in

NLP op Binance: wat het is en hoe het werkt

Wat is PnL op Binance? Wat betekent NLP bij het volgen en verbeteren van transactie-efficiëntie? Het is een vraag die door veel nieuwkomers aan Binance wordt gesteld. Het volgende artikel leert over NLP op Binance om deze informatie effectief te benutten in kapitaalbeheer.

Wat is NLP op Binance?

PnL on Binance is het Engelse acroniem voor Profit and Loss, wat winst en verlies betekent. PnL on Binance is bedoeld als een winst- en verliesanalyserapport op uw Binance-accounts, zoals real-time winst en verlies, inclusief holdingactiviteiten en open transacties. NLP zal veranderen op basis van marktschommelingen voor open trades of holdingactiviteiten. PnL-nummers worden alleen officieel bevestigd en fluctueren niet met voltooide of uitgeputte transacties in binance wallets.

Wat is de formule voor het berekenen van PnL op Binance?

PNL op Fiat- en Spot-accounts:

NL yesterday = Total assets in the spot account Yesterday (at 24:00:00 UTC) – Today’s initial total assets (at 00:00:00 UTC) – Transfer and deposit yesterday’s net money.

De datavernieuwingstijd bevindt zich in de UTC+0-tijdzone. Maintetion time is from 0 to 2 am (UTC + 0) every day. In deze periode wordt de NLP van gisteren niet weergegeven.

PNL on the future account:

Translation costs (bijv. fees, funding, and settlement fees) zijn uitgesloten uit de berekening van het BNP. P&L-analyse op accountniveau omvat de transactie- en betaling P&L P&L en de niet-geregistreerde P&L-wisselkoers van holdings, allemaal gewaardeerd op USD-basis.

Met USDT margin futures wordt PNL berekend met de volgende formule:

  • Long = (Exit price – Entry price) * Quantity
  • Short = (Entry price – Exit price) * Quantity

Money margin contract, PnL berekend met de formule:

  • PNL = Trading Direction * Quantity * Contract multiplier * (1/entry price – 1/exit price)
  • Change direction: long is 1, short is -1

PNL op de margerekening:

Winsten en verliezen worden berekend door de BTC- en USD-waarde van de margerekening aan het begin van de periode te nemen in vergelijking met het einde van de periode, exclusief wijzigingen als gevolg van overdrachten. De fiatwaarde van PnL is niet alleen GNP in BTC na het berekenen van de fiat valutaomrekeningskoers. Deze gegevens zijn alleen ter referentie.

Mob de PNL calculator gebruiken op Binance Future

Binance Future biedt een automatische calculator waarmee handelaren hun verwachte winsten en verliezen (PnL) kunnen berekenen voordat ze een Futures-order plaatsen. Deze calculator kan u helpen berekenen: NLP, Target Price, Liquidation Price, Maximum Open of Open Price. Volg deze stappen:

1. Klik op de future orderpagina op het pictogram [Calculator] in het ordervenster:

2. Kies Startmarge, PnL en ROE:

3. Select [Long] if the market is likely to increase or [Short] if the market is likely to decline. Drijf daarom voert u de invoerprijs, uitvoerprijs, hoeveelheid en hefboomniveau in (sleep de schuifregelaar om het hefboomniveau te kiezen).

4. Klik op [Berekenen] u ziet het resultaat van Initial Margin, PnL en ROE aan de rechterkant van het scherm.

Over is er wat informatie over PNL op Binance en hoe PNL te berekenen. Leer hoe u NLP kunt berekenen kan u helpen uw winst te voorspellen om de efficiëntie van uw Binance-investeringen te maximaliseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 9

Hoe te stoppen met het kopiëren van handelaren op eToro

invest crypto 4

Binance Margin Guide: wat het is en hoe het werkt