in

Gratis Bitcoins: ze bestaan en hoe ze te krijgen

Misschien bent u een Bitcoin SV-eigenaar en weet u het niet eens. Het is een weinig bekend feit dat alleen door Bitcoin Cash gedurende een bepaalde periode te bezitten, u de rechten op hetzelfde bedrag als Bitcoin SV kunt hebben.

Hoe weet je precies of je een Bitcoin SV-eigenaar bent? Het is eigenlijk niet heel moeilijk om erachter te komen of je wel of niet een BSV hebt. Deze gids is bedoeld om u te helpen een paar eenvoudige stappen te volgen om uw Bitcoin SV te vinden en te herstellen. Je hoeft het niet rechtstreeks te kopen om eigenaar te zijn. Als u op 15 november 2018 een Bitcoin Cash-saldo had, bent u een trotse eigenaar van BSV.

Wat is een Bitcoin Fork?

Forks zijn een van de delen van de cryptocurrency-wereld die eenvoudig te begrijpen is, maar meestal in moeilijke termen wordt uitgelegd. Het enige dat u moet weten, is dat een vork is wanneer een enkel netwerk twee netwerken wordt. De eerste keer dat dit gebeurde was op 1 augustus 2017. Dit is de dag waarop Bitcoin het Bitcoin Cash-netwerk heeft gevorkt en gecreëerd.

Een vork ontstaat doordat een vrij grote groep mensen besluit dat er anders met het netwerk moet worden omgegaan. De tweede keer dat dit gebeurde was op 15 november 2018 toen Bitcoin SV uit Bitcoin Cash kwam. Hier is een eenvoudig vorkdiagram, zodat u het concept duidelijker kunt begrijpen.

Zoals u kunt zien, hebben zowel Bitcoin Cash als Bitcoin SV hetzelfde verhaal als de vork waaruit ze zijn voortgekomen, tot het moment van de vork.

Na de vorktijd wordt elk netwerk zijn eigen afzonderlijke blockchain. Op dit moment zijn Bitcoin, Bitcoin Cash en Bitcoin SV allemaal unieke netwerken. Hoewel ze een vergelijkbaar verhaal delen, maken ze niet langer deel uit van hetzelfde netwerk.

Heb je Bitcoin SV?

Je bezit Bitcoin SV als je Bitcoin Cash had op 15 november 2018. Zo simpel is het. Om te bepalen waar uw BSV zich bevindt, moet u teruggaan in uw administratie. Probeer alle posities te onthouden waar je BCH vasthield. Het is de moeite waard om elke portemonnee te controleren en te handelen waar u BCH vasthield. Als u uw BCH in een onbewaakte portemonnee hebt opgeslagen, heeft u een gelijke hoeveelheid BSV op hetzelfde adres op het BSV-netwerk. U kunt uw BCH-privésleutels importeren in een BSV-portemonnee om uw BSV te claimen.

Als u BCH op een beurs hield, hangt het al dan niet hebben van BSV af van het feit of de beurs BSV op uw account heeft bijgeschreven. Omdat uitwisselingen bewaarportemonnees zijn, controleren ze de sleutels. De uitwisseling moet elke individuele portemonnee crediteren met een gelijk bedrag aan BSV om zijn klanten de mogelijkheid te geven toegang te krijgen tot hun BSV. De meeste uitwisselingen ondersteunden aanvankelijk BSV, waardoor gebruikers hun BSV konden aanvragen. Na enige tijd kozen een aantal beurzen er echter voor om de ondersteuning voor BSV stop te zetten. Binance is zo’n beurs die de handel en stortingen voor BSV heeft uitgeschakeld.

Heb je een van de vorken geclaimd?

Als u een van die mensen bent die Bitcoin vóór 1 augustus 2017 heeft gekocht, maar het sindsdien niet meer hebt aangeraakt, dan bezit u zowel BCH als BSV. Laten we zeggen dat je 1 BTC bezit. Dus op het moment van schrijven heb je 1 BCH ($ 227,87) en 1 BSV ($ 164,70). Een aantal wallets zal de claim voor u maken. Dit is de gemakkelijkste optie als u nieuw bent in cryptocurrency. Er zijn manieren om dit handmatig te doen, maar het vereist vrij grondige kennis van privésleutels en aangepaste portefeuilles. Voor de gemiddelde gebruiker raden we aan om de zin van 12 woorden te importeren in Exodus of Atomic. Deze wallets zijn ontworpen voor de beginnende gebruiker. Ze vereenvoudigen het BSV- en BCH-aanvraagproces drastisch. Ze hebben ook een ingebouwde uitwisseling, zodat u BCH en BSV kunt verhandelen voor andere crypto-valuta’s, als dat is wat u kiest om te doen.

Zijn er nog veel meer Bitcoin-vorken?

Ja, in feite zijn het er tientallen. Er is een site gewijd aan het monitoren van elke Bitcoin-vork. Als u Bitcoin in 2015 bezit, is de kans groot dat u Bitcoin bezit op alle beschikbare vorken. Dat gezegd hebbende, zult u waarschijnlijk veel tijd besteden aan het terugkrijgen van uw geld voor enkele van de donkere vorken. Sommige ontwerpen zijn moeilijk te gebruiken en zijn ronduit gevaarlijk. Het is uiterst belangrijk om uw privésleutels niet in een portemonnee te stoppen die u niet vertrouwt. Het claimen van een aantal obscure bitcoin-vorken kan uiteindelijk veel lastiger zijn dan het waard is. Over het algemeen zijn de drie meest populaire vormen van Bitcoin Bitcoin Core (BTC), Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin SV (BSV). De rest is dood of in bitcoin limbo zonder een toegewijd ontwikkelaarsteam of formeel leiderschap om het project te leiden.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels max vakhtbovych 6899390

DAO (Decentralized Autonomous Organization): wat het is en alle info

pexels rodnae productions 8369767

FLOW: wat het is en hoe het werkt