in

Axie Infinity (AXS): wat het is, hoe het te gebruiken en de belangrijkste concurrenten

Axie Infinity is een op blockchain gebaseerd spel waarin spelers kunnen vechten, verzamelen en digitale rijken kunnen bouwen voor hun huisdieren. Het spel lijkt op Pokémon en Tamagotchi omdat het niet-fungibele tokens (NFT’s) gebruikt om unieke wezens, vaardigheden, landtexturen en andere in-game bronnen te vertegenwoordigen.

Deze munt heeft zich gevestigd als een leider in niet-fungibele tokenspellen (NFT’s), waarin het AXIE-wezen wordt vertegenwoordigd door de NFT in het spel. Dit spel draait op een play-to-earn businessmodel waarbij een speler dit spel gratis kan starten en vervolgens betaald krijgt om nieuwe functies en inhoud toe te voegen.

Axie Infinity Token (AXS) use cases

  Axie Infinity Shards (AXS) en

 • Small Love Potion (SLP) zijn de twee in-game valuta’s die van cruciaal belang zijn voor de Axie Play-to-Earn-omgeving, en beleggers in cryptocurrency kunnen AXS en SLPs op verschillende beurzen verhandelen.
 • Er is geen leeftijdsverificatieproces om dit spel te spelen, maar dit spel is beoordeeld als 18+. Wanneer u zich aanmeldt voor een crypto-portemonnee om deze uit te wisselen, komt u in aanmerking voor 18+.
 • Er was een risico op een daling van de prijs van dit token tijdens Covid-19. Maar in de Filippijnen hebben veel werknemers zich tot gokken gewend als een bron van inkomsten. Dit dreef de vraag naar het token en steeg van $ 2 naar ongeveer $ 160.
 • Axie Infinity heeft wereldwijd ongeveer 0,74 miljoen spelers. Het is beroemd geworden als een play-to-earn-spel waarmee spelers in ontwikkelingslanden zoals de Filippijnen, Vietnam en Brazilië echt geld kunnen verdienen.

AXIE INFINITY Concurrenten

Elke Axie is een cryptocurrency of uniek digitaal token beveiligd op het Ethereum blockchain-netwerk.

  ZED RUN

 • ZED RUN is een digitaal paardenracespel dat ook is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Met Z Run kunt u digitale paarden fokken, kopen en verkopen door NFT-paarden te produceren, vaak aangeduid als “NFT-maskers”.
 • CRYPTOKITTIES: – Het is ook een NFT-spel dat begon in 2017 en nog steeds sterk is. De focus van het spel ligt op het verzamelen en fokken van digitale kittens. Afhankelijk van de zeldzaamheid en kwaliteit van katten die je krijgt, kun je ze misschien tegen absurd hoge tarieven verkopen.
 • SORARE: – Sorare is een fantasievoetbalspel. Waar u tokenized spelerskaarten kunt uitwisselen in het Ethereum-netwerk. U kunt deze kaarten doorverkopen als digitale of cryptografische verzamelobjecten.

Dit zijn enkele van de sterkste concurrenten van AXIE Infinity. Daarnaast Godschen, F1delta Time, Splinter Lands, Lost Relaxes, The Six Dragons, etc.

HOE VERSCHILT AXIE INFINITY VAN ANDEREN?

AXIE Infinity maakt gebruik van blockchain kosteneffectief ontwerp om zijn spelers te belonen voor hun geweldige prestaties.

 • Terwijl andere blockchain-games – zoals Evolution Land en Gods Unchained – een specifieke nichemarkt hebben, heeft Axie Infinity mensen van verschillende leeftijdsgroepen van over de hele wereld aangetrokken.
 • De ontwikkelaars zeggen dat hun game mensen een unieke inkomstenstroom bood tijdens de pandemie. Veel Axie Infinity-spelers zijn eerdere generaties die niet bekend waren met blockchain-technologie voordat ze begonnen te spelen.
 • De populariteit van Pokémon Go is vergelijkbaar met Axie Infinity, waar het inspiratie uit haalde. Het heeft het spel echter een economisch belang gegeven dat andere games nog moeten bereiken.

VERSCHIL TUSSEN AXIE INFINITY

EN AXIE INFINITY FRAGMENTEN

  AXIE

 • Infinity Shards (AXS) is een ERC20-governancetoken voor het Axie-universum, geïntroduceerd door AXIE INFINTY begin 2021. Het werd het eerste spel dat werd beheerd en eigendom was van zijn speler.
 • AXS-houders kunnen hun tokens inzetten, deelnemen aan governance voting en games spelen. De ontwikkelaars zeggen dat de Axie Infinity Shards zullen helpen de volgende doelen te bereiken:
 • Beloon spelers voor hun interacties met het spel en moedig ze aan om hun tokens te behouden om meer prijzen te winnen. Gedecentraliseerd bestuur en game-eigendom
0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Mana is een goede investering voor 2023, 2025 en 2030

pexels nataliya vaitkevich 7172827

Aptos prijsvoorspelling 2023 – 2025 – 2030