in

Aave Prijsvoorspelling 2023-2025

In deze gids zullen we onze visie en die van de markt op de toekomst van Aave delen terwijl we AAVE-prijsvoorspellingen voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Aave.

Laten we er nu op ingaan.

Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van Iota en vragen beantwoorden over of Aave een goede investering is of niet, waarom Aave zal slagen of falen, of waarom de prijs van Aave zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat Aave is en zijn geschiedenis tot nu toe.

Wat is Aave

Aave begon als ETHLend in 2017 na het ophalen van $ 16,2 miljoen in een initial coin offering (ICO) om een gedecentraliseerd peer-to-peer leenplatform te creëren.

Vervolgens veranderden ze hun naam in Aave toen ze overstapten naar een liquiditeitspoolmodel. Aave lanceerde in 2020 het Aave-protocol, een open-source, niet-custodiaal liquiditeitsprotocol waarbij gebruikers rente kunnen verdienen op deposito’s en activa kunnen lenen.

Aave is een gedecentraliseerd geldmarktprotocol waarbij gebruikers cryptocurrency kunnen lenen en lenen op 20 verschillende activa als onderpand.

Aave biedt momenteel leningen en leningen voor 22 verschillende ERC-20-tokens, waaronder USDT, USDC, ETH en LINK.

Geldschieters kunnen een van deze ERC-20-tokens in Aave storten en rente op die fondsen verdienen. De rente die kredietverstrekkers verdienen, komt van de rente die wordt betaald door leners die dat ERC-20-token lenen.

Het protocol heeft een native Aave-token, wat ook een governance-token is waarmee de gemeenschap gezamenlijk de richting van het protocol kan bepalen.

Kredietverstrekkers kunnen rente verdienen door liquiditeit aan de markt te verstrekken, terwijl leners kunnen lenen door hun cryptoassets onderpand te geven om te lenen van liquiditeitspools.

AAVE Prijsvoorspelling

De hele cryptocurrency-wereld staat op de rand van volledige ineenstorting. Bitcoin daalde 75% van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen veroorzaakt door woedende inflatie en de renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Wanneer je de meest recente ineenstortingen van grote industriële spelers (FTX, Celsius, Moon etc.) in de vergelijking optelt, is de horizon troebel en zal er meer bloed in de straten van de crypto-stad zijn.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2023 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2023.

Op dit moment moet Bitcoin een bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

Het CaptainAltcoin-team creëerde een prijsvoorspellingsmodel met een veelzijdige benadering van crypto dat rekening houdt met zowel technische analyse als fundamentele evaluatie van elk project.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

Aave Prijsvoorspelling 2022

Hoge inflatie en de extreem gevaarlijke macro-economische situatie zijn sterk weerspiegeld in de prijs van Bitcoin in 2022. Als we de interne crypto-problemen nemen met grote spelers zoals FTX, Celsius, Voyager, Luna die naar beneden gaan, ziet 2023 er niet al te goed uit voor stieren. We zullen waarschijnlijk veel saaie zijwaartse prijsactie zien met de neiging om naar beneden te glijden met elke kleine markttrilling.

AAVE Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet AAVE in 2025 $ 127,79 bereiken.

Aave Prijsverwachting 2030 – 2040

Hoeveel is Aave waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Aave $ 319,47 bereiken in 2030.

Hoeveel is Aave waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Aave in 2040 $ 638,94 bereiken.

Zal Aave Bitcoin vervangen/overtreffen/overtreffen?

Nee, Aave zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan Aave $ 1000 bereiken?

Ja, Aave zou tegen het einde van 2025 $ 1000 kunnen bereiken.

Is het de moeite waard om Aave te kopen?

Wij zijn voorstanders van matig risicovolle beleggingen: beleg het grootste deel van uw cryptocurrency-portefeuille in BTC (50%); 35% in een mandje met large-cap munten en de rest in kleine projecten met enorme stijgingen. Dus in deze context is het de moeite waard om Aave te kopen.

Is Aave een goede investering?

Aave is, net als alle andere cryptocurrencies, een risicovolle investering. Het is waarschijnlijker dat het omhoog dan omlaag gaat vanwege de goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een sterk team erachter.

Hoeveel is Aave waard?

Voor de korte termijn kan het $ 36,06 bereiken. Op de lange termijn (8-10 jaar) zou het kunnen springen naar $ 319,47 of zelfs hoger.

Waarom zal het Aave lukken en in prijs stijgen?

Aave heeft een goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een solide team achter zich. Dit alles is een voorwaarde voor succes en daarom ziet ons voorspellingsmodel Aave stijgen tot $ 319,47 in 2030.

Waarom gaat Aave failliet en daalt hij in prijs?

Cryptografische projecten mislukken om verschillende redenen. Enkele van de meest voorkomende zijn: het team gaat schurken en verlaat het project, regelgevers verklaren het illegaal en persuitwisselingen om het te verwijderen, gebrek aan media-aandacht, meer succesvolle concurrenten, gebrek aan een goed ontworpen marketingstrategie, verlies van gemeenschapsondersteuning, potentiële kwetsbaarheid in het protocol, het niet bereiken van de minimale ontwikkelingsactiviteit die op het protocol is voorzien, onvermogen om nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om op hun platform te bouwen.

Hoe hoog gaat Aave?

Ons voorspellingsmodel ziet de Aave-prijs exploderen en in de verre toekomst $ 638,94 bereiken.

Wat is de korte termijn prognose voor Aave?

Aave zal de komende 90 dagen $ 36,06 bereiken, wat een verandering van 43% is ten opzichte van de huidige prijs die rond $ 63,26 zweeft.

Kan Aave je miljonair maken?

Ja, als je een bedrag koopt dat groot genoeg is. Verwacht niet dat je $ 100 investeert en een Aave-miljonair wordt. Maar 100x prijsexplosies zijn een veel voorkomend gezicht in crypto, dus een investering van $ 10k in Aave kan je miljonair maken.

Aave prijsvoorspelling vandaag – Wat zal de prijs van Aave morgen zijn?

Aave schommelt morgen rond de $67,57.

ABC

Veel beleggers (traditioneel en crypto) zullen u vertellen dat fundamentals uiterst belangrijk zijn en het meeste gewicht moeten hebben bij het evalueren van een project. Wij zijn het tot op zekere hoogte eens met deze stelling.

Crypto is specifiek in de zin dat fundamentals moeilijk te vertrouwen zijn. Hoe komt dat?

Welnu, de meeste crypto-investeerders zijn niet technologisch verfijnd om erachter te komen of het zelfs haalbaar is om te doen wat het project beweert te doen. Dit leidt tot overdreven en ongefundeerde roadmaps door veel crypto-projectteams. Deze routekaarten zien er geweldig uit en mensen komen massaal om in het project te investeren, ook al zouden ze met een beetje technische of economische kennis hebben gezien hoe belachelijk sommige van die ideeën zijn.

Om deze reden is het altijd goed om de haalbaarheid van de use case te controleren door iemand te raadplegen die technisch scherpzinniger is.

Veel van deze projecten merkten bijvoorbeeld het probleem op van de snelheid van transacties met Bitcoin, dus gingen ze all-in met de snelheid van hun blockchains. Maar die snelheid had de kosten van decentralisatie. In wezen beweerden ze een blockchain-trilemma te hebben opgelost, waar genen al eeuwenlang last van hebben. Maar twintig afspraken losten het in een week of wat op.

Wat doet Aave?
Een van de beste use cases onder altcoins!
Aave was een voorloper op het gebied van DeFi-leningen, een platform dat in 2017 werd gelanceerd als ETHLend. Sindsdien heeft Aave een enorme groei gezien in zowel gebruikers als volume. De slanke rebranding bood een veel schonere gebruikerservaring samen met een reeks nieuwe functies, zoals flitsleningen. Aave stapte over van het P2P-leenmodel naar een poolgebaseerd model. Door een reeks algoritmen te ontwikkelen om de rente te bepalen die moet worden betaald in pools voor spaarders of liquiditeitsverschaffers (LP’s) en de ratio van onderpand of loan-to-value ratio (LTV) die voor elk actief vereist is, werkt het systeem zonder een externe makelaar. Iedereen kan meedoen en er zijn geen KYC-controles.

Het evalueren van het team achter het project is een ander punt dat moet worden aangepakt. Meestal zijn deze mensen de enige bron van hun claims (en aangepaste LinkedIn-profielen). Dus hoewel dit een belangrijk criterium is, moet u er rekening mee houden dat een sluw team van marketeers legitimiteit kan vervalsen.

Een enorme RODE VLAG op een team is tweeten, publiceren, bloggen over de prijs van hun token. Geen enkel legitiem team doet dit omdat ze slimmere dingen te doen hebben, zoals werken aan hun miljoenenproject. Alleen geldverzamelaars beheren hun officiële sociale media en blogs als de meest flagrante manipulators op de markt (bijvoorbeeld: Justin Sun) om de prijs op te drijven voordat ze hun bergen munten downloaden die ze uit het niets hebben gemaakt en aan zichzelf hebben toegewezen.

Dergelijke teams betalen meestal crypto-mediapublicaties op laag niveau om “onbevooroordeelde” artikelen en beoordelingen van hun projecten te publiceren in een poging de illusie van een alom gerespecteerd en aantrekkelijk project te creëren.

Aave forecast – team
Zeer transparant en professioneel. Geen actie op shilling prijzen of opmerkingen, gericht op construction.
Aave, en zijn voorganger ETHLend, werden opgericht door Stani Kulechov. In die tijd was hij gefrustreerd door het gebrek aan leentoepassingen op Ethereum – en zijn project werd gebouwd voordat gedecentraliseerde financiën zelfs maar bestonden.
Kulechov is een seriële ondernemer die rechten studeerde en begon met programmeren toen hij een tiener was. Het was een early adopter van de blockchain-ruimte. De CEO zei dat hij ETHLend wil hernoemen naar Aave, zodat het bedrijf naast Ether.
lending een breder scala aan diensten kan aanbieden.
Volgens Kulechov is de belangrijkste doelmarkt van Aave mensen die al betrokken zijn bij de cryptocurrency-gemeenschap.

Gemeenschap – besteed hier speciale aandacht aan. De grootte van de community is niet relevant omdat deze gemakkelijk kan worden vervalst (kijk maar op Fiverr of Upwork om te zien hoe gemakkelijk het is om 100k twittervolgers of subreddit-abonnees te kopen).

Wat het belangrijkste is, is de inhoud die communityleden plaatsen: klinkt het echt? Is het gewoon prijsgericht? Het maakte het mogelijk om wat kritisch te denken of de enige toegestane berichten zijn hucksters en cult-afgoderij van het team (meestal krijgt de teamleider een rockstar-status onder beschaamde beleggers).

Is het de moeite waard om te investeren in Aave – community assessment
Matig actieve subreddit met bijna 7k-abonnees en een vrij actieve Telegram-groep. Het lijkt echt en authentiek te zijn, geen bots, geen berichten van lage kwaliteit over manen en prijsactie.

Exchanges en wallet support

Nog een goede indicator van hoe serieus het project is dat door andere crypto-agenten wordt genomen. Sommige kleinere, marginale beurzen en portefeuilles kunnen worden betaald voor vermeldingen, maar grotere platforms zoals Kraken, Binance of Coinbase verlenen legitimiteit aan een project dat daar wordt vermeld. Dit is dus een geweldig startpunt als het project echt iets waard is onder zijn collega’s.

Waarom zal Aave slagen?

Uitstekende ondersteuning onder populaire beurzen (Binance, Coinbase Pro, Kraken, Kucoin etc) en wallets (Atomic Wallet, Trust Wallet, Watch etc.).

Tokenomics

Soms is het project logisch en lijkt alles goed, behalve de rol van het token. Het is gewoon overbodig en geforceerd op de foto (zodat het team het geld kan nemen en rijk kan worden). Afgezien van de logica achter het token, moet u aandacht besteden aan het huidige en algehele aanbod. Daarnaast zijn inflatie en het productietempo van nieuwe munten uiterst belangrijk. Ook de verdeling tussen het team, vroege investeerders en vaste gebruikers is van immens belang. Bekijk Ripple en XRP om te zien hoe moeilijk het is om organische prijsgroei te hebben wanneer er een groot aantal mensen is die elke week miljoenen nieuwe tokens (ontgrendeld) naar de markt downloaden.

Het is belangrijk dat tokens in het project worden verweven met slimme prikkels in gedachten. Dit zijn prikkels in de wereld van cryptocurrencies: waarom zou de koper sommige munten houden, wat zit er voor hem in? Verschillende projecten gebruiken verschillende methoden om mensen te verleiden hun munt te kopen en vast te houden.

Is AAVE een goede investering?

AAVE is gepositioneerd als een utility-token met zowel economische als governance-rechten, wat vrij dicht bij de traditionele aandelenvoorraad ligt, behalve het belangrijkste verschil dat het een gedecentraliseerd protocol dient. AAVE is het governance-token van het AAVE-protocol, waarmee u wijzigingen in het protocol kunt voorstellen en erover kunt stemmen, zoals het toevoegen van nieuwe munten om als onderpand te gebruiken.
Daarnaast wordt het gebruikt als een verzekeringstoken om liquiditeitstekorten te voorkomen. Om uw AAVE aan dat risico bloot te stellen, krijgt u een inzetbeloning.
U kunt het gebruiken om stablecoins te storten voor een veilige APY of u kunt munten zoals ETH of wBTC storten en ze gebruiken als onderpand en stablecoins lenen om verder te investeren en te hopen dat de prijs stijgt en u uw leningen kunt herfinancieren met aanzienlijke activa.
Het token zelf speelt een grote rol in het ecosysteem en de speltheorie eromheen, en de accumulatie van waarde door nut is solide.

Handelsvolume

Handelsvolume is een andere uitstekende barometer voor de kwaliteit van activa. Dit kan ook worden vervalst door geautomatiseerde handel en was op kleine transacties, maar filter ze gewoon uit en kijk of er daadwerkelijk liquiditeit is op de grotere platforms.

Aave future – handelsvolume
Uitstekend en constant handelsvolume in de afgelopen 3 maanden met af en toe pieken en dalen. Het beweegt in het bereik tussen $ 500 miljoen en $ 2 miljard per dag, wat een geweldige liquiditeit is voor een ERC-20-token. Het 24-uurs handelsvolume daalde in heel 2021 niet onder de $ 500 miljoen.

Speculatief potentieel

Nu hebben we het over de echt impactvolle marktwerking.

Helaas weegt de
kracht van sociale media, met name Twitter-, Discord- en Telegram-groepen, en in mindere mate subreddits en Facebook-groepen, vaak zwaarder dan de fundamenten van een cryptoproject. Als gevolg hiervan zien we trashy en halfdode zombieprojecten zoals Dogecoin, Electroneum, Verge, Tron (niet dood maar alles is nep eromheen, van het aantal gebruikers en dapps tot het onoriginele en ongeïnspireerde en incompetente leiderschap) en soortgelijke shitcoins stijgen in de marktkapitalisatiegrafieken, soms zelfs in de top 10.

De speculatieve golf kan je optillen in de lucht, maar kan, vaker, je portemonnee vernietigen in een grote zilch.

Sommige mensen zijn goed in zwemmen met deze haaien (Twitter-personages verborgen achter enkele hinkende bijnamen zoals Crypto [INSERT ANIMAL) of Crypto [INSERT VERB]) die hun pompen en shilling en prijsdumps coördineren. Gewone kopers van cryptocurrency missen echter de tijd of vaardigheid om ze bij te houden en worden gebruikt als plankton, voedsel voor grotere zeedieren om van te smullen.

Sociale media kunnen echter een plek zijn waar je goede adviezen tegenkomt over verborgen juweeltjes. Wanneer je iets leest dat je interesse wekt, word dan niet te enthousiast en investeer meteen. Zet het in plaats daarvan op een volglijst en bekijk alle dingen die we hierboven hebben genoemd.

Het belangrijkste om naar te zoeken is authenticiteit: zien de community, crypto-persona’s op sociale media, crypto media-projectartikelen er legitiem uit? Wordt het uitgegeven door gerespecteerde mensen met een sterke reputatie of door naamloze mensen die links en rechts munten schillen? Is de gemeenschap zich bewust van de mogelijke gebreken van het gekozen project en mag zij deze bespreken? Zijn er systematische klachten over plotselinge verboden en censuur door moderators van de gemeenschap?

Een goed project is niet zo moeilijk te herkennen en zodra je er berichten over ziet van andere mensen – controleer hun profielen, controleer de geschiedenis van hun tweets / berichten, kijk of de aanbeveling komt als een echte suggestie of een kunstmatige shilling gemaakt uit eigenbelang?

Is Aave legitiem?
AAVE geniet een uitstekende reputatie onder zijn crypto-peers. Het team erachter wordt goed gerespecteerd en bewezen in crypto-kringen. Het project trekt de aandacht van een brede cryptobasis, tweets en berichten erover op sociale media lijken echt en ongecoördineerd te zijn, wat betekent dat mensen het herkennen als een legitiem project.

Er zijn tonnen positieve tweets over het revolutionaire potentieel van de technologie van Aave, en een groot aantal crypto Twitter-analisten beweren AAVE voor de lange termijn te verhandelen en te houden. Dit alles plaatst AAVE als een van de heetste munten om in de toekomst te houden.

AAVE Prijsvoorspelling – samenvatting

Na het analyseren van al het bovenstaande over AAVE, kunnen we zeggen dat dit een legitiem project is, een toonaangevend DeFi-protocol dat te maken heeft met stevige concurrentie van vergelijkbare projecten die erna zijn gestart. Het geniet een goede reputatie in crypto-kringen en kan op korte en lange termijn een waardige investering zijn.

AAVE is een indrukwekkende prestatie en een van de vele voorlopers van het potentieel van blockchain en DeFi om een revolutie teweeg te brengen in de financiële wereld. En in tegenstelling tot veel andere projecten die op papier goed klinken, maar niemand ze gebruikt, heeft AAVE eigenlijk een functioneel product gemaakt dat elke maand door miljoenen gebruikers wordt genoten en gebruikt.

Waar en hoe AAVE te kopen

Zo koop je AAVE:

  • Download een AAVE wallet (Atomic Wallet, Look, Trust Wallet usw)
  • Uw AAVE-adres aanmaken
  • Zoek een beursnotering AAVE (Binance, Kraken, Kucoin) en koop AAVE
  • Breng AAVE over van de exchange naar uw wallet

AAVE Portefeuilles

AAVE is een ERC-20-token en geniet als zodanig de ondersteuning van bijna alle bekende crypto-portefeuilles. Enkele van de beste om te gebruiken zijn Trust Wallet, Guarda of Atomic Wallet. Het heeft ook integratie met een hardware wallet zoals de Ledger Nano X of S.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels tima miroshnichenko 7567486

Eos prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

pexels mikhail nilov 7680652

Icoon prijsvoorspelling 2025 – 2030