in

VS: dit is waarom het leuk is om als een tijdelijk arme te leven

Caravan

Zoals actrice Hillary Swank overkwam, slapen in de auto en living under bridges in Los Angeles is iets dat haar ook is overkomen. En nu het fenomeen bekend is, zijn er verschillende mensen die getuigen voor “armoede”.

Zo is er een man, Steve, een voormalige start-up beheerder, die zijn tweekamerappartement, zijn leren mocassins, zijn shirts en zijn auto verliet om te leven in een trailer.

Wat staat er? This:

“Ik accepteerde te veel compromissen en beperkingen op mijn vrijheid alleen voor de zekerheid van een salaris, dat vervolgens bijna allemaal in huur en benzine ging om naar mijn werk te gaan (…) Ik woon in mijn busje.

Ik
ben vegetariër en eet alleen rauw voedsel, ik heb niet veel geld nodig. Ik beschouw mezelf als “tijdelijk arm” maar door keuze. En de keuze ervoor gaf me een enorm voordeel: me eindelijk vrij voelen.”

(Flickr foto © )

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Vrouwen werken gemiddeld 12 jaar langer dan mannen

VS, werkloosheidsuitkeringen stijgen