in

Binance Margin Guide: wat het is en hoe het werkt

Binance Margin Guide: Wat is Binance Margin? Wat moet in gedachten worden gehouden bij het handelen? Als je gewend bent om te investeren in cryptocurrencies op andere platforms, zal het overschakelen naar Binance aanvoelen als veel onbekende handelsfuncties. De margefunctie op Binance is een goed voorbeeld.

In dit artikel leren we meer over deze functie.

Wat is binance Margin Trading?

Handel op marge op Binance, ook wel margin trading genoemd. In eenvoudige bewoordingen is margehandel wanneer u uw Binance-lening gebruikt om een transactie te openen die vele malen hoger is dan uw kapitaal.

Bijvoorbeeld:

  • Je hebt 10.000USDT op je Binance-account. BTC prijs is nu 10.000 USD/BTC. Open een normale order Koop BTC.

    Je kunt alleen 1BTC kopen. Na dat steeg de prijs van BTC naar 11.000 USD/BTC. Verkoop 1 BTC die je eerder hebt gekocht en krijg 11.000 USDDT, een winst van 1.000 USD ten opzichte van het begin.

  • In een andere transactie heb je 10.000 USDT in je Margin wallet. De prijs van BTC ligt ook op 10.000 USD / BTC. Open een order om 3BTC marge te kopen.

    Op dit punt gebruikte je je 1.000 USDDT en de 2.000 USDDT geleend van Binance. Na dat steeg de prijs van BTC naar 11.000 USD/BTC. Verkoop de 3 BTC die je hebt gekocht en verdien 33.000 USD. Betaal 20.000 USD geleend (ervan uitgaande dat de rente 0 is), ontvang 13.000 USDDT op uw account, verdien 3.000 USDDT met slechts 10.000 USD in eerste instantie.

Noten om te weten om te voorkomen dat je geld verliest bij het spelen van Margin Binance

1. Voordelen van handelen op marge

Binance margin trading maakt u een grote winst: het spelen van Binance Margin kan u een grotere winst opleveren dan het openen van een vergelijkbare transactie bij het verhandelen van reguliere munten. Dit is het belangrijkste voordeel dat mensen aantrekt bij het investeren in munten en cryptocurrencies.

Binance margin trading stelt u in staat om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren. Dat u geleend kapitaal kunt gebruiken met hetzelfde startkapitaal, kunt u meerdere posities openen.

Bedance margin trading stelt u in staat om eenvoudig transacties in te voeren zonder groot kapitaal.

2. Nadelen van margehandel.

De marge is gemakkelijk te verliezen: de marge is als een tweesnijdend zwaard. Hoe meer kansen je hebt, hoe groter het verlies. Als u de verkeerde handelsbeslissingen neemt, zult u grotere verliezen lijden.

Handel op marge brengt een hoog risico met zich mee. Hoe meer u verliest, hoe groter de kans dat u het risico loopt op onbedoelde liquidatie van de transactie.

3. Gebruik BNB als transactiekosten om 25% korting te krijgen op transactiekosten

Zoals eerdere artikelen heeft geleerd, ontvangt u een commissievermindering van 25% als u BNB gebruikt om transactiekosten te betalen. Om te voorkomen dat u veel margehandelskosten verliest, kunt u de betaling van transactiekosten met BNB inschakelen.

Opmerk, moet u voldoende saldo in uw BNB-portemonnee hebben om als transactiekosten te gebruiken. Als er niet genoeg BNB-saldo op uw account staat, worden er zoals gewoonlijk kosten in rekening gebracht.

4. Onderscheid kruis en geïsoleerde marge

De Cross and Isolated Margin-functie stelt spelers in staat om te kiezen hoe ze hun kapitaal gebruiken om te voorkomen dat ze hun handelsposities liquideren.

  • Wat is cross margin? Kruis marge is uw gebruik van uw volledige rekeningsaldo om te voorkomen dat u wordt geliquideerd wanneer uw positie trending is ten opzichte van de markt. Wanneer een gedwongen positie wordt geliquideerd, kunt u uw account volledig verliezen. Hoe dan ook, als uw account groter is dan de marktdaling, kan uw positie op zijn plaats blijven totdat u wilt profiteren van uw positie.
  • Wat is de geïsoleerde marge? De geïsoleerde marge kunt u alleen het margesaldo gebruiken om te voorkomen dat de positie wordt geliquideerd. Wanneer de markt tegen uw positie ingaat, wordt uw positie gedwongen te sluiten als het verlies groter is dan het margesaldo.

Wanneer uw positie tegen de markttrend ingaat, zegt u niet wanneer de markt weer op het goede spoor komt met uw handel. Daarom is het gebruik van uw volledige saldo om uw liquide positie te behouden riskant en kan dit leiden tot verliezen.

Tijdens de investering moet u slechts een bepaalde hoeveelheid kapitaal gebruiken om klaar te zijn om te verliezen voor een transactie. Als je de verkeerde beslissing hebt genomen in een positie, accepteer dan het verlies op die transactie en zoek naar een andere kans. Dit is precies hoe Isolated Margin werkt. En raadt Investiki.com u aan deze functie te gebruiken om de veiligheid van uw investering te waarborgen.

Conclusion: Binance Margin

Play Margin op Binance helpt u om hogere winsten te behalen, uw portefeuille te diversifiëren en meer posities te openen met hetzelfde kapitaal als conventionele handel. Je kunt gewend zijn om op de belangrijkste big deal te zijn om meer geld in de marge van de transactie te krijgen.

Native margin trading kan er ook voor zorgen dat u meer verliest. Je riskeert meer te verliezen dan je initiële investering. Fatelo; hier is er ook een hoge transactiefunctie.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 6

NLP op Binance: wat het is en hoe het werkt

invest crypto 1

Hoe handelaren op eToro te kopiëren