in

Spaarbank

Onze spaarbank adviesdienst van Intesa Sanpaolo.

Wij stellen onze adviesdienst tot uw beschikking: zodat uw keuzes aan uw behoeften voldoen. Maak kennis met onze consultants in de branche en ontdek hoe zij voor u zullen zorgen.

U kunt periodiek de voortgang van uw beleggingen ook controleren via internet, mobiele telefoon en telefoon.

De adviesdienst

Op 1 november 2007 is de nieuwe EU-richtlijn inzake beleggingsdiensten, MiFID, in werking getreden, die nieuwe regels introduceert om spaarders beter te beschermen. De MiFID-richtlijn stelt de criteria vast aan de hand waarvan banken hun cliënten – retail en professioneel – moeten classificeren en legt de gedragsregels vast die banken jegens hen moeten hanteren. In overeenstemming met de MiFID-richtlijn heeft de Intesa Sanpaolo Group besloten om al haar klanten de mogelijkheid te bieden om de adviesdienst te kiezen om hun zorg en hulp bij investeringsbeslissingen te waarborgen.

scenario

De visie van de Intesa Sanpaolo Group op de prestaties van de financiële markten is het uitgangspunt: het macro-economische en marktscenario en de voorspellingen van aankomende gebeurtenissen maken het mogelijk om de financiële producten te selecteren die geacht worden in overeenstemming te zijn met de huidige marktfase. Eenmaal geselecteerd, is het belangrijk om te controleren of deze instrumenten consistent zijn met uw behoeften en financiële profiel.

interview

Het interview stelt ons in staat om informatie te verzamelen over uw kennis en ervaring in financiële zaken, uw beleggingsdoelstellingen, uw financiële situatie, om u een voorzichtig, gematigd of dynamisch financieel profiel toe te kennen.

Investeringsvoorstellen

Op basis van het financiële
profiel dat uit het interview zal voortvloeien, kan de consultant in het kantoor u de beleggingsoplossingen laten zien die het beste bij uw behoeften passen en in lijn zijn met de verwachtingen op de financiële markten. Dit wordt gevolgd door investeringsvoorstellen die, binnen het aanbod van beschikbare producten, consistent zijn met uw financiële profiel.

Als uw behoeften in de loop van de tijd veranderen, kunt u met regelmatige vergaderingen met de adviseur de informatie over u bijwerken die door de bank wordt bewaard en bijgevolg uw financiële profiel.

Om beleggingen te kunnen kiezen die altijd in lijn zijn met uw behoeften en markttrends.

Kom naar het kantoor en ontdek onze spaaradviesdienst.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Voorkom oplichting met RC Auto

Pionier, ontslagen komen eraan