in

Wat zijn de grenzen van Postepay Evolution?

De Postepay Evolution is een prepaidkaart uitgegeven door Poste Italiane die kan worden gebruikt om online aankopen te doen, andere kaarten op te waarderen, overschrijvingen uit te voeren en rekeningen te betalen. Het is een geldig alternatief voor een creditcard voor degenen die geen zichtrekening hebben of geen creditcard willen gebruiken.

Maar wat zijn de grenzen van Postepay Evolution? In dit artikel zullen we de limieten van plafond, opladen, bankoverschrijving, zakelijk, buitenlands en storting van Postepay Evolution onderzoeken.

Grenzen van plafond van postepay evolutie

De plafondlimiet van Postepay Evolution is 2.500 euro. Dit betekent dat het maximale bedrag dat op de kaart geladen kan worden 2.500 euro is. De plafondlimiet kan worden verhoogd tot 5.000 euro, maar om dit te doen, moet u een schriftelijk verzoek sturen naar de klantenservice van Poste Italiane.

Zodra de aanvraag is goedgekeurd, kan de plafondlimiet worden verhoogd tot 5.000 euro.

Postepay Evolution Opwaardeerlimieten

De laadlimiet van de Postepay Evolution is 2.000 euro per dag. Dit betekent dat het maximale bedrag dat op een dag op de kaart geladen kan worden 2.000 euro is. Deze limiet kan worden verhoogd tot 3.000 euro, maar om dit te doen moet u een schriftelijk verzoek sturen naar de klantenservice van Poste Italiane.

Zodra de aanvraag is goedgekeurd, kan de laadlimiet worden verhoogd tot 3.000 euro.

Postepay Evolution Transfer Limieten

De transferlimiet van Postepay Evolution is 2.000 euro per dag. Dit betekent dat het maximale bedrag dat op één dag naar een andere rekening kan worden overgemaakt 2.000 euro is. Deze limiet kan worden verhoogd tot 5.000 euro, maar om dit te doen moet u een schriftelijk verzoek sturen naar de klantenservice van Poste Italiane.

Zodra het verzoek is goedgekeurd, kan de overdrachtslimiet worden verhoogd tot 5.000 euro.

Postepay Evolution Business Limieten

De business limit van Postepay Evolution is 5.000 euro per dag. Dit betekent dat het maximale bedrag dat in één dag naar de rekening van een bedrijf kan worden overgemaakt 5.000 euro is. Deze limiet kan worden verhoogd tot 10.000 euro, maar om dit te doen moet u een schriftelijk verzoek sturen naar de klantenservice van Poste Italiane. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, kan de bedrijfslimiet worden verhoogd tot 10.000 euro.

Postepay Evolution Buitenlandse Limieten

De buitenlandse limiet van Postepay Evolution is 2.500 euro per maand. Dit betekent dat het maximale bedrag dat in een maand naar een rekening in het buitenland kan worden overgemaakt 2.500 euro is. Deze limiet kan worden verhoogd tot 5.000 euro, maar om dit te doen moet u een schriftelijk verzoek sturen naar de klantenservice van Poste Italiane. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, kan de buitenlandse limiet worden verhoogd tot 5.000 euro.

Postepay Evolution Stortingslimieten

De stortingslimiet van Postepay Evolution is 1.000 euro per dag. Dit betekent dat het maximale bedrag dat op een dag op de kaart kan worden gestort 1.000 euro is. Deze limiet kan worden verhoogd tot 2.000 euro, maar om dit te doen moet u een schriftelijk verzoek sturen naar de klantenservice van Poste Italiane. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, kan de stortingslimiet worden verhoogd tot 2.000 euro.

Conclusie

We hebben gezien wat de grenzen zijn van Postepay Evolution. Naast de limieten van plafond, opwaarderen, bankoverschrijving, zakelijk, buitenlands en storting, zijn er ook andere limieten, zoals de ATM-opnamelimiet die 250 euro per dag is. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat de limieten kunnen worden verhoogd door een schriftelijk verzoek te sturen naar de klantenservice van Poste Italiane.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels anna nekrashevich 6802042 1 scaled

Wat is de jaarlijkse vergoeding van Postepay Evolution?

pexels anna nekrashevich 6801874

Crypto wallet voor beginners: welke te kiezen?