in

Kucoin P2P Marketplace: gids over hoe te kopen

Peer-to-peer-uitwisselingen worden steeds populairder als een manier om cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum te kopen.

Alle grote beurzen bieden dit type service aan op hun platforms en Kucoin P2P is een van de beste op de markt.

P2P-uitwisselingen bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele uitwisselingen zoals Coinbase en Kraken.

Peer-to-peer-uitwisselingen groeien in populariteit omdat ze gebruikers in staat stellen om rechtstreeks te handelen zonder via een externe tussenpersoon te gaan. Dit betekent dat transacties sneller en goedkoper zijn. Bovendien bieden deze uitwisselingen ook extra beveiligingsfuncties zoals escrow-accounts en portefeuilles met meerdere handtekeningen.

In dit artikel zullen we onderzoeken waarom de Kucoin peer-to-peer-uitwisseling een geweldige plek is om cryptocurrency te kopen.

We zullen ook kijken hoe het werkt en hoe je het zelf kunt gaan gebruiken.

Waar kan ik KuCoin P2P Market vinden?

App: Log in op uw KuCoin-account en tik op het dashboard op de startpagina > tik op “Crypto kopen” in het midden van het scherm > fiat-valuta kiest > een handelaar kiest en een bestelling plaatst

Web: Log in op uw KuCoin-account en klik op het hoofddashboard > op “Crypto kopen” linksboven in het scherm > kies “P2P” > selecteer fiat-valuta > kies een handelaar en plaats een bestelling.

Wat zijn de betaalmethoden op Kucoin P2P?

Bijna alles wat u zich kunt voorstellen, van belangrijke wereldwijd populaire methoden zoals PayPal of Payoneer tot de minder bekende en lokaal populaire service voor gebruikers uit specifieke landen. U kunt ook Wise, N26, Skrill, Western Union en vele andere betaalmethoden gebruiken om cryptocurrencies op Kucoin P2P te kopen of verkopen.

Waarom zou u Kucoin P2P gebruiken om cryptocurrencies te kopen?

  • Lagere kosten: Een van de grootste voordelen van het gebruik van Kucoin P2P is de lagere commissie in vergelijking met traditionele uitwisselingen.

    Traditionele beurzen rekenen hoge transactiekosten, soms tot 1% per transactie. Op Kucoin P2P zijn er echter geen kosten.

  • Meerdere betaalmethoden: Een ander voordeel van het gebruik van Kucoin P2P is dat het meerdere betaalmethoden biedt. Gebruikers kunnen betalen via creditcard, PayPal, Payoneer, Wise, bankoverschrijving, bankoverschrijvingen, cadeaubonnen, contante stortingen, enz.
  • Snellere afwikkelingen: Ten slotte is een ander geweldig kenmerk van Kucoin P2P dat het transacties onmiddellijk afwikkelt. De meeste traditionele uitwisselingen duren langer vanwege goedkeuringsprocessen.

Moet je KYC doen om Kucoin P2P te gebruiken?

Nee,
dat doe je niet, maar de beperkingen voor niet-geverifieerde gebruikers zijn streng – je kunt het alleen doen. Een verkoop van 400 USDT per dag. Voordat u de P2P-marktplaats van Kucoin gaat gebruiken, moet u uw telefoonnummer verifiëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels tima miroshnichenko 7567565

Ribbon Finance prijsvoorspelling 2025 – 2030

pexels michael burrows 7129712

Is BitGet Exchange veilig?