in

Hoe een aandelenrekening te openen op Capital.com

Momenteel is de vraag om een aandelenrekening te openen erg hoog vanwege het potentieel voor winst uit beleggen in aandelen, vooral wereldberoemde aandelen zoals Apple, Google of Facebook … Om een rekening te openen om aandelen te kopen. U moet een gerenommeerde internationale effectenmakelaar kiezen met buitenlandse obligaties en het openen van een rekening en online verificatie gemakkelijk en snel maken.

Dit artikel zal u begeleiden bij het openen van een internationale effectenhandelsrekening via Capital.com bedrijf.

Waarom moet u een aandelenrekening openen op Capital.com?

Capital.com heeft een goede reputatie in de markt.

Capital.com is een nieuwe effectenmakelaar die in 2017 werd gelanceerd, maar snel een reputatie heeft opgebouwd in de internationale financiële sector met vele prijzen voor de financiële sector, zoals het beste online handelsplatform 2020, Europa’s meest transparante brokerage provider en de meest innovatieve broker van 2020 …

Daarnaast is dit ook een effectenmakelaar die wordt gereguleerd door vele gerenommeerde financiële toezichthouders in de wereld, zoals FCA (British Financial Services Industry Regulatory Authority), CySec (Security Commission en Securities Commission). Cyprus Exchange), ASIC (Australian Securities and Investments Commission) en De Nationale Bank van Wit-Rusland.

Capital.com heeft concurrerende transactiekosten.

Capital.com biedt vrij competitieve spreads in vergelijking met andere beurzen. In het bijzonder rekent Capital.com alleen een overnight fee voor leveraged trades.

Dit is een zeer gunstig voordeel voor beleggers in langetermijnaandelen.

Daarnaast is Capital.com ook 100% vrij van stortings- en opnamekosten, vereist een minimale storting van $ 20 via internetbankieren of Momo … daarom is het voor Vietnamese beleggers gemakkelijk om te investeren.

Hoe open je een aandelenrekening op Capital.com?

Stap 1: Om een aandelenrekening op Capital.com te openen, klikt u op de volgende link:

Stap 2: Voer uw accountregistratiegegevens in en klik vervolgens op [Doorgaan]

  • E-mail: het e-mailadres dat u gebruikt.
  • Password: Het wachtwoord dat wordt gebruikt om in de toekomst in te loggen op verschillende accounts.

Stap 3: Voer uw persoonlijke gegevens in.

Er verschijnt een meldingsvenster. Klik op [Voltooien] om de stappen te voltooien om uw persoonlijke gegevens in te voeren:

Voer de vereiste persoonlijke gegevens in op het scherm en druk vervolgens op [Doorgaan].

  • Naam: Uw naam
  • Naam tweede naam: tweede naam (optioneel)
  • Surname: Achternaam
  • Geboortedatum: Geboortedatum

De informatie moet overeenkomen met de documenten die u later gebruikt om uw account te verifiëren.

  • Voer uw adresgegevens in het volgende venster in en klik op [Doorgaan]. De informatie komt overeen met de documenten die u gebruikt om uw adres te verifiëren (ID-kaart / CCCD, paspoort of rijbewijs).
  • Voer uw telefoonnummer in en klik vervolgens op [Doorgaan]. Zorg ervoor dat u de juiste landcode kiest en verwijder de voorloopnul. Het telefoonnummer dat u moet gebruiken en bereikbaar is.
  • Selecteer de valuta die wordt gebruikt om transacties uit te voeren (storting/opname) op uw account en klik op [Doorgaan].
  • Na het voltooien van de vorige stappen toont het scherm de voorwaarden, klik op [Accepteren].

Hierboven staan instructies voor het openen van een internationale effectenrekening op Capital.com. De meeste andere beurzen openen heel gemakkelijk accounts met vergelijkbare transacties.

Conclusion

Sopra is er een gids voor het openen van een internationale effectenrekening op Capital.com. Het openen van een effectenrekening gebeurt momenteel vrij snel en gemakkelijk. Alle bewerkingen worden 100% online voltooid. We hopen dat u na dit artikel gemakkelijk uw aandelenbeleggingsrekening kunt bezitten.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00017

Capital.com: hoe een demo-account rechtstreeks vanaf mobiel te openen

invest crypto 26

Een Capital.com-account openen en verifiëren vanaf uw mobiele telefoon