in

Binance Labs: wat het is en hoe het werkt

Binance stond in 2018 bekend als de cryptocurrency exchange met het belangrijkste handelsvolume wereldwijd. In het bijzonder is Binance Labs een populair Binance-investeringsfonds met een “enorme” hoeveelheid geld om te investeren in projecten met strikte projectselectievoorwaarden. Het volgende artikel leert over de portefeuille van Binance Labs die in 2022 is bijgewerkt en hoe u dit beleggingsfonds kunt ondersteunen.

Wat is Binance Labs?

Binance Labs is een investeringsfonds binnen Binance om potentiële individuen, startups en blockchain-gemeenschappen te investeren en te empoweren, en helpt bij het financieren van projecten op het gebied van ecosysteemontwikkeling. De blockchain wordt steeds groter. Het werd opgericht als een joint venture-arm van Binance als een fonds om te investeren in “seed” -projecten voor het blockchain-ecosysteem.

Binance Labs Investment Fund zet zich in voor technische ondersteuning en gemeenschapsvorming om teams te helpen de blockchain en het crypto-ecosysteem sneller te laten groeien: dit is de groep mensen die de crypto-ruimte en het gedecentraliseerde web positief beïnvloeden.

Momenteel is het fonds actief in 25 landen met vijf inhoudsgebieden en ondersteunt het de ontwikkeling van meer dan 100 projecten met grote investeringsbedragen variërend van $ 1,5 miljoen tot $ 6 miljoen. Elk jaar kiest dit beleggingsfonds ervoor om slechts in ongeveer 10-30 projecten te beleggen met strenge criteria en zeer hoge concurrentiepercentages. Spokes investeerde slechts in 5-7 projecten van de 300 projecten.

Binoance Labs portfolio bijgewerkt in 2022

Zoals eerder vermeld, ondersteunt Binance Labs momenteel de ontwikkeling van meer dan 100 projecten. Als resultaat is de portefeuille van Binance Labs behoorlijk gediversifieerd en hebben de twee beleggingsfondssegmenten zich sterk gericht op Defi, infrastructuurprojecten en e-wallets.

De ondersteunde projecten zullen veel voordelen hebben in de ontwikkeling van ecosystemen en deelname aan IEO op Binance (bijvoorbeeld Coin98, SAFEPAL, Sandbox, …). Daarnaast helpen binance’s reputatie en prestige ook om projecten extreem effectief marketing te laten domineren wanneer ze op de Binance List staan.

Meer dan 100 projecten waarin Binance Labs investeert, liggen op de volgende gebieden:

 • Accord
 • Derivatieven
 • Analitica
 • Aggregator
 • Sheet/Payment
 • Bets
 • Landbouw
 • Management
 • Loan
 • Exchange
 • Infrastructuur
 • NFT/Spellen
 • Overig…

Sommige projecten hebben al Binance-tokens en -lijsten

 • Axie Infinity: Dit is een blockchain-spelproject geïnspireerd op het Pokemon-spel. Axie Infinity stelt spelers in staat om verschillende digitale huisdieren te verzamelen die bekend staan als Axie, die kunnen worden gefokt, bevochten en verhandeld in het steeds groter wordende Axie-ecosysteem.
 • The Sandbox: Een project dat in 2011 door Pixowl werd gelanceerd, is als een virtuele wereld op blockchain, waardoor gebruikers digitale activa kunnen maken, bouwen en uitwisselen. Sandbox combineert de kracht van gedecentraliseerde organisaties (DAO’s) en NFT om een gedecentraliseerd platform te creëren voor een bloeiende gaming community.
 • My Neighbor Alice: een spelproject waarmee iedereen virtuele eilanden kan kopen en bezitten en items kan verzamelen en bouwen. Games als Animal Crossing inspireerden dit project. Het My Neighbor Alice-project biedt een gebruikerservaring tijdens het spel en creëert een ecosysteem voor spelers die NFT willen verzamelen en verhandelen.

Sommige projecten hebben al tokens, maar worden niet vermeld op Binance

 • Moonbeam: Blockchain, Smart contract para chain op Polkadot is volledig compatibel met Ethereum. Het Moonbeam-project combineert de Ethereum-engine en de schaalbare en interactieve architectuur van Polkadot.
 • Plasm Network (Astar): Dit is een dApps Hub-project op Polkadot dat Ethereum kan ondersteunen. Het Plasm Network-project heeft een uitbreidbare infrastructuur en is interoperabel met Web 3.0.
 • Pancake Bunny: Dit is een project over de optimalisatie en aggregatie van gedecentraliseerde financiën (Defi) voor BSC. Het PancakeBunny-project is een van de belangrijkste prestatieaggregators op ETH en BSC op het gebied van TVL.

Sommige projecten hebben nog geen tokens.

Dune Analytics: Dit is een project op een website dat Defi-informatie verzamelt. Dit project stelt gebruikers in staat om gegevens direct op de gedecentraliseerde en volledig gratis te plaatsen.
LayerZero: Dit omnichannel protocol project maakt interoperabiliteit mogelijk met veel gedecentraliseerde applicaties over verschillende blockchains.
StarShark: een gaming startup opgericht door Timi Studio Group. Het StarShark-project staat erom bekend dat het slechts drie maanden na de lancering elke dag meer dan 1 miljoen actieve spelers aantrekt.

Hoe te beleggen in het binance Labs investeringsfonds?

Met een deel van de bovenstaande informatie kunt u zien dat het investeringsfonds goede projecten met een uitzonderlijk potentieel heeft geselecteerd. Om te beleggen in het beleggingsfonds Binance Labs kunnen gebruikers enkele van de volgende websites gebruiken voor informatie:

 • Binance Labs Officiële Twitter
 • Cypherhunter
 • Binance Zoeken

Klanten moeten tokens kopen op de geïnvesteerde lijst van Binance? De door het Binance Labs fonds geselecteerde projecten zijn stuk voor stuk uitstekende projecten met groeipotentieel op lange termijn. Er is echter geen garantie dat projecten in de toekomst op Binance zullen worden vermeld.

Daarnaast moeten gebruikers bij het beleggen in het Binance Labs-fonds een paar dingen opmerken:

Investeert in projecten tegen een andere prijs en positie dan reguliere investeerders. Als resultaat is het gebruikersrendement meestal lager dan het geld van Binance Labs. Daarom moeten gebruikers niet verwachten hetzelfde rendement te behalen als het Binance Labs-fonds.
De projecten die op Binance worden vermeld, stijgen vaak in prijs. Hoe dan ook, wanneer en hoeveel de prijsstijgingen zijn, is iets dat beleggers niet van tevoren weten. Daarom weten beleggers niet zeker of ze de verwachte winst behalen.
Ook Binance Labs heeft een zekere mate van geloofwaardigheid bij het investeren in projecten. Gebruikers moeten dat project echter zorgvuldig objectief onderzoeken voordat ze kapitaal investeren.

Conclusion

De door Binance Labs geselecteerde en ondersteunde projecten zijn om verschillende redenen potentiële langetermijninvesteringsprojecten:

 • Het hele Binance Smart Chain ecosysteem ondersteunt deelnemende projecten
 • Als toegewezen taken hebben een kans om op Binance te worden vermeld en zullen in de toekomst waarschijnlijk in prijs stijgen.
 • De ROI van projecten die door Binance Labs worden geïnvesteerd, is meestal enorm.

Beleggen onder Binance Labs kan beleggers echter nog een paar opties bieden bij het beleggen, maar het is niet zeker of u het verwachte rendement oplevert. Investment is altijd riskant en beleggers moeten dit principe begrijpen bij al hun beleggingsbeslissingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 23

Amerikaanse aandelen: alles wat u moet weten om te beleggen

invest crypto 28

Reddit op eToro: wat te leren van positieve en negatieve beoordelingen