in

Luna Classic bereikt $ 1 in 2030: voorspellingen

Luna Classic zal $1 bereiken en wat zijn de prijsvoorspellingen voor 2022, 2025 en 2030?

Ja, Luna Classic kan $1 bereiken. Nu LUNC Burn werd gelanceerd, werd het meer mogelijk dan ooit. De korte termijn zal waarschijnlijk pijnlijk zijn. Lees onze gedetailleerde analyse.

Terra Luna Classic Price Prediction LUNC zal waarschijnlijk 4-voudig (4-voudig) toenemen tegen 2025 en meer dan 24-voudig tegen 2030.

UPLOAD update: LUNC 5.58 miljard (280 miljoen in de afgelopen 24 uur)

Wat is de Terra Luna Classic token?

Terra Luna Classic is de hernoemde naam van het voormalige LUNA-token. $LUNC werd in mei 2022 gelanceerd na de ineenstorting van de Stable Coin (FSO) van de Earth Foundation.

Als manier om klanten te compenseren, heeft de Terra Foundation een vork gelanceerd met de naam $LUNA. Het oudste token werd omgedoopt tot Luna Classic en een groot deel van de controle werd overgedragen aan de LUNC-gemeenschap.

Fin sinds de herlancering heeft $LUNC dankzij de community spectaculair gepresteerd

 • Juni: +6.7%
 • Juli: -27.9%
 • August: +126.9%
 • September: +19.4%

Vanaf de vork van 31 mei presteerde $LUNC enorm beter dan benchmark cryptocurrencies en de nieuwe $LUNA 2.0.

Laatste 5 dagen Prestaties Vanaf 31 mei
Terra Luna Classic -30.0% +65.6%
mon 2.0 -14.0% -75.6%
Bitcoin +2.0% -40.9%
Ethereum +4.4% -33.1%

Hoe dan ook, zoals correct verwacht, LUNC heeft een neerwaartse trend gehad sinds de lancering van de On-Chain Burn Tax en presteert nu ondermaats benchmark cryptocurrencies.

Luna Classic’s droom $1: Er zijn velen in de community en daarbuiten die hopen dat Luna Classic $1 per dag zal bereiken.

Het is niet alleen een symbolisch doel, maar ook zeer winstgevend. Zo laten we eens kijken of een doel van $ 1 daadwerkelijk mogelijk was.

Luna Classic kan $1 bereiken? Let’s eerst wiskunde doen

$LUNC zal $ 1 bereiken door een combinatie van organische groei als gevolg van de vraag naar zijn tokens en LUNC Burn Tax die zojuist is gelanceerd. We gingen uit van een conservatieve groei van 25% per jaar

Market kapitalisatie op $1 $6131 miljard
Let aannemen dat Luna met 25% per jaar toeneemt, jaren om $ 1 te bereiken? 39 jaar
We nemen aan: als Luna met 25% per jaar toeneemt, is er een verbranding van 50% van de munten 20 jaar

Luna Classic 10 cent wordt?

Let’s assume: Maan stijgt 30% per jaar, jaren om 10 cent te bereiken? 24 jaar
We gaan ervan uit: Maan neemt toe met 30% per jaar plus er is een burn van 50% van de munten 12 jaar

Luna Classic 1 cent bereiken?

Let aannemen dat Luna met 35% per jaar toeneemt, jaren om 1 cent te bereiken? 14 jaar
Supponiamo: Luna stijgt met 35% per jaar plus er is een burn van 50% van de munten 7 jaar

Luna classic reach $1? Wat garandeert $LUNC op $ 1

komt

We beoordelen de toekomst van tokens en blockchain op basis van 5 hoofdcriteria: differentiatie, uitvoering, community, macro-economie en andere factoren zoals Burn

 1. Differatiefactoren. Een cryptocurrency zal waarschijnlijk slagen als het anders is en solide use cases heeft waardoor de vraag naar cryptocurrency in de loop van de tijd zou toenemen. Ethereum is bijvoorbeeld een enorme blockchain met een breed nut: het helpen van andere tokens, slimme contracten, NFT en DeFi. Hoewel Luna’s oorspronkelijke focus lag op de financiële dienstverlening, zal dit de komende weken en maanden moeten worden geherformuleerd of aangepast. Het oplossen van de problemen van bedrijven en consumenten zal de vraag en prijs van de Token stimuleren. Dit is een werk in uitvoering op dit moment voor Luna Classic LUNC
  • Organizational leadership: Om differentiatie op te bouwen, is sterk leiderschap essentieel. We zien het met zowel Ethereum als Shiba Inu. Met het vertrek van de aarde bij Luna Classic is leiderschap verspreid over de hele gemeenschap. De LUNC-community worstelt momenteel met de lancering van Burn in Binance. Differentiated is geen prioriteit gezien het wijdverbreide leiderschap in de gemeenschap .
 2. Execut<span lang=”en”>: zodra de onderscheidende factoren zijn geïdentificeerd en geratificeerd, zou het overtuigen van ontwikkelaars om ermee aan de slag te gaan de volgende stap zijn. Zonder ontwikkelaars die Luna in een bepaalde richting nemen die anders is dan andere Altcoins, pompt de prijs van lunc vanaf hier mogelijk geen 100x. Op dit gebied is weinig vooruitgang geboekt, maar uitvoering gaat niet alleen over het betrekken van mensen, maar stelt consumenten en bedrijven in staat om blockchain met gemak en comfort te gebruiken.
 3. Strong Community: De Luna Classic community heeft de afgelopen 3 maanden bewezen extreem vindingrijk te zijn in het voor elkaar krijgen van dingen. De outperformance ten opzichte van de Terra Luna cryptocurrency is voldoende bewijs van deze vindingrijkheid.
 4. Vordische omstandigheden De prijzen van Cryptocurrency worden gedreven door de hoeveelheid financiële liquiditeit in de markt die op zijn beurt afhankelijk is van tal van factoren: economie, rentetarieven, inflatie, enz. Financiële liquiditeit creëert een grote vraag naar de munt omdat beleggers proberen de munt in hun portefeuille te bezitten. Globale economieën zullen tijd nodig hebben om te herstellen.
 5. Langdurig gebruik. Zoals gesimuleerd in de bovenstaande tabel, zou het verbranden van 50% van de munten in 10 jaar de tijd om $ 1 te bereiken kunnen verkorten. Reportionele vooruitgang is geboekt in dit opzicht.

Tooi heeft de gemeenschap het goed gedaan op twee criteria, maar niet zo goed op het element “differentiatie”. Macro-economie staat niet onder de controle van de Gemeenschap of de Luna Foundation. On differentiatie zijn er enkele verzoeken geweest van apps die op aarde Classic Blockchain willen lanceren.

Luna Classic Prediction van 2022 tot 2040

LUNC pompte meer dan 127% na het nieuws dat alle validatorknooppunten vanaf 26 augustus actief zouden zijn. LUNC was op 8 september zelfs met 419% gestegen voordat het meer dan de helft van de piek daalde. De On-Chain Burn-belasting werd op 21 september ingevoerd. Hoewel de acceptatie van de beurs traag is verlopen met Binance nog niet aan boord, zou LUNC de goedkeuring kunnen zien van meer progressieve voorstellen die de valuta verder zullen helpen groeien.

LUNC prijsvoorspellingsschattingen zijn een functie van de meningen van verschillende analisten. Deze schattingen zijn gebaseerd op enkele aannames

 • De recente uitvoering van Luna Classic
 • Moneta waarschijnlijk verbrand
 • het leiderschap van Luna Classic wordt meer georganiseerd en gefocust
 • Luna Classic blijft competitief in een rommelige markt
 • Verbetering van de macro-economische omstandigheden

Luna Classic Prijsverwachting 2022

Met het arrestatiebevel van Terra Foundation CEO Do Kwon is er meer onzekerheid over de prijs in de toekomst. Ervan uitgaande dat de gemeenschap het zonder Do Kwon zal kunnen stellen, verwachten we dat 2022 zich zo zal ontvouwen.

 • De diamanten handen zullen de Burn begeleiden. Ander zal in de loop van de tijd bijdragen.
 • Deel daarvan zal LUNC Burn een groot aantal betalingspartnerschappen aantrekken die verder zullen bijdragen aan een prijsstijging in de komende 3-6 maanden.
 • Tot slot verwachten we dat de LUNA-community in oktober-november na gaat denken over meer use cases. Dit zou meer kunnen toevoegen aan de Luna Price.

Als resultaat is Luna Classic Price Prediction 2022 0,000281. Dit is 1,5 keer de huidige prijs. Dat is niet te wijten aan een ernstige crisis als gevolg van het arrestatiebevel van Do Kwon.

Terra Luna Classic Prijsverwachting 2023

De macro-economie zal waarschijnlijk verbeteren in 2023 en de gemeenschap zou zijn inkomsten verder kunnen consolideren. Als resultaat is Luna Classic Prediction 2023 $0,000490. Dit is 2,6 keer hoger dan de huidige prijs.

Terra Luna Classic Price Forecast 2024 is 0,000686 wat 3,6 keer hoger is dan de huidige prijs.

Luna Classic Price Forecast 2025

Een substantiële verbetering van zowel de valutadynamiek als de macro-economie zou Luna Classic LUNC Price Prediction 2025 naar 0,000943 moeten duwen. Dit is meer dan 4,9 keer de huidige prijs.

Terra Luna Classic (LUNC) Prijsverwachting 2026 is 0,001172 wat 6,1 keer hoger is dan de huidige prijs.

Terra Luna Classic (LUNC) Prijsverwachting 2027 is 0,001495 wat 7,8 keer hoger is dan de huidige prijs.

Luna Classic (LUNC) Prijsprognose 2028 is 0,002700 wat 14,1 keer hoger is dan de huidige prijs.

Terra Luna Classic Price Forecast 2029 is 0,003985 wat 20,8 keer hoger is dan de huidige prijs.

Luna Classic Price Forecast 2030

We voorspellen dat 2025-30 het gouden tijdperk wordt voor Blockchains. Als dit gebeurt, wordt Luna Classic Price Prediction 2030 naar verwachting 0,005365. Dit is 27,9 keer hoger dan de huidige prijs

Lunc prijsprognose 2025-2040 (scenariogebaseerde prognoses)

Lunc prijsprognose
Bij 50% per jaar tot 2025 US$ 0.00065
At 25% per jaar tot 2030 US$ 0.00114
Bij 15% per jaar tot 2040 US$ 0.00238

Waarom zit LUNC sinds juni in de lift?

 • De LUNC-prijs is in 3 van de 4 maanden sinds de lancering gestegen. lunc’s uitstekende prestaties tot nu toe zijn te danken aan een gezamenlijke inspanning van de gemeenschap om de munt nieuw leven in te blazen.
 • Gemeenschap ging veel verder dan de inzet (zoals Shiba bijvoorbeeld).
  • Het ging om validators aan te stellen en te ondersteunen, te coördineren met partners enzovoort.
 • Er kan enige verdienste zijn in het argument dat de munt vanzelf zou herstellen, maar de vreselijke prestaties van Luna 2.0 in dezelfde periode suggereren dat alleen LUNC ook aan de onderkant zou wegkwijnen en in feite zelfs zou sterven.
 • $LUNC Vanaf 31 mei: +65,6%, $LUNA 2,0 vanaf 31 mei: -75,6%

LUNC zal blijven stijgen?

De LUNC-prijs zal de komende dagen waarschijnlijk niet stijgen vanwege ongunstige omstandigheden in de cryptocurrency-markt als geheel. Bovendien zal LUNC, gezien de recente pomp, waarschijnlijk enige tijd consolideren voordat het weer pompt.

Door de invoering van on-chain belastingen is het echter onvermijdelijk dat de LUNC-prijzen de komende weken en maanden zullen stijgen. De volgende LUNC-pomp zal waarschijnlijk optreden vanwege een of meer van de volgende redenen

 • Binance adopteert on-chain burning
 • Hoofdapps starten op Terra Classic of LUNC-betalingen accepteren
 • Nieuwe apps die op Terra Classic worden gestart en LUNC-tokens gebruiken
 • Het verbeteren van de macro-economische omstandigheden (zoals lagere inflatiecijfers, het einde van de oorlog in Oekraïne, de verbetering van de wereldeconomie en de Amerikaanse economieën, enzovoort)

LUNC crash after On-Chain burning is geïmplementeerd?

Er zijn verschillende redenen waarom LUNC kan crashen nadat On-chain branden is geïmplementeerd

 • Prijs is de afgelopen 3 maanden bijna 3 keer gestegen
 • .

 • LUNC Burn zelf kan kortetermijnhandelaren ervan weerhouden LUNC te verhandelen naarmate de kosten van elke transactie stijgen. Dit zou de handelsvolumes aanzienlijk kunnen verminderen, wat op zijn beurt een negatieve invloed heeft op LUNC
 • Geen belangrijk actieplan is zichtbaar voor LUNC na de lancering van Burn. Zonder twijfel zijn er mogelijkheden en kansen, behalve dat er geen van hen op tafel ligt en tot nu toe is gestemd.

Luna classic zal $1 bereiken? Volume vs Prijsgrafiek

De vlaag van gemeenschapsactiviteiten tussen juni en september hielp Luna Classic. Deze taken omvatten het aanstellen van ontwikkelaars, validators, validatiekosten en het doorgeven van brandende voorstellen. Keken naar de gegevens van de afgelopen 4 maanden –

 • Amploon heeft de LUNC-prijs triggers nodig die cryptocurrency kunnen blijven pompen, bijvoorbeeld: brandende voorstellen, ontwikkelingswerk, partnerschappen, enz.
 • Lunc pompte bijvoorbeeld in juni nadat de gemeenschap agressief georganiseerd was en de brandwond had geduwd. LUNC werd in augustus-september opnieuw gepompt na de aankondiging dat alle validatieknooppunten waren geactiveerd. De prijs is ook gestegen op de waarschijnlijke activering van de Burn on-chain tax vanaf vandaag.
 • In de afgelopen 10 dagen is $LUNC teruggetrokken en zijn de handelsvolumes met 70% gedaald. De LUNC-prijs is de laagste in 3 weken en kan voorlopig nog lager gaan.

Moet je nu Luna Classic LUNC kopen?

Met LUNC daalt zoals verwacht, niet het juiste moment om LUNC te kopen

Current memory Negatief
Prospectieve toekomst – Lange termijn Negatief
Prospective future – Korte termijn Negatief
Competitief voordeel (Liquiditeit) Moderato
Recooting trading recommendation Negative
Investment aanbeveling Hold

* Doe je onderzoek
Luna Classic kan $1 bereiken? Luna Classic Nieuws Vandaag

 1. LUNC Burn werd gelanceerd op 21 september.
 2. Meer uitwisselingen ondersteunen LUNC Burn
 3. Het is onduidelijk wanneer Binance de Luna Classic Burn Tax zal lanceren.
 4. LUNC. BET lanceerde een native LUNC-project
 5. De gemeenschap pusht actief het idee van USTC Repeg dat nog meer LUNC zou kunnen verbranden

Terra classic reach $1? Kijkt op Terra Classic

Er zijn tal van zorgen rond Terra Luna Classic

 1. Het arrestatiebevel tegen de oprichter van Terra Do Kwon is een risicofactor. Het is echter onduidelijk of het risico groter of kleiner is, aangezien Luna classic vooral door de gemeenschap wordt gerund. Op dit moment denken we dat dit een klein risico is.
 2. Tot nu is het niet duidelijk wat de visie rond Terra Luna Classic is. Zullen ze gefocust blijven op DeFi? zullen ze verschillen van andere grote spelers zoals ETH en XRP?
 3. Wat is de leiderschapsstructuur in Terra Luna Classic? In tegenstelling tot Bitcoin, dat een goed ontworpen architectuur heeft die echt een gedecentraliseerde aanpak mogelijk maakt, kan LUNC niet overleven zonder leiderschap. Het is niet duidelijk hoe de gemeenschap strategisch denken zal bieden zonder leiderschap.
 4. De inspanningen van de gemeenschap hebben zich volledig gericht op de Luna Classic Burn-belasting in plaats van de richting van LUNC zelf

LUNC prijsverwachting vandaag

Indicator Tendenza
Algemene perspectieven Gedeeltelijk negatief
1. De wijsheid van de markt Gedeeltelijk negatief
1a. Market data Neutrale
1b. Technische aanbeveling Zie
2. De wijsheid van de menigte Neutrale
2a. Buzz Trend Superiore
2b. Sentiment op sociale media Abbassare

Luna classic $1 kan bereiken? Conclusion

Ja, Luna Classic kan in 20 jaar $ 1 bereiken als ten minste 50% van de munten wordt verbrand, de governance-architectuur duidelijk en gericht is, de onderscheidende factoren van LUNC duidelijk zijn en ontwikkelaars en validators werken eraan om deze plannen effectief te implementeren. Op dit moment zou je kunnen zeggen dat LUNC bewonderenswaardige vooruitgang heeft geboekt, maar er is nog veel werk aan de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 55

Terra Luna Classic: beter verkopen of kopen?

invest crypto 68

Shiba Inu Prijsverwachting 2022-2030