in

Evenwichten, hulp en programma’s tegen de crisis

De officiële start van de verkoop zal in veel Italiaanse regio’s pas op 3 januari plaatsvinden, maar de eerste kortingen zijn al dagen begonnen, misschien onder de tafel.
Het is niet te verwachten dat er voor deze winteruitverkoop een soort “witte nacht” zal zijn, hoewel het Confcommercio al heeft voorzien dat aankopen, vooral voor kleding en accessoires, er zullen zijn en dat elk gezin gemiddeld 450 euro zal uitgeven.
De economische crisis die Italië doormaakt, heeft er echter toe geleid dat de instellingen een breder programma hebben aangeboden, om te voorkomen dat de gecontroleerde aankopen van gezinnen uitsluitend gericht zijn op promotionele verkopen.
Daarom is in de loop van 2009 besloten om een pakket van afgeprijsde initiatieven in te voeren, vooral gericht op huisvrouwen, jong en oud, om zowel consumenten als bedrijven aan te moedigen en misschien een economie die momenteel nogal stagneert, nieuw leven in te blazen.

Daartoe zijn niet alleen stimulansen voor burgers geboden om aankopen te stimuleren, maar ook vormen van steun voor bedrijven, waaronder oproepen tot kredietherstructurering die voornamelijk gericht zijn op bedrijven die hun omzet hebben verminderd en op de commerciële districten die op het punt staan te beginnen.
Voor jongeren van 16 tot 26 jaar is een kaart verstrekt waarmee u kunt winkelen met uitstekende kortingen, terwijl voor huisvrouwen de Federcasalinghe een initiatief heeft gelanceerd om de consumptie van voedsel van onze traditie aan te moedigen, even goed als veel goedkoper. ù
In heel 2009 zal het aanbod van sterk afgeprijsde producten op de overdekte gemeentelijke markten worden voortgezet, een project dat niet alleen gericht is op het helpen van gezinnen die de vierde week niet kunnen halen, maar ook op bedrijven waarvoor we vooral proberen de opening van nieuwe ruimtes aan te moedigen.
Belangrijke initiatieven die zeker een zekere verlichting zullen bieden aan alle “middenklasse” gezinnen in moeilijkheden, maar niet alleen.
Al omdat volgens een recente enquête van het maandelijkse “World< / strong>&<strong>Pleasure“, zelfs de zogenaamde rijken hun broekriem zullen aanhalen, waardoor de aankoop van champagne met meer dan 70% wordt verlaagd, wat getuigt van het feit dat de crisis niet echt in iemands gezicht kijkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De supersalarissen van Italiaanse europarlementariërs

Kerstinkopen: de Britten onderaan de ranglijst