in

eToro-accounts verwijderen: zo doe je het stap voor stap

Als u om de een of andere reden een eToro live-account hebt geopend en niet langer wilt handelen, kunt u overwegen uw eToro-account te sluiten. De traditionele manier om een eToro-account te verwijderen was door contact op te nemen met het ondersteuningsteam en om sluiting te vragen.

Het is tegenwoordig echter handiger voor handelaren om hun eToro-accounts zelf te sluiten met een knop die beschikbaar is op eToro. Volg zijn enkele eenvoudige stappen om uw eToro-account te verwijderen.

Wat gebeurt er als eToro uw account sluit?

Nadat uw account door eToro is gesloten, kunt u deze niet opnieuw openen. Overdenk zorgvuldig en zorg ervoor dat u alle openstaande posities hebt gesloten, neem al het geld op voordat u uw account sluit.

Hoe dan ook, u kunt altijd een nieuwe maken met een nieuwe gebruikersnaam en e-mailadres. eToro kunt u meer dan één account bezitten.

Hoe sluit je automatisch een eToro-account

Passo 1. Log in op uw eToro-account. Sluit al uw huidige posities en neem al het geld op van uw handelsaccount. Toegang tot het Klantenservicecentrum door op “Help” te klikken en “Contact opnemen met ondersteuning” te selecteren.

Passo 2.

Klik op “Open een nieuw ticket” en kies “Accountgegevens” in het vak “Querytype”.

Passo 3. Op het tabblad “Ik wil hulp” selecteert u “Mijn account sluiten”. Als u verder wilt gaan, klikt u onderaan op “Account sluiten”.

Passo 4. Volgende brengt het u naar een nieuwe pagina. Yo, selecteert u de reden waarom u wilt uitloggen en klikt u op “Doorgaan”.

Step 5. eToro geeft u enkele oplossingen voor uw probleem.

Als je van gedachten verandert en bij hen wilt zijn, kies dan “Terug”. Als je toch besluit om te vertrekken, druk dan op “Doorgaan”.

Daarom hebt u de sluiting van uw eToro-account voltooid. Daarna stuurt eToro u een bevestigingsmail en kan het proces voor het sluiten van uw account tot 3 dagen duren.

Hoe sluit je een eToro-account via het supportteam

Als u uw account niet automatisch kunt sluiten, kunt u contact opnemen met eToro-ondersteuning om dit aan te vragen.

U moet een supportticket openen met opties zoals de onderstaande afbeelding.

Meer informatie over het openen van een support ticket vind je hier.

Nadat uw account door eToro is gesloten, kunt u deze niet opnieuw openen. Overdenk zorgvuldig en zorg ervoor dat u alle openstaande posities hebt gesloten, neem al het geld op voordat u uw account sluit.

In feite, als u uw account niet hebt gefinancierd, hoeft u deze niet te sluiten, omdat eToro geen kosten in rekening brengt voor ongebruikte accounts. U kunt uw account actief houden om te oefenen op de eToro-demo en uw toegang behouden als u uw verzoek om uw eToro-account te sluiten annuleert.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 11

Binance Handelskosten

invest 00019

Crypto (Bitcoin) van Binance naar een andere exchange sturen