in

Waarom heeft u een expat ziektekostenverzekering nodig als u in het buitenland woont en werkt?

Veel expats vragen zich misschien af waarom ze een internationale ziektekostenverzekering nodig hebben als ze in het buitenland wonen. Als vreemdeling zullen u en uw gezin hoogstwaarschijnlijk niet worden gedekt door gratis gezondheidszorg in het land waar u woont. Hoewel de algehele kwaliteit van land tot land verschilt, moet ook rekening worden gehouden met ziekenhuisdekking.   poliklinische zorg, zorg en evacuatiekosten, evenals tandheelkundige zorg, overlijden door een ongeval en invaliditeit of levensdekking.

De gemoedsrust van de wetenschap dat u en uw gezin toegang hebben tot de beste gezondheidszorg is immers erg belangrijk. Daarom moet u een op maat gemaakte expat-ziektekostenverzekering creëren die aan uw specifieke behoeften voldoet.  

Sommige expats zullen afhankelijk zijn van lokale gezondheidsprogramma’s vanwege de lage kosten, maar met een dergelijk plan kunt u mogelijk geen meer bevredigende medische zorg krijgen in privéklinieken en ziekenhuizen. Bovendien bieden lokale plannen geen medische dekking wanneer u het land uit reist of wanneer u naar huis terugkeert.  Bovendien kunnen lokale plannen in veel ontwikkelde landen alleen kritieke medische dekking bieden die mogelijk niet geschikt is voor de meeste Emigreren.

Een deel van het handhaven van uw gezondheid in het buitenland betekent dat u medische dekking moet hebben die toegang biedt tot eersteklas medische zorg die u zal helpen omgaan met medische problemen voordat ze ernstige medische problemen worden. Een uitgebreid medisch plan kan dekking bieden voor voorgeschreven medicijnen die u of uw dierbaren ook zullen helpen hun gezondheid te behouden.  Vaccinatiedekking is ook belangrijk als u in gebieden woont waar Ziekten komen vaker voor en zijn vooral van cruciaal belang als u jonge kinderen heeft.

Daarom is het een goed idee om een poliklinische medische optie te krijgen  als u en uw gezin in het buitenland gaan wonen. 

Met een expat ziektekostenverzekering kunt u het ziekenhuis, de arts of een andere medische aanbieder selecteren die het beste bij uw behoeften past. De polis is flexibel en wereldwijd. Expat Financial en haar verzekeringspartners  hebben een uitgebreid netwerk van medische dienstverleners in bijna elk land ter wereld.   Met de meeste van onze verzekeraars, U zult genieten van directe betaling, wat betekent dat u misschien niet eerst hoeft te anticiperen op uw medische rekeningen.

Het kiezen van een expat zorgverlener met een uitgebreid wereldwijd medisch netwerk en de mogelijkheid om een betalingsgarantie te bieden, is belangrijk. 

Hoewel dit artikel voornamelijk inging op de kritieke aard van de wereldwijde medische dekking voor individuele expats, bestaan dezelfde problemen voor expatwerkgevers die werknemers naar het buitenland sturen. Een expat-werkgever is wettelijk verantwoordelijk voor hun expat-werknemers en gezondheidszorg is een belangrijk kenmerk van elk expatpakket.  Een plan dat uitstekende medische dekking biedt voor de werknemer Expatriate en zijn gezin is van vitaal belang, en een internationaal groepsverzekeringsplan kan een betere dekking en beloningen bieden voor de werkgever dan de werknemer die zijn plan koopt. Een hoogwaardig groepsplan zal expat-werkgevers ook helpen werknemers te behouden en aan te trekken. 

De kosten van een internationale ziektekostenverzekering variëren afhankelijk van het plan. Expat Financial biedt verschillende internationale ziektekostenverzekeringsplannen voor expats van elke nationaliteit wereldwijd. We bieden ook uitstekende service voor en na de aankoop van het internationale ziektekostenverzekeringsplan.   Als u vragen heeft over onze internationale ziektekostenverzekeringsplannen of als u uw behoeften wilt bespreken en een Gepersonaliseerde offerte, neem contact met ons  op of vul het offerteformulier in. Zoals hierboven vermeld, geeft het hebben van een uitstekende wereldwijde medische dekking u niet alleen gemoedsrust, maar helpt u ook uw gezondheid te behouden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Assicurazione sanitaria 7

Expat gezondheidszorg in China

Assicurazione sanitaria 17

Waar u op moet letten als u met kinderen naar het buitenland verhuist