in

730:De tijd dringt

De deadline voor het indienen van de 730 nadert. 30 april zal in feite de laatste dag zijn om uw aangifte in te dienen om de IRPEF-terugbetaling of de heffing van belastingen te verkrijgen die verschuldigd zijn aan uw werkgever of aan een pensioeninstelling.

Naast deze twee opties is er een derde manier, die van Caf of professionals, een optie waarmee u kunt genieten van een langere termijn, gelijk aan een maand meer dan de deadline van 30 april.

Het 730-model kan worden gepresenteerd door degenen die een vast contract hebben of in elk geval van niet minder dan een jaar, die inkomsten hebben uit grond of gebouwen, kapitaal, die een zelfstandige is zonder een nummer VAT.

Dit jaar wat nieuws. Allereerst kan een aftrek van 19% voor rente op hypotheken op de eerste woning, een van 55% voor degenen die werkzaamheden hebben verricht voor energiebesparing en een bonus van 20% op de aankoop van apparaten, terwijl de aftrek van 19% voor de aankoop van medicijnen, alleen worden verkregen als u in het bezit bent van een ‘pratend’ belastingbewijs.
De werkers en gepensioneerden die alleen de woning bezitten en die in 2008 inkomsten ontvingen van een enkele uitbetalende instelling of alleen pensioeninkomsten tot 7.500 euro voor het hele jaar, vallen niet onder de aangifteplicht.

, en grondinkomsten van niet meer dan 185,92 EUR.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Arme landen

Gaddafi ontmoet Marcegaglia