in

CDP in het veld voor bedrijven

Om te proberen <een href=”http://web.archive.org/web/20100505064120/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/banche/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Posts gemarkeerd met banken”>banken ter ondersteuning van het herstel van SMEs de Cassa Depositi e Prestiti nam ook het veld in en besloot de rentetarieven te verlagen die van toepassing waren op leningen aan het banksysteem, gericht aan de <a href=”http://web.archive.org/web/20100505064120/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/sostegno/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Posts gemarkeerd met support”>ondersteuning van PMI.
Dankzij deze maatregel ontvangen de banken middelen die moeten worden toegewezen aan bedrijven met differentiëlen op de 6-maands Euribor daalde met 15 basispunten, waardoor de twee nieuwe spreads op 60 en 80 basispunten kwamen.
Het initiatief heeft duidelijk tot doel
een href=”http://web.archive.org/web/20100505064120/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/pmi/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Posts marked with SMEs”>SMEs supported by resources of the Fund, which then ter beschikking stelde aan banks a total of 8 billion euros.

Het besluit, genomen dankzij de beste marktomstandigheden, zal effectief zijn vanaf de uitbetalingen die zullen worden aangevraagd door de banks to the Cassa for October.

In de afgelopen weken is de perceptie van kredietrisico’s aanzienlijk en geleidelijk afgenomen, zowel in het algemeen als in het bijzonder voor de Italiaanse bank- en financiële sector, wat heeft geleid tot een vernauwing van de spreads op staatsobligaties en bankobligaties.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Het belastingschild is terug!

Leningen, aanbiedingen vergeleken met PrestitOnline.it