in

Wrapped Luna: wat het is en waarom het is afgenomen

In aanvulling op Luna en TerraUSD werd Wrapped Luna ook getroffen door de ineenstorting van de aarde.

In het midden van Luna’s plotselinge cryptocrash en push voor een Luna-herstel, werd een andere cryptocurrency genaamd Wrapped Luna net zo hard getroffen.

Geviseerd als een ERC-20-token gebouwd om de waarde van Luna te volgen, beïnvloedde de plotselinge ineenstorting de waarde ervan. Both Luna en Wrapped Luna worden nu verhandeld voor minder dan $0,01.

Met Moon 2.0 nu live na Terra Luna’s stem voor een nieuwe keten, laten we eens kijken naar het laatste nieuws over Wrapped Luna.

Wat is Wrapped Moon?

Wrapped Luna is een Ethereum-token dat is gemaakt om Luna op de Ethereum-blockchain te vertegenwoordigen.

Het is een apart ERC-20-token dat is ontworpen om de waarde van Terra Luna te volgen.

Wrapped Luna is verder gemaakt om Luna-houders in staat te stellen te handelen, vast te houden en deel te nemen aan gedecentraliseerde financiële dApps op Ethereum. Gebruikers kunnen WLUNA ook inruilen voor Luna via een WLUNA-partner en vice versa.

Het concept van verpakte tokens kan verder worden beschreven als de tokenized vorm van een andere munt, meestal gekoppeld aan de waarde van het activum dat het vertegenwoordigt.

Deze tokens kunnen op elk moment door gebruikers worden ingewisseld of “weggegooid”.

Wrapped Luna 2.0?

Wrapped Luna zal Luna 2.0 niet volgen, maar zal in plaats daarvan zijn tracking houden tot de huidige versie van Luna, binnenkort bekend als Luna Classic.

Zoals volgt de maanprijs 2,0 niet.

Het WLUNA-token is ook niet opgenomen in de snapshot voor de komende airdrop.

Een potentieel nieuw Wrapped Luna-token zou in de toekomst kunnen worden gelanceerd om de nieuwe munt te vertegenwoordigen, maar er is nog niets bevestigd.

Develed Luna Price Collapse

De recente ineenstorting van de Luna-prijzen heeft ook invloed gehad op de prijs van WLUNA, die op het moment van afdrukken op $ 0,00012 zit. Na wrapped Luna is gekoppeld aan de waarde van Luna, heeft de onmiddellijke prijsdaling ook invloed gehad op de prijs van WLUNA, die met 99,9% is gedaald.

Wrapped Moon heeft een recordhoogte van $ 268, die het in november 2021 bereikte voordat het ecosysteem van de aarde instortte.

Met Luna’s delistings op beurzen zoals Binance die plaatsvonden na het ongeluk, had Wrapped Luna een soortgelijk lot. Coinbase, dat Luna niet ondersteunt, kondigde op Twitter aan dat het de handel in Wrapped Luna vanaf 27 mei zou pauzeren. Deposits en opnames worden echter niet opgeschort.

De CEO van TerraForm Labs, Do Kwon, zei dat het team contact opnam met Coinbase over Wrapped Luna, maar geen reactie kreeg.

Coinbase had eerder aangekondigd Terra Luna te ondersteunen, maar deze lijst van Luna Coinbase is nu verwijderd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00002

Victory Gem (VTG) Prijsverwachting 2022-2031

crypto 00027

Spice Trade (SPICE) Prijsverwachting 2022-2031