in

Hoe gaat het met Piazza Affari? Analyse van de sluiting van de beurs van Milaan

We hebben de laatste dag van de week bereikt en zoals elke vrijdag wachten de beleggers van Piazza Affari op de sluiting van de beurs van Milaan. Maar hoe ging het vandaag? Wat is het nieuws aan het Europese beursfront vandaag in real time? En wat gebeurt er vandaag op de beurs? De sluiting van de beurs van Milaan vandaag was positief, waarbij de MIB 0,47% hoger sloot op 24.997 punten.

Ook de andere Europese beurzen deden het in real time goed, met de DAX in Frankfurt die 0,67% steeg, de CAC 40 in Parijs met 0,60% en de FTSE 100 in Londen met 0,63%.

Maar wat heeft deze positieve trend van de Europese aandelenmarkten vandaag in real time bepaald?

Volgens analisten reageerde de markt positief op het nieuws over de Covid-19-situatie en de hoop op herstel van de wereldeconomie.

Daarnaast bevestigden macro-economische gegevens uit de Verenigde Staten en Europa een herstel van de economische activiteit.

Maar wat waren de aandelen die de sluiting van de beurs van Milaan hebben veroorzaakt?

Onder de grote spelers vinden we de energiegroep Eni, die een stijging van 2,26% noteerde, gevolgd door de telecomgigant Tim, die met 2,09% steeg. Maar niet alle aandelen noteerden positieve prestaties: tot de slechtste van de dag behoren de bankgroep Unicredit, die 2,73% daalde, en de bandengigant Pirelli, die 2,17% verloor.

Over het algemeen was de sluiting van de beurs van Milaan vandaag positief, maar hoe ging het de afgelopen week? Volgens kenners sloot de beurs van Milaan de week 0,2% hoger af, vooral dankzij de positieve prestaties van de energie- en telecommunicatiesector.

Maar wat zijn de voorspellingen voor volgende week?

Volgens analisten zou de beurs van Milaan een positieve prestatie kunnen neerzetten, dankzij het herstel van de wereldeconomie en het nieuws rond het vaccin tegen Covid-19.

Kortom, de sluiting van de beurs van Milaan vandaag en van de andere Europese beurzen vandaag in real time was positief, dankzij de hoop op een herstel van de wereldeconomie en de Covid-19-situatie. Beleggers moeten echter altijd letten op de prestaties van individuele aandelen en macro-economisch nieuws dat de markt kan beïnvloeden.

Tips 

Volg
het nieuws over de Covid-19-situatie en het herstel van de wereldeconomie, zodat u kunt begrijpen hoe ze de markt kunnen beïnvloeden. – Houd de prestaties van individuele aandelen in de gaten en probeer de redenen voor eventuele veranderingen te begrijpen. – Let op macro-economische gegevens uit de Verenigde Staten en Europa, omdat ze de markt aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Vergeet niet om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren om het risico te verminderen en de winst te maximaliseren.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels markus spiske 3806749 scaled

Hoe belasting betalen op Plus500?

pexels david mcbee 730564 scaled

Hoe geld verdienen met Plus500? Complete gids voor beginners