in

PayPal kaart: hoe het aan te vragen, kosten en hoe het te gebruiken

De PayPal Card is een betaalkaart die zeer gewaardeerd en gebruikt wordt door consumenten over de hele wereld. Het is een herlaadbare debetkaart die kan worden gebruikt om online en in fysieke winkels aankopen te doen. De PayPal Card wordt geleverd met een rekeningnummer en een unieke IBAN-code, zodat u betalingen kunt doen en contant geld kunt opnemen waar de kaart ook wordt geaccepteerd.

Ook kan het, zoals alle debetkaarten, worden gebruikt om rekeningen en andere diensten te betalen. In dit artikel bekijken we alles wat u moet weten over de PayPal Card, inclusief de kosten, hoe u deze kunt aanvragen, waar u deze kunt doen en hoe u deze kunt gebruiken.

Wat is de PayPal Card?

De PayPal Card is een herlaadbare debetkaart die kan worden gebruikt om online en in fysieke winkels aankopen te doen.

Ook kan het, zoals alle debetkaarten, worden gebruikt om rekeningen en andere diensten te betalen. De kaart wordt geleverd met een rekeningnummer en een unieke IBAN-code, zodat u betalingen kunt doen en contant geld kunt opnemen waar de kaart ook wordt geaccepteerd. Het PayPal Charter wordt uitgegeven door Lottomatica in samenwerking met PayPal.

Hoe vraag ik de PayPal Card aan?

Om de PayPal Card aan te vragen, moet u een PayPal account hebben en ten minste 18 jaar oud zijn.

Om het aan te vragen, gaat u gewoon naar de PayPal website en vult u het aanvraagformulier in. Zodra het verzoek is verzonden, wordt de kaart naar het aangegeven adres verzonden.

Hoe werkt de PayPal Card?

Zodra u uw PayPal card hebt ontvangen, kunt u deze met uw eigen geld laden, met behulp van een van de betaalmethoden die door PayPal worden ondersteund. Eenmaal geladen, kan de kaart worden gebruikt om online en in fysieke winkels te winkelen, rekeningen te betalen of contant geld op te nemen.

Bovendien kan de kaart worden gebruikt om betalingen te doen in alle landen waar PayPal wordt geaccepteerd.

PayPal Card: Kosten

De PayPal Card heeft een eenmalige vergoeding van € 9,90. Vervolgens bedragen de beheerskosten € 0,50 per maand, verlaagd naar € 0,00 voor PayPal Zakelijke rekeninghouders. Daarnaast zijn er enkele kosten voor opnames, betalingen en herladingen. Carta PayPal: waar te doen De PayPal Card kan alleen online worden aangevraagd, rechtstreeks op de PayPal website. Na aanvraag wordt de kaart naar het aangegeven adres gestuurd.

Minors PayPal Card

Minderjarigen kunnen de PayPal Card alleen aanvragen als ze een PayPal account hebben, met toestemming van hun ouders of wettelijke voogden. Bovendien kan de kaart alleen worden gebruikt om online of in fysieke winkels betalingen te doen. PayPal card: Log in Om toegang te krijgen tot de PayPal Card, moet je een PayPal account hebben en de kaart hebben. Eenmaal geregistreerd, kunt u inloggen op uw account met uw e-mailadres en wachtwoord. PayPal Card: met IBAN De PayPal Card wordt geleverd met een uniek rekeningnummer en IBAN-code, zodat u betalingen kunt doen en contant geld kunt opnemen waar de kaart ook wordt geaccepteerd.

PayPal visitekaartje

Zakelijke PayPal accounthouders kunnen de PayPal Card aanvragen zonder beheerskosten. Daarnaast kunnen ze profiteren van een aantal aanvullende diensten, zoals het verzenden van betalingen, toegang tot analyses en rapportage, integratie met andere betaalinstrumenten en de mogelijkheid om klanten toegang te bieden tot betalingen via PayPal.

Verlopen PayPal kaart

De PayPal Card is 5 jaar geldig, waarna deze vervangen moet worden door een nieuwe kaart. De vervaldatum van de kaart staat aangegeven op de voorkant van de kaart.

Conclusie

De PayPal Card is een oplaadbare bankpas die zeer gewaardeerd en gebruikt wordt door consumenten over de hele wereld. Het kan worden gebruikt om online en in fysieke winkels te winkelen, rekeningen te betalen en contant geld op te nemen. Om het aan te vragen, moet u een PayPal account hebben en het aanvraagformulier invullen. De kaart heeft een eenmalige vergoeding van € 9,90 en is 5 jaar geldig. Daarnaast kunnen PayPal Business accounthouders gebruik maken van een aantal aanvullende diensten. Ongepubliceerde tips: – U kunt uw PayPal Card opwaarderen met andere betaalmethoden, zoals creditcards of bankoverschrijvingen. – Het is raadzaam om altijd de bewegingen bij te houden die met de PayPal Card zijn gemaakt, om de uitgaven te controleren en ervoor te zorgen dat de bestedingslimiet niet wordt overschreden. – De PayPal Card kan ook worden gebruikt om collegegeld te betalen, zoals collegegeld.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 42

Silvergate-mislukking: hoe erg is het voor de markt?

pexels carlos pernalete tua 730647 1

Western Union: opnamegeld, tijdslimieten en problemen