in

Zal Smooth Love Potion (SLP) $ 1 bereiken?

Smooth Love Potion (SLP) is een ERC-20-token dat wordt gebruikt in het Axie Infinity-speluniversum. Smooth Love Potion-tokens worden verkregen door Axie Infinity-games te spelen, omdat het project werd opgericht door Trung Nguyen, die zijn rol als softwareontwikkelaar in de Verenigde Staten verliet om zich op het project te concentreren.

Een van de interessante feiten over het SLP-token is dat het Smooth Love-token wordt verbrand elke keer dat nieuwe Axies worden gefokt.

SLP dient als de native in-game valuta voor Axie Infinity-games. Play-to-earn games en games zullen de komende 10 jaar populair blijven. Sommige schattingen suggereren dat Play to Earn in de komende 3 jaar 20 keer zou kunnen groeien. Dit is wat we hebben geleerd over de Play to Earn-game

 1. Spelen om te verdienen Games hebben de neiging om het goed te doen als de beloningen hoog zijn.

  Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar vergeet niet dat er duizenden spellen zijn waarin er niets te winnen valt en toch heeft het de mensen verslaafd.

 2. Bijna alle Play to earn-games hebben het moeilijk gehad zodra het verdienpotentieel is afgenomen. Dit impliceert dat games kracht in kwaliteit missen en sterk afhankelijk zijn van uitbetalingen.
 3. De waarde van de betaling (in dollars) is echter afhankelijk van de prestaties van het speltoken op de cryptocurrency-uitwisseling.

  De winstwaarde (in dollars) daalt als de cryptocurrency ondermaats presteert in de markt

 4. Cryptocurrency-prijzen worden op hun beurt beïnvloed door tal van redenen, waaronder macro- en industriefactoren
 5. Met andere woorden, de huidige play-to-earn-modellen zullen niet levensvatbaar zijn tenzij ze leuk zijn, ongeacht de beloning of de beloning aanzienlijk hoger is dan de bestede tijd (voorbeeld: gokken)

SLP coin price forecast: prestaties in de afgelopen 6 maanden

 • september 2022: -7,6%
 • oktober 2022: +2,1%
 • november 2022: -24,5%
 • december 2022: -20,6%
 • Januari 2023: +51,4%
 • Februari 2023: +0,3%

Axie Infinity
Live-spelergegevens (afgelopen 30 dagen): Er is een marginale toename van het aantal spelers op het Axie Infinity-platform.

In de afgelopen 30 dagen heeft het platform 411.633 spelers het platform zien bezoeken.

Dit is echter ruim onder het aantal spelers dat het platform voor mei 2022 bezocht. Het maximale dagelijkse aantal gebruikers op het Axie Infinity-platform was 2,7 miljoen. Op 9 mei 2022 zakte het aantal actieve gebruikers voor het eerst in 2022 onder de 1 miljoen en is sindsdien snel afgenomen.

Momenteel is het
aantal dagelijks actieve gebruikers op het Axie Infinity-platform iets meer dan 20.000.

Over het algemeen zijn SLPs en andere Play-to-Earn-tokens sterk afhankelijk van macro-economische liquiditeit. De enige manier waarop ze kunnen herstellen is door een betere kwaliteit van het spel of een aanzienlijke toename van de beloning. Op dit moment is SLP geen goede investering.

Axie Infinity NFT collectie statistieken

Volgens gegevens van DappRadar is de NFT-verkoop van de Axie Infinity de afgelopen 30 dagen met 3,05% gestegen.

Terwijl er een stijging van 36,81% is in de NFT-verkoop in de afgelopen 7 dagen.

Smooth Love Potion bereikt $ 1: Waarom kan SLP $ 1 bereiken?

Blockchain Game Expansion: De blockchain-game-industrie breidt zich uit en SLP zal daarin een zeer belangrijke rol spelen. Axie Infinity is een van de meest populaire blockchain-gebaseerde gaming cryptocurrencies. Smooth Love Potion (SLP) is de belangrijkste spelbron van Axie Infinity. Daarom zal Axie Infinity met de uitbreiding van blockchian-spellen automatisch verdienen en zo de vraag naar SLP-tokens helpen verhogen.

Beperkt aanbod: Beperkt aanbod is een van de voordelen van SLP. Momenteel is het circulerende aanbod van SLP-tokens 43,33B. Nu, zodra de marktomstandigheden verbeteren, is er een grotere kans op een toename van de vraag naar SLP. Zodra de vraag toeneemt, is de kans dat het aanbod van SLP afneemt zeer groot. Met een beperkt aanbod en een toenemende vraag, zouden de SLP-prijzen kunnen beginnen te stijgen en in de nabije toekomst $ 1 of meer kunnen bereiken.

Als we kijken naar de toekomstige prijsvoorspellingen van SLP, is er bijna geen kans dat SLP zelfs in 2030 $ 1 zal bereiken. Er moet echter aan worden herinnerd dat al deze voorspellingen geaggregeerde voorspellingen van meerdere platforms zijn. Het hangt af van de huidige marktomstandigheden. Naarmate de marktomstandigheden verbeteren, zal ook de toekomstige prijsprognose van SLP verbeteren.

Er rijst echter een vraag, zal Smooth Love Potion $ 1 bereiken,
zo ja, wanneer en hoe zal Smooth Love Potion $ 1 bereiken? Om te controleren wanneer en hoe SLP $ 1 zal bereiken, geven sommige berekeningen een duidelijk beeld.

Hoe bereikt Smooth Love Potion $ 1?

Als SLP 20% per jaar verdient, $ 1 in hoeveel jaar? 31 jaar
Als SLP 30% per jaar verdient, $ 1 in hoeveel jaar? 22 jaar

Bij de huidige prijs- en marktomstandigheden is de vroegste tijdsduur voor SLP om $ 1 te bereiken 14 jaar, op voorwaarde dat het vanaf nu 50% per jaar verdient.

Zal SLP $ 10 bereiken?

SLP is momenteel geprijsd op $ 0,0028, wat betekent dat het met ongeveer 3.571,42 keer moet groeien om een prijsniveau van $ 10 te bereiken.

Bovendien is de hoogste prijs aller tijden van SLP $ 0,36 die het in mei 2021 bereikte. Merk op dat SLP-codering 27,69 keer groeide in 5 maanden ($ 0,013 in januari 2021). Zo groeide het bijna 5,54 keer in een maand.

Dus om
$ 10 te bereiken, heeft SLP minimaal 644 maanden (meer dan 53 jaar) nodig, wat niet praktisch is om te wachten.

bovendien kan SLP, gezien de huidige macro- en micro-economische factoren, die waarde zeker overschrijden, zelfs in de berekende tijd. Daarom kan niet worden verwacht dat SLP een prijsniveau van $ 10 bereikt.

SLP brandstatistieken

SLP-prijsprognose 2023, 2025 en 2030

 • Smooth Love Potion SLP Prijsvoorspelling 2023 is $ 0,0300
 • Smooth Love Potion SLP Prijsvoorspelling 2025 is $ 0,0119
 • Smooth Love Potion SLP Prijsvoorspelling 2030 is $ 0,0543

Discussie op SLP Reddit

In een meer recente discussie op Reddit postte een gebruiker dat SLP beter is dan AXS in termen van investering.

In deze thread merkte een gebruiker op dat SLP een zeer ondergewaardeerd actief is en wonderen kan doen in de situatie van een betere economie. Hij voegde er verder aan toe dat een analistenbureau ook een toename van de volumeactiviteit in SLP meldde.

Hoewel de post op dit moment niet veel toewijding heeft, lijkt het erop dat sommige mensen hoge verwachtingen hebben van SLP.

SLP-gebruiksscenario’s

De volgende zijn de belangrijkste use cases van SLP-tokens:

 • SLP-tokens kunnen worden gebruikt om Axies te fokken binnen het Axie Infinity-ecosysteem.
 • SLP-tokens worden gebruikt om spelers te belonen wanneer ze gevechten winnen met hun Axies.
 • Gebruikers kunnen SLP-tokens inwisselen voor andere cryptocurrencies op het crypto-uitwisselingsplatform.
 • SLP-munten kunnen ook worden gebruikt om betalingen te doen aan verschillende handelaren in de Filippijnen.
0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels david mcbee 730552

3 dingen die mensen verkeerd doen over Ethereum Name Service

pexels liza summer 6347705

Coinbase kondigt zijn level two netwerk aan