in

Top 10 Cryptocurrency-apps van 2023

Om verschillende redenen is 2022 een moeilijk jaar geweest voor de cryptocurrency-markt en voor beleggers die zich erin verdiepen. Niet alleen daalden de prijzen herhaaldelijk als gevolg van macro-economische krachten, maar een reeks schokken (bijvoorbeeld de ineenstorting van Terra en het falen van FTX) creëerde meer negatieve volatiliteit dan de meeste handelaren en bedrijven hadden geteld.

Bovenal onderstreepten deze schokken de dringende noodzaak voor beleggers om de markt bij te houden, grafieken en nieuws te lezen om een idee te krijgen van waar de prijzen naartoe zouden kunnen gaan.

Om te beginnen moet het bijhouden van de markt ontmoedigend lijken. Gelukkig is er een brede en groeiende verscheidenheid aan bronnen voor nieuwkomers om te leren hoe ze hun weg kunnen vinden in de soms enge wereld van cryptocurrencies.

Dit artikel verzamelt een selectie van hen in de 10 beste cryptocurrency-apps van 2023. Deze variëren van apps voor de nieuwste prijsgegevens en technische indicatoren tot apps die u de basisprincipes van cryptocurrency-handel leren. Samen moeten ze handelaren de best mogelijke springplank bieden om de markt te verslaan.

1. Muntstatistieken: Crypto Tracker

Heeft u cryptocurrency-holdings verspreid over meerdere beurzen en portefeuilles? Dan is Coin Stats waarschijnlijk de app waar je op hebt gewacht.

Het is een app voor portefeuillemonitoring waarmee u al uw verschillende exchange- en wallet-accounts kunt koppelen om één overzicht van al uw holdings te bieden.

Het werkt met Coinbase, Binance, MetaMask en tal van andere uitwisselingen en portefeuilles (inclusief DeFi-portals), terwijl u het ook kunt gebruiken om de cryptocurrency die u bezit op ondersteunde externe platforms te verhandelen. Bovendien biedt het ook waarschuwingen en nieuwsaggregatie, waardoor het misschien wel de beste cryptocurrency-app in het algemeen is.2.

CoinGecko

Het is duidelijk dat het weinig zin heeft om een cryptocurrency te kopen zonder de recente prijsgeschiedenis te kennen, en CoinGecko is een van de beste apps om dergelijke informatie te achterhalen.

Net als de website biedt de CoinGecko-app een ranglijst van de beste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, inclusief hun bewegingen in de afgelopen 24 uur (en meer). Individuele grafieken voor elke cryptocurrency kunnen worden bekeken en bewerkt om de geschiedenis in verschillende tijdframes te zien, terwijl u ook uw portemonnee kunt opbouwen en in de gaten kunt houden hoe het gaat.

Andere interessante functies zijn de mogelijkheid om derivatenmarkten te volgen, de mogelijkheid om prijswaarschuwingen in te stellen, toegang tot het laatste cryptocurrency-nieuws en een rekenmachine om verschillende activa om te zetten en inkomsten te schatten. Het biedt ook widgets op het startscherm, zodat u de nieuwste prijsinformatie kunt zien zonder de app zelf te hoeven openen.

Al met al is het zeer eenvoudig te gebruiken en kan het worden aangepast aan de behoeften van elke handelaar. Een echte aanrader als je op de hoogte wilt blijven van de laatste marktontwikkelingen.

3. TradingView

Als u een serieuze cryptocurrency-handelaar bent die een breder scala aan technische indicatoren nodig heeft, dan zou TradingView echt een van uw eerste referentiepunten moeten zijn.

Het omvat prijsgegevens voor een breed scala aan activa (niet alleen cryptografisch) over meerdere tijdframes, maar stelt gebruikers ook in staat om die gegevens op verschillende manieren te analyseren. U kunt vergelijkingen met andere activa invoeren, technische indicatoren toevoegen, zoals voortschrijdende gemiddelden en relatieve sterkte-indices (en nog veel, veel meer), evenals grafieken tekenen en annoteren. Samen helpen dergelijke tools handelaren een scherper gevoel te krijgen van markttiming en kansen.

Daarnaast is TradingView de afgelopen jaren ook een soort sociaal netwerk voor beleggers geworden. Met de app (en website) kunt u handelsblogs publiceren of lezen, terwijl u ook livestreams kunt plaatsen.

Geweldig voor intermediaire en ervaren handelaren, maar ook geweldig als u een beginnende handelaar bent die een beetje vooruit wil gaan.

4. Binance Academie

Binance Academy is de app-versie van de gelijknamige website. Binance, beheerd door ’s werelds grootste beurs qua volume, biedt kleine artikelen over belangrijke onderwerpen, activa en gebieden in de cryptocurrency-wereld. Als je bijvoorbeeld wilt weten wat een cryptocurrency is en wat het doet, kun je de app bekijken, terwijl je ook meer diepgaande stukken presenteert die bredere onderwerpen verkennen.

Hoewel de app werkt als een soort woordenlijst of woordenboek voor cryptocurrencies, bevat het ook nuttige richtlijnen voor cryptocurrency-beveiliging en handelsstrategieën. Ja, het is misschien een beetje gericht op Binance, maar het is verrassend uitgebreid voor een gratis app.

5. BitPay

BitPay is een geweldige cryptocurrency-app als je echt een deel van je bitcoin en ethereum wilt uitgeven, in plaats van ze in waarde te zien stijgen (of dalen). Het is in feite een softwareportemonnee, maar met de toegevoegde functionaliteit waarmee u uw holdings kunt gebruiken om dingen te kopen van verkopers op het netwerk van BitPay.

Niet alleen dat, maar BitPay biedt nu een bankpas waarmee u uw fiat-cryptocurrency naar het verkooppunt kunt overbrengen. En u kunt de app gebruiken om cadeaubonnen / vouchers te kopen met een groot aantal internationale merken (Amazon, Uber, Google Play, enz.)

6. CryptoPanic

Het kan echt niet genoeg worden benadrukt hoe snel de cryptocurrency-markt beweegt. Niet alleen in de zin van prijsbewegingen, maar ook in de zin van nieuws, lanceringen, updates en andere ontwikkelingen. En net zoals handelaren snel willen reageren als een cryptocurrency ze in tank houden, zullen ze ook een waarschuwing willen krijgen voor iets groots aan de horizon.

Welnu, CryptoPanic is een cryptocurrency-app om hen te helpen op de hoogte te blijven van bijna alles in crypto. Het is een aggregator voor cryptocurrency-gerelateerde nieuwssites, dus zelfs als je een favoriete website hebt waar je je meestal tot wendt voor het laatste nieuws, zal het je helpen alle gaten op te vullen (en geen enkele site kan volledig compleet zijn). Ja, de interface is een beetje eenvoudig, maar het biedt verschillende handige functies, zoals de mogelijkheid om bladwijzers toe te voegen en belangrijk nieuws te stemmen.

7. Coinbase

Er zijn veel crypto-uitwisselingen die we op deze lijst hadden kunnen vermelden. De Coinbase en de app die we zullen opnemen, al was het maar omdat het consequent wordt beoordeeld als de beste uitwisseling in het algemeen, vooral voor beginners en intermediaire handelaren. De app is ook extreem vloeiend en is absoluut een van de meest gebruiksvriendelijke die er zijn.

Net als bij de desktop-gebaseerde site, kunt u meer dan 100 cryptocurrencies verhandelen, waaronder belangrijke munten zoals Bitcoin, Ethereum, Solana en Avalanche. De grafieken en informatie zijn duidelijk ingedeeld, zodat u snel een goed idee kunt krijgen van hoe een bepaalde markt het doet. Bovendien biedt het een zeer responsieve klantenservice en is het in de meeste landen beschikbaar.

8. Exodus

Net als bij Coinbase zijn er nu een breed scala aan cryptocurrency-portefeuilles beschikbaar voor het publiek, maar de Exodus en app die het sterker aanbeveelt. Als een portemonnee slaat de app privésleutels voor uw cryptocurrencies op, zodat u ze van uitwisselingen kunt overbrengen en ze veilig op hun respectieve blockchains kunt bewaren.

Exodus is duidelijk gestructureerd en gepresenteerd en ondersteunt een groot aantal cryptocurrencies. In combinatie met de ingebouwde uitwisselingsfuncties (waarmee u cryptocurrencies kunt kopen of verkopen binnen de portemonnee-interface) en ondersteuning voor hardware wallets, is het een van de beste app-gebaseerde software wallets in de stad.

9. Signalen – Crypto

Hoewel Signals – Crypto veel van de prijsgegevensgrafieken van andere apps biedt, onderscheidt het zich van de massa doordat het ook geautomatiseerde handelssignalen biedt. Dit betekent dat het een algoritme – en verschillende gegevens – gebruikt om de beste tijden te berekenen om een bepaalde cryptocurrency te kopen of verkopen. De gebruiker ontvangt vervolgens de signalen in zijn dashboard, waardoor hij vlak voor een rally kan kopen of vlak voor een ongeval kan verkopen.

Naast het aanbieden van een reeks grafieken en gegevens, is rapportage alles wat het doet, maar het heeft een verscheidenheid aan authentieke en positieve recensies ontvangen in de Google Play- en Apple-appstores. Het is een op abonnementen gebaseerde service, dus wees bereid om ongeveer $ 35 per maand te betalen.

10. Bitcoin Simulator

Als u een complete beginner bent in cryptocurrency-handel, dan zou Bitcoin Simulator heel goed de app voor u kunnen zijn. Het is ontworpen als een manier om nieuwkomers een idee te geven van hoe het zal zijn om in de markt te investeren, waarbij de app gebruikers in staat stelt om dummy-transacties uit te voeren, zonder dat er echt geld aan te pas komt. Het volgt marktgegevens in realtime, zodat prijzen zich precies zo gedragen als ze echt zouden doen. Er zijn ook een aantal uitdagingen inbegrepen, waardoor een gamified ervaring wordt geboden die gebruikers motiveert om meer te leren.

Andere welkome functies zijn de mogelijkheid om short selling te oefenen, om de portefeuillegeschiedenis en all-time winsten en verliezen te bekijken, en zelfs dagelijkse en wekelijkse ranglijsten. Deze laatste functie helpt u echt te beoordelen hoe u zich als handelaar ontwikkelt, en samen met de andere functies van de app bieden ze een uiterst uitgebreide spoedcursus in cryptocurrency-handel.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels karolina grabowska 5980866

LBRY vs. SEC: Is de overwinning een game changer?

pexels sora shimazaki 5668796

Evolutie van cryptocurrency wallets