in

Ryan, verlaat ons niet! – stoppen met Ryanair vluchten?

De Ierse low-cost luchtvaartmaatschappij Ryanair dreigt vertrek uit Italië voor binnenlandse vluchten te onderdrukken, zozeer zelfs dat er vanaf 23 januari al de eerste misverstanden zullen zijn. Vanaf die datum worden in feite vertrekken vanaf 10 luchthavens onderdrukt (maar het bedrijf specificeert “tijdelijk”): Orio al Serio, Ciampino, Alghero, Bari, Bologna, Brindisi, Cagliari, Pescara, Pisa en Trapani

in de praktijk kun je vanuit Italië niet naar de boot vliegen.

Wat is de reden voor deze maatregel? Het Ierse bedrijf overtuigt de beschuldigingen over de beveiliging van instapdocumenten niet en houdt niet van de vermeende gunsten die onze <a href=”http://web.archive.org/web/20110922212422/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/alitalia/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Post gemarkeerd met Alitalia”>Alitalia zou krijgen.

De Enac, aan de andere kant, stelde aan de methodische Angelsaksen voor om passagiers toe te staan te vliegen door zelfs eenvoudige certificeringen zoals jacht of visvergunningen te accepteren , die even betrouwbaar zou zijn als de identiteitskaart en het paspoort.

Dit zou, naast het feit dat het niet voldoende veiligheidsgaranties lijkt te bieden, Ryanair dwingen om haar online boekingssysteem te wijzigen.

Maar het ergste feit is dat deze gimmick een gunst lijkt te maskeren voor de wedergeboorte van de <a href =”http://web.archive.org/web/20110922212422/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/alitalia/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Post gemarkeerd met Alitalia”>Alitalia, die zich veel richt op de binnenlandse markt voor zijn herstel …

[Afbeelding via Travelhouseuk]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

jumpstory download20200925 101016

Andere VIP’s in het belastingnetwerk

Economische hulp voor Haïti: pas op voor oplichting