in

Financieel in bespreking: TRF “te koop”

De Budget 2010 wordt al besproken in de Kamer van Afgevaardigden, met de deelname van Giulio Tremonti (Minister van Economie), en voorlopig komen er enkele gegevens naar voren.
Er is sprake van de TRF, met
de bewering dat het geld van werknemers goed moet worden gebruikt in infrastructuur en economie, zonder dat het verloren gaat.

Het idee is om het type interventie goed te verduidelijken en om goed te verduidelijken voor werknemers die geen geld zullen verliezen. Sommige dissonante stemmen beweren dat het plaatsen van de TRF aan de Inps tegen huidige kosten “een gemiste kans is” en dat het alleen gebruikt mag worden om de economie te ondersteunen. Daarom? De controverse over de <a href=”http://web.archive.org/web/20110811123224/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/trf/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Post gemarkeerd met TRF”>Trf wordt tegengehouden door Sacconi, die specificeert dat dit voorstel (om de Trf toe te wijzen niet-geopte werknemers) moeten echter eerst aan de regering worden voorgelegd Prodi, die deze discipline introduceerde.

Tik op Wachten op verduidelijking.

[Afbeelding via Marcocobianchi]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online inkomen: belastingbetalers willen niet op het net belanden

Een lawine aan klachten in de EU