in

Honden en katten op vakantie!

Een van de neteligste problemen voor vakantiegangers is waar ze hun trouwe viervoeters moeten achterlaten aan de vooravond van vertrek voor de langverwachte vakantie.
In feite zijn er maar weinig structuren waarmee u honden en katten kunt huisvesten, waardoor een probleem wordt geëlimineerd dat soms ernstige problemen kan veroorzaken.

Het lijkt er echter op dat we onszelf ook in deze zin uitrusten, aangezien er steeds meer structuren zijn waarmee je je 4-poots vrienden thuis kunt laten.
<a href=”http://web.archive.org/web/20100117041802/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/toprural/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Posts marked with toprural”>Toprural biedt een selectie van 5 agriturismi , op het hele nationale grondgebied, waar het is toegestaan om bij uw 4-poots vriend te verblijven.

In het portaal is het ook mogelijk om gepersonaliseerde zoekopdrachten uit te voeren op basis van verschillende variabelen, waaronder uiteraard het huisdiervriendelijke filter.
De top vijf is als volgt samengesteld. Op de eerste plaats staat de Cascina Bricchetto, een boerderij in Trezzo Tinella (Cuneo), gevolgd door de Tenuta Regina (Udine), de Selvadonica boerderij in Arezzo, de Fighezia biologische boerderij in Arezzo en ten slotte Cefalicchio I, Country House in Bari.

Uit de enquête uitgevoerd door Toprural, die tot nu toe 12.273 heeft beoordeeld, blijkt dat 3.331 van deze claims huisdiervriendelijk te zijn, 27% zouden zijn.

De meest deugdzame regio is Piemonte, waar bijna 38% van de plattelandsstructuren de aanwezigheid van de viervoeter toegeeft, gevolgd door Valle d’Aosta, Trentino en Friuli. Aan de staart staat Campanië, met het negatieve record van 12,8%, gevolgd door Lombardije en Sardinië.

Volgens het observatorium van het ministerie van Binnenlandse Zaken is in de zomer 2009 de pets verlaten door de eigenaren op weg naar <a href=”http://web.archive.org/web/20100117041802/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/vacanze/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Posts gemarkeerd met holidays”>holidays waren bijna 6.000 tegen het dubbele van de zomer 2008: dit is een belangrijk nieuws dat ons echter niet op onze hoede mag doen voor wat een helaas bekende gewoonte is. De mogelijkheid dus om de

De ideeën van Google

Mercegaglia: “We zijn aan het herstellen”