uw favoriete cryptocurrency, maar zijn zeer concurrerend.

Andere factoren die Uphold tot een van de beste crypto-handelsapps maken, zijn onder meer het feit dat het ook passieve investeringen in cryptocurrencies mogelijk maakt. Vandaag kun je 9 populaire digitale valuta inzetten en tot 19,5% APY rente verdienen. Uphold biedt ook cryptografische bewaardiensten en is volledig vertrouwelijk, d.w.z. het leent uw activa niet uit aan derden.

5. Binance – De beste app voor real-time handel

Binance is waarschijnlijk de populairste en grootste cryptocurrency exchange ter wereld. De app is meer dan 50 miljoen keer gedownload en heeft een beoordeling van 4,5/5 na 1 miljoen reviews in de Google Play Store en 4,7/5 na 120k reviews in de App Store.

Naast deze populariteit en solide reputatie komt Binance ook in ons mandje met de beste crypto-apps in 2022 dankzij de ultrasnelle transactieverwerkingssnelheden. Het maakt het hier ook vanwege de ongeëvenaarde cryptocurrency-handelsvolumes, waardoor het meer geschikt is voor realtime cryptocurrency-handel.

De Binance-app behoort ook tot de beste crypto-handelsapps vanwege de rijke pool van crypto-activa. Het presenteert bijvoorbeeld een breed scala aan geavanceerde analyse-, handels- en risicobeheertools. Het integreert ook een breed scala aan passieve crypto-beleggingsinstrumenten – van Binance Save, staking en leningen, tot liquiditeitslandbouw, en betalen allemaal concurrerende rentetarieven voor geïnvesteerde cryptocurrencies. Zonder te vergeten dat naast de meer dan 600 ondersteunde cryptocurrencies, u nu kunt handelen NFT via de binance mobiele app.

We rangschikken de Binance-app ook als een van de beste cryptocurrency-apps in 2022 vanwege de toewijding aan de beveiliging van klantengelden. Het biedt gebruikers een gratis crypto-portemonnee, houdt meer dan 90% van hun privésleutels offline en onderhoudt een verzekeringsfonds van $ 1 miljard voor het resterende bedrag. De app is ook ultraveilig en integreert beveiligingsfuncties zoals sterke wachtwoorden, biometrie, witte lijsten en vertraagde opnames.

Andere factoren die Binance de beste app maken voor het verhandelen van cryptocurrencies zijn onder meer het lage handelsminimum van $ 1 en de concurrerende handelskosten. Hier zijn stortingen en opnames gratis en betaalt u alleen een maker / taker fee van tussen de 0,1% en 0,04% – op basis van uw maandelijkse handelsvolume. En als u de cryptohandelskosten met BNB-munten oplost, komt u in aanmerking voor een korting van 25%.

6. Coinbase – Crypto Wallet App Meer geschikt voor beginners

Coinbase is een van de beste crypto-apps voor handelaren in digitale valuta en beleggers met onbeperkte crypto-handels- / beleggingservaring. Het onderhoudt een van de eenvoudigste onboardingprocessen voor clients en onderhoudt een zeer navigeerbare gebruikersinterface. Deze worden vervolgens aangevuld met een breed scala aan educatieve inhoud die in de app is geïntegreerd.

We presenteren Coinbase ook als een van de beste cryptocurrency-apps omdat het de functie cryptocurrency kopen onmiddellijk integreert. Dit kunt u een cryptocurrency of fiat converteren voor een andere cryptocurrency zonder het orderboek te doorlopen.

Daarnaast heb je slechts minimaal $2 nodig om ondersteunde cryptocurrencies op het platform te kopen. En het bedrag kan worden gestort via populaire betalingsopties zoals creditcards, betaalpassen, bankoverschrijvingen en eWallets zoals PayPal.

Andere factoren die Coinbase tot een van de beste crypto-apps maken – met meer dan 10 miljoen downloads – zijn onder meer de gratis crypto-portemonnee en toewijding aan de beveiliging van klantactiva. De exchange slaat tot 98% van uw private keys offline op en beveiligt de resterende 2%. Ondersteunt beveiligingsmaatregelen zoals biometrie, sterke wachtwoorden en whitelist-adressen. Het doet dit hier ook omdat het handelaren / beleggers in staat stelt om crypto portefeuilles te creëren en zeer concurrerende rente verdient op de weddenschap digitale valuta.

7. DeFi Swap – DEX voor beginners voor Altcoin Exchange

Hoewel alle andere apps die we hier hebben besproken mobiele versies van gecentraliseerde uitwisselingen zijn, valt DeFi-swap op als de enige gedecentraliseerde uitwisselingsapp op deze lijst. Daarom is het gericht op handelaren in cryptocurrency en investeerders die onder pseudoniem cryptocurrencies willen verhandelen en verdienen.

We presenteren het als een van de beste cryptografische apps vanwege de vriendelijkheid voor beginners, dankzij de ontlaste en gemakkelijk navigeerbare interfaces. Deze interface presenteert slechts drie crypto-handels- / investeringsopties.

De eerste is de Swap-optie die u kunt gebruiken om honderden ondersteunde altcoins en tokens te verhandelen. Adly, je hebt de picketing optie die zeer concurrerende rente betaalt – soms meer dan 100% – met vaste blokperiodes variërend van 30 dagen tot een jaar. Ten slotte kunt u met de liquiditeitsfunctie liquiditeit bijdragen aan een of meer Pools of DeFi Swaps en de kosten van de pool delen.

DeFi Swap staat hoog in onze index van de beste crypto-apps in 2022 omdat het anonieme handel ondersteunt. U hoeft bijvoorbeeld geen gebruikersaccount aan te maken om DeFi Swap te gebruiken; sluit hem gewoon aan op je Metamask wallet. Het presenteert zich hier ook vanwege de ultrasnelle transactieverwerkingssnelheden en ondersteuning voor een groot aantal tokens.

8. Aqru – De beste app voor hoge rentetarieven op staked crypto

Aqru is een crypto-spaarrekening en een van de beste crypto-apps voor iedereen die concurrerende rente wil verdienen op de ingezette cryptocurrency. Opgericht in 2019 door Accru Finance Ltd, biedt de app crypto-investeerders een platform waar ze hun cryptocurrencies kunnen converteren tegen tarieven op zeer institutioneel niveau, de populairste digitale valuta’s kunnen kopen en concurrerende rente kunnen verdienen – tot 8% APY op de ingezette activa.

In tegenstelling tot de meeste andere staling crypto-apps, heeft Aqru geen lock-outperiode voor ingezette activa. Interest wordt op uurbasis bijgehouden en dagelijks betaald, wat betekent dat u uw munten op elk moment kunt opnemen zonder de verdiende rente te riskeren. Deze cryptocurrencies kunnen rechtstreeks op Aqru worden gestort of op de app worden gekocht met behulp van EUR- of GBP-fiat-valuta’s.

Het minimum dat u in Aqru kunt storten is $ 100 via betalingsopties zoals bank en kaarten. De app verwerkt de aankoop vervolgens via een fiat-to-crypto ramp zoals MoonPay. Aan de andere kant zijn cryptoconversies onmiddellijk, uitgevoerd tegen institutionele wisselkoersen en trekken ze slechts een commissie van 0,35% aan.

We presenteren Aqru ook als een van de beste apps voor cryptocurrencies vanwege zijn toewijding aan de veiligheid van klantbronnen. Het heeft dergelijke beveiligingsmaatregelen rond de app geïntegreerd als tweefactorauthenticatie, biometrie en whitelist-adressen. Uw stortingen in de Aqru-app zijn ook verzekerd door meerdere bureaus.

9. Coinmama – De beste app om cryptocurrencies direct te kopen

De Coinmama-app beschrijft zichzelf als een van de “gemakkelijkste manieren om cryptocurrency te kopen en verkopen”. Naast het feit dat de exchange al sinds 2013 bestaat, zou je ook kunnen zeggen dat het een van de oudste en meest betrouwbare exchanges is om cryptocurrencies te kopen. Ma maakt het onze index van de beste crypto-apps in 2022 vanwege het gebruiksgemak, met name de ondersteuning voor de koop cryptocurrency-functie direct.

Het moet worden opgemerkt dat, in tegenstelling tot de meeste crypto-apps die we hierboven hebben besproken, Coinmama een crypto-investeringsplatform is – geen crypto-handelsplatform. Dit impliceert dat hoewel u een groeiend aantal crypto-activa op de Coinmama-app kunt kopen, u bitcoin hier alleen kunt verkopen. Houd er bovendien rekening mee dat Coinmama geen crypto-bewaardiensten aanbiedt. Daarom moet u een digitale portemonnee van derden aanschaffen voordat u cryptocurrencies koopt op de populairste app.

Ondanks deze tekortkomingen is de Coinmama-app echter meer dan 100K keer gedownload in de Google Play Store. Wat maakt het een van de beste crypto-apps?

Om te beginnen, de beginnersvriendelijke vriendelijkheid – omdat het een eenvoudig onboardingproces handhaaft, ook beschikt over een gemakkelijk navigeerbare / intuïtieve interface en waarmee u onmiddellijk cryptocurrencies kunt kopen. Het behoort ook tot de beste apps voor cryptocurrencies vanwege de hoge transactieverwerkingssnelheden en concurrerende crypto-handelskosten, tussen 0,9% en 3,99%.

10. FTX – De beste Crypto-app voor portfoliomonitoring

FTX is de handelsapp van de populaire FTX-beurs en een van de snelst groeiende crypto-ecosystemen. Het is ook een van de meest innovatieve cryptografische apps en heeft al meer dan 5 miljoen downloads bereikt in zowel de Play Store als de App Store.

Sommige van de factoren die het helpen op te vallen tussen de beste cryptocurrency-apps zijn ondersteuning voor een breed scala aan digitale activa, integratie van crypto-derivaten, eenvoudige onboarding van klanten, een snel cryptocurrency-aankoopproces, lage minimale handelslimieten en nog lagere transactiekosten.

Om bijvoorbeeld cryptocurrencies te kopen op de FTX-app, hoeft u alleen maar $ 10 te storten. Dit geeft u toegang tot honderden digitale activa en crypto-derivaten zoals futures en opties die kunnen worden verhandeld met hefboomwerkingen tot 20X. De uitwisselingsapp houdt geen stortings- of opnamekosten bij en handelskosten zijn gegroepeerd in maker / taker-kosten variërend van 0,07% tot 0%, afhankelijk van het handelsvolume.

Maar we presenteren FTX in onze lijst met de beste crypto-apps, voornamelijk vanwege de recente overname – Blockfolio. Als eind 2020 verworven en geïntegreerd in de FTX-app, is Blockfolio een crypto wallet monitoring tool waarmee je je wallet op meer dan 500 trades kunt monitoren. Het ondersteunt de creatie van meerdere portefeuilles en iedereen kan het daarom gebruiken om de prestaties van hun gepersonaliseerde langetermijnbeleggingen te monitoren, kortetermijnactiviteiten en checklists.

Hoe kies je vandaag de beste crypto-app

Nu je de 10 beste cryptocurrency-apps voor 2022 kent, is het belangrijk om te kijken naar enkele dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de beste app voor jou.

Deze factoren variëren van de ene crypto-belegger tot de andere en omvatten:

Het aantal ondersteunde cryptocurrencies: de ideale crypto-uitwisseling al uw favoriete crypto-activa moet ondersteunen. Voor actieve handelaren bent u beter af met handelsapps die honderden activa en duizenden cryptocurrency-paren ondersteunen, terwijl beleggers genoegen kunnen nemen met apps die alleen de meest populaire activa vermelden.

Handelskosten: transactiekosten kunnen een aanzienlijke impact hebben op de winstgevendheid, vooral als u een actieve handelaar bent. Daarom, ga alleen voor transacties met lage handelskosten.

Facility of use: wilt u ook genoegen nemen met alleen een cryptografische app met een gemakkelijk navigeerbare interface. Evita handelsplatformen met overbelaste en gecompliceerde handelsinterfaces.

Sering tools: een goede trading app moet ook relevante en geavanceerde trading tools, marktonderzoek, analyse, educatieve en risicobeheer tools integreren. Bevestig het bestaan van al deze voordat u uw favoriete crypto-app downloadt.

Cryptography case: het niet genoeg is voor een crypto-app om u een gemakkelijk navigeerbare interface, handelstools en een breed scala aan digitale activa te bieden. De beste app moet ook veilig zijn en een garantie bieden voor de veiligheid van al uw crypto-activa en persoonlijke gegevens.

Veelgestelde vragen over de beste crypto-apps voor 2022

Wat is de beste crypto-app?

We geloven dat eToro een van de beste cryptocurrency-apps van 2021 is vanwege de betrouwbaarheid, het gemak en de integratie van de meest intuïtieve handelsinterface.

Wat is de beste crypto-app voor beginners?

De meeste van de beste crypto-apps die we hier hebben besproken, zijn heel geschikt voor beginners omdat ze gemakkelijk navigeerbare interfaces en een soepel onboardingproces hebben. We zouden echter Coinbase, DeFi Swap of Coinmama aanbevelen omdat ze u in staat stellen om cryptocurrencies onmiddellijk te kopen.

Wat is de beste crypto-app voor prijswaarschuwingen?

Bitstamp en eToro crypto-apps sturen u realtime prijswaarschuwingen of verschillende cryptocurrencies.

Wat is de veiligste cryptografische app?

Praktisch hebben alle cryptografische apps op deze lijst passende beveiligingsmaatregelen getroffen om uw privésleutels en persoonlijke gegevens veilig te houden. Hoe dan ook, we zouden eToro aanbevelen als de veiligste crypto-app omdat deze nog nooit is gehackt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nft 00015

4 beste WAX NFT wallets

invest crypto 43

Beste Bitcoin goksites