in

Cryptocurrency Expert: Top 5 cursussen om te volgen

Curriculaire is een opkomende markt die verschillende verdienmogelijkheden biedt. Het is niet alleen een handelaarsmarkt, maar ook een vruchtbare bodem voor nieuwe marktontwikkelaars zoals slimme contracten, tokens of NFT. Een must voor liefhebbers van de cryptocurrency markt. Deze cursussen leren beginners om het Binance-platform onder de knie te krijgen, geschikte handelsmogelijkheden in de cryptocurrency-markt te analyseren en te vinden, efficiënte handelsbots te maken en tokens, tokens en NFT van slimme contracten op Binance te genereren.

Deze cursussen kunnen u helpen een expert te worden in de cryptocurrency-markt zonder veel tijd te besteden aan het bekijken van tientallen tutorials verspreid over het internet.

1. Binance App: Hoe cryptocurrencies te kopen, verkopen en overdragen.

Binance is een populair cryptocurrency handelsplatform met het grootste handelsvolume wereldwijd, maar het heeft veel functies die nieuwkomers vaak moeilijk vinden om aan de slag te gaan. Na het openen van een Binance-account weet je niet hoe je moet beginnen.

Er zijn zoveel Binance-cursussen verspreid over het internet dat je niet precies weet wat je moet doen om te beginnen met het kopen, verkopen en verhandelen van cryptocurrency. De Binance App-cursus is een stapsgewijze handleiding om in slechts 2 uur een deskundige cryptocurrency te worden.

Gebruikers worden door de eenvoudigste bewerkingen geleid, zoals: Hoe een Binance-account aan te maken, hoe geld te storten op een Binance-account, hoe cryptocurrencies te kopen en verkopen, hoe te handelen op de spotmarkt, futures-contracten en marge (met behulp van hefboomwerking).

Daarnaast leren gebruikers uitgebreide vaardigheden zoals het overzetten van cryptocurrencies van de ene exchange naar de andere of het overzetten van cryptocurrencies naar e-wallets en het verdienen van passief inkomen uit elektronisch geld cryptocurrencies, het kopen van een Binance-kaart of het betalen met crypto. Daarnaast weten gebruikers, na het leren van de cursus, hoe ze de twee soorten accounts Binance Lite en Binance PRO effectief kunnen gebruiken of hoe ze het account kunnen beschermen om de bronnen van binance-gebruikers maximaal te houden.

Sommige cursusinformatie is als volgt:

 • Prijs: 84.99$
 • Duur: 8 delen, 22 lezingen, totale tijd 2 uur 12 minuten
 • Instructeur: Claudiu Ivan
 • Klik om te kopen: Binance-app: cryptocurrencies kopen, verkopen en overdragen

2. Intensieve cryptocurrency trading course CoursCryptocurrency Trading voor beginners

95% van de beginners maakt vaak fouten bij het handelen in cryptocurrencies. Als u in de markt begint maar geen basiskennis hebt en niet weet hoe u moet reageren op onverwachte marktbewegingen, verliest u waarschijnlijk geld in de handel. Deze cursus helpt u de meest fundamentele kennis te begrijpen die een handelaar nodig heeft en hoe u veelvoorkomende fouten kunt voorkomen. De cursus bevat veel korte en gemakkelijk te begrijpen lessen die komen waar een beginner moet leren. Deze cursus heeft momenteel de classificatie 4,7/5 sterren. Als je niet van al te ingewikkelde concepten houdt, is deze cursus misschien iets voor jou met eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen strategieën.

De cryptocurrency-handelscursus voor beginners introduceert de basisprincipes voor een beginner om de essentie van handelen te begrijpen en biedt gedetailleerde instructies over het maken van portefeuilles, handelsplanning, het openen van verschillende soorten handelsorders en het automatisch plaatsen van orders. Daarnaast leert u ook tips om de handelsefficiëntie te verbeteren, hoe u kunt reageren wanneer de markt omkeert en fouten kunt voorkomen die u tijdens het handelen kunt tegenkomen.

Sommige cursusinformatie is als volgt:

 • Prijs: 29,99 dollar
 • Duur: 4 delen, 21 lessen, totale tijd 1 uur 20 minuten
 • Instructeur: Crypto Giant
 • Klik om te kopen: Intensieve cryptocurrency-handelscursus voor beginners

3. The Complete Cryptocurrency and Bitcoin Trading Course 2022

Registreer je voor een handelsaccount en weten hoe je orders kunt openen en sluiten is niet genoeg als je winst wilt maken op de cryptocurrency-markt. We gaan ervan uit dat u naar de grafiek kijkt en niet weet wat het betekent als u niet weet hoe u markttrends moet analyseren om goede beleggingsmogelijkheden in de handel te vinden. De theoretische kennis is te moeilijk te begrijpen en verwacht je te laten leiden door praktische voorbeelden als je leest. Bitcoin en Cryptocurrency Trading Course 2022 is alleen voor jou. De cursus heeft bijna 18.000 studenten en heeft een score van 4,4 / 5 sterren. Deze cursus zit vol kennis, van de meest elementaire tot de meest specifieke, om een nieuwe handelaar te helpen voldoende kennis te hebben om zelfstandig te handelen en onmiddellijk na het voltooien van de cursus een geschikte handelsstrategie te vinden.

De cryptocurrency- en Bitcoin-handelscursus introduceert fundamentals zoals: hoe grafieken effectief te lezen en te analyseren, hoe ondersteuning en weerstand te gebruiken, gemeenschappelijke technische indicatoren om winstgevendheidshandelsmogelijkheden te vinden, hoe risico’s te beheren, winsten te beschermen. Daarnaast introduceert de cursus ook specifieke handelsstrategieën: stapsgewijze handel, hoe een portefeuille te identificeren, gedetailleerde koop- en verkooptijd, winstgevende handelservaringen en strategieën met praktische voorbeelden.

Sommige cursusinformatie is als volgt:

 • Prijs: 84.99$
 • Duur: 13 delen, 108 lezingen, totale tijd van 9 uur 26 minuten
 • Instructeur: Mouna E.
 • Klik om te kopen: de volledige cryptocurrency- en Bitcoin-handelscursus 2022

4. Algoritmische cryptocurrency trading met Python en Binance

Geautomatiseerde handel via Trading Bot die op virtuele servers draait, is een functie die vrij bekend is bij forex-handelaren. Bance’s uitwisseling met de programmeertaal Python voldoet ook aan de geautomatiseerde handelsbehoeften van dergelijke beleggers. Als u geïnteresseerd bent in geautomatiseerde cryptocurrency-handel, kunt u deze cursus niet overslaan. De Binance Python Automated Trading cursus leert hoe je krachtige en volledig geautomatiseerde cryptocurrency trading bots kunt maken voor Binance Spot en Futures Trading. Deze cursus wordt momenteel beoordeeld met 4,7/5 sterren door gebruikers voor de hoeveelheid kennis en de kwaliteit van de inhoud.

Deze cursus is verdeeld in vier delen, waaronder:

 • Deel één: een gids voor de fundamenten van cryptocurrency trading en beleggen, een overzicht van Binance, de Binance API en financiële data-analyse met Python en Pandas.
 • De delen 2 en 3: Stap-voor-stap-stap-voor-stap instructies voor het maken van bot en geautomatiseerde handel in de Spot en Futures crypto markten.
 • Deel 4: Een gids voor het verhandelen van de Binance API en andere beurzen
 • Deel 5: Fouten en gerelateerde problemen tijdens het gebruik van Python. De meest voorkomende fouten worden gemaakt bij het handelen in cryptocurrencies.

Sommige cursusinformatie is als volgt:

 • Prijs: 84.99$
 • Duur: 30 delen, 401 lezingen, totale tijd 36 uur 12 minuten
 • Instructeur: Alexander Hagmann
 • Klik om te kopen: Cryptocurrency Algorithmic Trading met Python en Binance

5. Binance Design and Development MasterTrack

De meeste gebruikers kennen Binance als een cryptocurrency exchange. Maar niet alleen dat, maar Binance heeft ook vele andere interessante functies. Als je een marktontwikkelaar wilt worden en nieuwe producten wilt implementeren met betrekking tot cryptocurrencies, NFT- en Defi-projecten, is dit de eerste cursus die je moet leren.

Deze cursus leert hoe je slimme contracten op Binance kunt maken en NFT-markten en tokens op Binance kunt bouwen. De cursus bestaat uit 5 delen:

 • Deel 1: Ontdek binance, BNB en Binance Defi en use cases
 • Deel 2: Meer informatie over de evoluerende functies van Binance, het BEP20-netwerk
 • Delen 3 en 4: Leer het Binance Smart Chain Cryptocurrency Implementation Project en NFT Market Development op Binance en het NFT Market Development Project op Binance
 • Deel 5: Ontdek het Defi platform, de infrastructuur en de tools voor Defi projectontwikkelaars op het BSC netwerk.

Sommige cursusinformatie is als volgt:

 • Prijs: 29,99 dollar
 • Duur: 5 delen, 18 lezingen, totale duur van 52 minuten
 • Instructeur: Abhinav Raj
 • Klik om te kopen: Binance Design and Development MasterTrack

Conclusion

De cryptocurrency markt biedt veel mogelijkheden om op verschillende manieren passief inkomen te verdienen. Het maken van winst in elke markt vereist echter een sterke investering in leren. Onvorig zijn er vijf cryptocurrency cursussen voor beginners en professionals. Super zijn er vijf inleidende cursussen voor nieuwkomers geselecteerd en geïntroduceerd door Investiki.com om u te helpen volledige kennis en knowhow op te doen om risico’s vroegtijdig te vermijden voordat u de cryptocurrency-markt betreedt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 23

Tijdzones op TradingView: hoe het te bekijken en te bewerken

invest crypto 3

Aandelenbeleggingen: Top 5 e-boeken voor beginners