in

Liverpool vs West Ham voorspelling

Wanneer maakt Liverpool de meeste kans om
een doelpunt te maken? Liverpool zal waarschijnlijk de leiding nemen door in de eerste 15 minuten te scoren. De verwachting is dat ze de voorsprong in de tweede helft zullen uitbreiden.

Wanneer maakt West Ham de meeste kans op een doelpunt? Het zal niet makkelijk worden voor West Ham om te scoren tegen the Reds in hun volgende wedstrijd.

Ze krijgen misschien een kans aan het einde van de tweede helft.

Wie zal hoogstwaarschijnlijk scoren voor Liverpool? Mo Salah en Roberto Firmino zullen waarschijnlijk scoren voor Liverpool in deze wedstrijd.

Wie zal hoogstwaarschijnlijk scoren voor West Ham? Michail Antonio heeft een betere kans om te scoren dan andere West Ham-spelers.

Wie maakt kans om de wedstrijd te winnen? Liverpool 2, West Ham 0

Alle statistische analyses zijn gebaseerd op historische prestaties.

De prestaties van spelers in de wedstrijd hoeven niet noodzakelijkerwijs recente prestaties te repliceren.

Liverpool ontvangt West Ham voor hun volgende Premier League-wedstrijd in het Anfield Stadium op woensdag 19 oktober. Het is tijd voor de Reds om hun beste vorm terug te brengen en een comeback te maken voordat het te laat is. The Reds staan momenteel op de 11e plaats in de puntentabel. West Ham daarentegen won zijn laatste twee wedstrijden.

Ze zitten momenteel op de 14e positie.

Liverpool vs West Ham voorspelling: doelpunten gescoord en toegegeven

• Liverpool heeft dit seizoen in elke thuiswedstrijd gescoord. Het totale doelpunt in thuiswedstrijden is 15-5. In uitwedstrijden scoorden de Reds 6 doelpunten met een totaal doelpunt van 6-7. Ze hebben dit seizoen nog geen uitzege geboekt.
  • Liverpool scoorde de meeste doelpunten in de tweede helft van de thuiswedstrijden, vooral na de 60e minuut.
  • West Ham wist dit seizoen 6 doelpunten te maken in thuiswedstrijden. The Hammers hebben tot nu toe een totaal van 6-6 thuisdoelpunten. Het uitrecord van West Ham ziet er niet goed uit, want ze hebben tot nu toe slechts 2 uitdoelpunten gescoord. Het totale doelpunt in uitwedstrijden is 2-4.
  • De twee uitdoelpunten van West Ham kwamen in de tweede helft, in een tijdsbestek van 60-75 minuten.

Liverpool vs West Ham Voorspelling: Forwards Statistieken

Liverpool

Liverpool heeft een krachtig pakket van stijlvolle spelers zoals Mohamed Salah, Roberto Firmino en Jordan Henderson. De prestaties liggen dit seizoen echter ver onder de verwachtingen.

• Mo Salah heeft moeite om in deze vorm weer in topvorm te komen. Hij maakte tot nu toe 2 doelpunten met 3 assists. Salah gaf gemiddeld 3,3 key passes per wedstrijd.
  • Roberto Firmino is de topscorer van the Reds met 6 doelpunten. Hij was ook getuige van 3 doelpunten en creëerde 2 grote kansen voor zijn team.
  • Jordan Henderson creëerde tot nu toe 3 grote kansen. De passnauwkeurigheid bedraagt 81%.

West Ham

De voorwaartse afdeling van West Ham wordt geleid door spelers als Michail Antonio, Jarrod Bowen en Pablo Fornals.

• Michail Antonio heeft in het huidige Premier League-seizoen 2 doelpunten gemaakt en speelde met een gemiddelde van 1,4 schoten per wedstrijd. Hij behaalde een dribbelsucces van 58%.
  • Jarrod Bowen voegde ook 2 doelpunten toe aan zijn naam en speelde met een gemiddelde van 1,3 key passes per wedstrijd.
  • Pablo Fornals speelde het huidige seizoen met een gemiddelde van 1 interceptie per wedstrijd. Het heeft een passnauwkeurigheid van 80%.

Liverpool vs West Ham voorspelling: gele kaarten

Liverpool

• Luis Diaz (2 gele kaarten)
  • Trent Alexander-Arnold (2 gele kaarten)

Liverpool

• Liverpool heeft dit seizoen gemiddeld 1,50 doelpunten per wedstrijd tegen gekregen. The Reds eindigden 2 wedstrijden met clean sheets.
  • Virgil van Dijk is een constante verdediger geweest voor the Reds. Hij kwam gemiddeld tot 3,4 uitzettingen per wedstrijd in de Premier League. Dijk won 78% van de luchtgevechten. Het optreden van doelman Alisson ziet er enigszins teleurstellend uit. Hij scoorde dit seizoen gemiddeld 2,5 saves per wedstrijd met een slagingspercentage van 63%.

West Ham

• West Ham incasseerde in het huidige Premier League-seizoen 1,11 doelpunten per wedstrijd. De Hammers hebben tot nu toe 2 clean sheets gehad.
  • Aaron Cresswell is een van de meest betrouwbare verdedigers van West Ham. Dit seizoen kwam hij tot een gemiddelde van 2,9 eliminaties per wedstrijd en won hij 73% van de luchtduels. Doelman Lukasz Fabianski scoorde gemiddeld 2 reddingen per wedstrijd met een slagingspercentage van 69%.

Liverpool vs West Ham voorspelling: head-to-head statistieken

Wedstrijden: 145 | Liverpool: 79 | Gelijkspel: 37 | West Ham: 29

Laatste 5 wedstrijden: Liverpool: 4 | Loting: 0 | West Ham: 1

Laatste ontmoeting: Liverpool versloeg West Ham met 1-0 in een Premier League-wedstrijd op 5 maart 2022.

Geplande line-up

Liverpool (4-2-3-1): Alisson; Tsimikas, van Dijk, Konate, Gomez; Alcantara, Henderson; Firmino, Jota, Salah; Nunez

West Ham (4-2-3-1): Fabianski; Kehrer, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, rijst; Bowen, Paqueta, Fornals; Antonio

Analyse en eindinzichten

Van Liverpool wordt verwacht dat het er alles aan doet en in hun volgende wedstrijd de allerbelangrijkste 3 punten tegen de Hammers veilig stelt. Klopp heeft een aantal spelers van wereldklasse in zijn selectie en de mogelijkheid van een sterke terugkeer van the Reds is zeer waarschijnlijk. Aan de andere kant zal West Ham een volledige teaminspanning nodig hebben om het woensdag op Anfield op te nemen tegen de gastheren. Alle voorspellingen en gokplatforms suggereren een overwinning voor Liverpool in deze wedstrijd.