in

Binance-telefoonnummer wijzigen: hier is hoe

Het telefoonnummer wordt gebruikt om in te loggen bij Binance of voor tweefactorauthenticatie van het account van de gebruiker. Om de een of andere reden moeten gebruikers het telefoonnummer wijzigen dat bij Binance is geregistreerd. Het volgende artikel toont twee eenvoudige manieren om uw telefoonnummer te wijzigen.

Waarom het telefoonnummer van je Binance-account wijzigen?

Er zijn veel verschillende redenen waarom gebruikers gedwongen worden om hun telefoonnummers te wijzigen. Sommige van de meest voorkomende oorzaken zijn:

 • Gebruiker wil overstappen naar een nieuw telefoonnummer
 • Gebruikers verliezen de toegang tot het oude telefoonnummer dat bij Binance is geregistreerd (door simlock, verloren telefoon …)

Hoe belangrijk is het telefoonnummer dat het Binance-account koppelt?

Het telefoonnummer helpt gebruikers toegang te krijgen tot hun account naast de methode van toegang via e-mail of QR-code.

Daarnaast is accountbeveiliging een essentiële vereiste voor crypto-accounts. Een van de 2FA-beveiligingsmethoden voor Binance-accounts is het gebruik van sms-verificatiecodes. SLESAP authenticatie is niet de meest veilige methode, maar er is een extra beveiligingslaag die uw Binance account nog veiliger maakt.

Hoe het telefoonnummer van binance-account te wijzigen?

Simile to changing Binance’s email, there are two ways to change the phone that Binance SMS receives, afhankelijk van of de gebruiker niet langer eigenaar is van het telefoonnummer.

Als je nog een telefoonnummer hebt en nog steeds sms ontvangt, moet je inloggen op je account en je accounttelefoonnummer veilig wijzigen. De details zijn als volgt:

Meld u aan bij uw Binance-account. Als je geen Binance account hebt of een nieuw account wilt openen, registreer je dan via onderstaande link:

Op de startpagina gaat u naar Accountbeheer en selecteert u [Beveiliging]

Selecteer op de beveiligingspagina [Bewerken] onder [Telefoonnummer verifiëren] en klik vervolgens op [Bevestigen].

 • Voer uw nieuwe telefoonnummer in, klik op [Code ophalen] en voer de code in die naar sms is verzonden met het unieke telefoonnummer in het vak [Nieuwe telefoonnummerverificatiecode].
 • Doorga door met het invoeren van de code die naar uw oude telefoonnummer, e-mailadres en Google Authenticator-toepassing is verzonden in de bijbehorende lege vakken.
 • Klik vervolgens op [Verzenden] om te bevestigen.

Als u niet langer het oude telefoonnummer hebt om de code te ontvangen, klikt u op [Beveiligingsverificatie niet beschikbaar?]

Selecteer het adresvak van het oude telefoonnummer en klik op [Herstellen bevestigen].

 • Voer de beveiligingscode in de Google Authenticator-app in en vul het vak [Authenticator-code] in
 • Klik op [Code ophalen] om de code te ontvangen die naar uw e-mail is verzonden en voer het lege vak [E-mailverificatiecode] in
 • Selecteer [Verzenden]
 • Dan voert u uw nieuwe telefoonnummer in en klikt u op [Code ophalen] en voert u de beveiligingscode in die naar uw unieke telefoonnummer is verzonden. Klik daarom op [Nu resetten].
 • Gebruikers moeten mogelijk beveiligingsvragen beantwoorden of gezichtsverificatie uitvoeren om de identiteit te bevestigen. Volg de stapsgewijze instructies om het vereiste verificatieproces te voltooien.
 • De gebruiker moet worden geverifieerd als het account de tussentijdse verificatie (niveau 2) heeft voltooid. Klik om de QR-code te scannen of klik op [Pc gebruiken om te verifiëren] om het proces uit te voeren.
 • Klik na het voltooien op [Ik heb dit op mijn telefoon voltooid] en wacht tot Binance het verzoek goedkeurt.

Hoe u uw telefoonnummer kunt wijzigen wanneer u geen toegang hebt tot uw Binance-account

In sommige gevallen hebben gebruikers geen toegang tot hun Binance-account, maar willen ze hun oude telefoonnummer wijzigen. In het inlogvenster voert u uw telefoonnummer en inlogwachtwoord in. Klik in het volgende venster op [Beveiligingscontrole niet beschikbaar?].

Vink het volgende venster het vakje met het oude telefoonnummeradres aan en klik op [Herstellen bevestigen] en volg de exacte instructies zoals hierboven.

Hoe binance telefoonnummer op de telefoon te wijzigen?

Locatie naar wanneer u op een computer werkt, om het telefoonnummeradres op uw telefoon te wijzigen, doet u het volgende: Meld u aan bij de Binance-app, meld u vervolgens aan bij uw persoonlijke accountbeheer en selecteer [Beveiliging]

 • Klik op [SMS Authenticator], selecteer [SMS Authenticator wijzigen] en klik op [Doorgaan]
 • Zoals u uw computer leuk vindt, voert u uw nieuwe telefoonnummer in, drukt u op [Code verzenden] en voert u de beveiligingscode in die naar uw unieke telefoonnummer is verzonden.
 • Neem achtereenvolgens de code in de andere beveiligingsmethoden op 2 niveaus en vul het bijbehorende lege vak in. Klik vervolgens op [Verzenden]
 • Als de gebruiker geen toegang heeft tot het oude telefoonnummer, selecteert u [Beveiligingsverificatie niet beschikbaar] en volgt u dezelfde stappen op de computer.

Sommige belangrijke opmerkingen bij het wijzigen van telefoonnummer op Binance

 • Na het wijzigen van een telefoonnummer op uw Binance-account, worden opnames, transacties en betalingen gedurende 24 uur geblokkeerd om de veiligheid van gebruikers te garanderen.
 • De gebruiker kan het nieuwe telefoonnummer gedurende 30 dagen na het aanbrengen van de wijziging niet wijzigen in het oude telefoonnummer.
 • Het nieuwe telefoonnummer moet een ongebruikt uniek nummer zijn om u te registreren voor een ander Binance-account.
 • Als het proces van het wijzigen van uw telefoonnummer ingewikkeld is, neemt u contact op met Binance Support voor instructies.

Ook als het wijzigen van telefoonnummers vervelend kan zijn voor gebruikers. Als er echter ongebruikelijke activiteit wordt gedetecteerd, moeten gebruikers hun telefoonnummer wijzigen om de veiligheid van het account te waarborgen. Bovendien, als het oude telefoonnummer niet meer in gebruik is of niet kan worden ingelogd, moeten gebruikers ook het nieuwe telefoonnummer bijwerken om te voorkomen dat de bronnen in hun Binance-account worden gestolen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 12

Binance papierhandel: wat het is en hoe het werkt

invest crypto 24

accountverificatiefout Capital.com: hoe u dit kunt oplossen