in

Technische indicatoren toevoegen en instellen voor Capital.com

Technische indicatoren zijn onmisbare hulpmiddelen voor handelaren die investeringsmogelijkheden willen analyseren. Hoe dan ook, als u nieuw bent bij Capital.com, weet u misschien niet hoe u de parameters van de technische indicator op de grafiek moet aanpassen. Deze bediening is moeiteloos.

Dit artikel laat u zien hoe u technische indicatoren op het Capital.com platform kunt toevoegen en instellen.

Wat zijn de indicatoren?

Reviewers zijn technische analysetools die worden gebruikt om prijzen op de aandelenmarkt te voorspellen. Technische indicatoren zijn wiskundige berekeningen van volume- en prijsindicatoren, die analysetijd aanzienlijk besparen. Op basis van indicatorsignalen kunt u beslissingen nemen over het plaatsen van een koop/verkooporder of het sluiten van een transactie, de richting en sterkte van de trend bepalen, enz.

Momenteel zijn er ongeveer 30 standaardindicatoren op de markt: handelsplatforms.

Capital.com

Op Capital.com zijn de technische indicatoren onderverdeeld in zes groepen, waaronder:

1. Groep populaire indicatoren: omvat de indicatoren die het meest worden gebruikt door handelaren.

De populaire groep indicatoren op Capital.com omvat negen bekende technische indicatoren: Accumulatie/Distributie; Gemiddelde True Range, Bollinger Bands, Ichimoku Cloud, Moving Average, MACD, Moving Average Exponential, On Balance Volume, Relative Strength Index.

2. Oscillatorgroep:

De groep oscillatoren op Capital.com omvat negen technische indicatoren: Awesome Oscillator, Chaikin Oscillator, Commodity Channel Index, Connors RSI, Detrended Price Oscillator, Momentum, Strength Relative Index, Stochastic.

3. Groep trendindicatoren:

De groep trendindicatoren op Capital.com omvat 11 indicatoren: Average Directional Index, Envelope, Ichimoku Cloud, Moving Average, Exponential Moving Average, Weighted Moving Average, Parabolic SAR, Williams %R, Williams Alligator, Williams Fractal, Zig Zag.

4. Groep volatiliteitsindicatoren:

De groep volatiliteitsindicatoren op Capital.com omvat vier indicatoren: Average True Range (ATR), Bollinger Bands, Chaikin Oscillator, Historical Volatility.

5. Volume indicatorgroep (volumes):

Accumulatie/distributie, Chaikin geldstroom, Netto volume, Balans volume, Prijs volume trend, Tick volume, Volume oscillator.

6. En een heleboel andere indicatoren.

Naast de hierboven gegroepeerde technische indicatoren biedt Capital.com 46 aanvullende technische indicatoren.

Met veel indicatoren uitgerust, zullen Capital.com associates handiger zijn in het gebruik van grafieken om de markt te analyseren en handelsmogelijkheden te vinden zonder 3rd party charts te gebruiken.

Hoe technische indicatoren toevoegen en instellen om te Capital.com?

Momenteel staat Capital.com gebruikers alleen toe om technische indicatoren te gebruiken op grafieken op computerwebplatforms. Als u mobiel bent, moet u grafieken van een ander platform gebruiken als een tradingview …

Om een technische indicator toe te voegen aan uw Capital.com grafiek op een bureaublad, doet u het volgende:

Stap 1: Log in op je Capital.com account.

Stap 2: Selecteer het tabblad [Handel], klik op het vergrootglaspictogram om de aandelentikker te vinden die u de grafiek wilt laten zien.

Stap 3: Klik op de werkbalk van de prijsgrafiek op het symbool Technische indicatoren en selecteer de technische indicator die u wilt gebruiken.

De technische indicatoren die u hebt toegevoegd, tonen de parameters in de linkerbovenhoek van de grafiek.

Stap 3: Klik op het laagpictogram om de indicator te selecteren waarmee u de parameter of kleur wilt aanpassen.

Klik vervolgens op het pictogram Instellingen van de indicator die u wilt aanpassen.

Stap 4: Pas de parameters, de kleur van de indicator aan zoals u wilt en druk vervolgens op [Ok].

Zo heb je de indicator toegevoegd en aangepast aan Capital.com.

Om de technische indicator op de grafiek te wissen. Plaats de muis over die technische indicator en druk op de Delete-knop op uw toetsenbord.

Technische indicatoren zijn onmisbare hulpmiddelen voor technische analisten. Het gebruik van de indicator maakt het gemakkelijker en sneller om handelsmogelijkheden te berekenen en te vinden. Capital.com biedt een systeem van tientallen technische indicatoren om zijn beleggers gemakkelijker te helpen in het handelsproces. De Captial.com limiet is echter dat er geen technische indicator is voor de grafiek als u uw telefoon gebruikt. We hopen dat Capital.com deze functie binnenkort zal toevoegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 14

Binance-account: verwijder en schakel het uit

invest crypto 6

Capital.com: Hoe activeer je one-tap trading