in

Alles wat u moet weten over de Card PayPal: hoe deze aan te vragen, kosten, diensten

De PayPal Card is een herlaadbare prepaidkaart die zijn houders verschillende online betaalfuncties biedt. De kaart werd gelanceerd in 2004 en is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire en wijdverspreide betaalmethoden wereldwijd. De PayPal Card is geoptimaliseerd voor online transacties, maar kan ook worden gebruikt in fysieke winkels.

De kaart is beschikbaar in heel Europa en stelt u in staat om het beschikbare geld op uw PayPal-account te gebruiken om betalingen uit te voeren. In dit artikel komen we alles te weten wat u moet weten over de PayPal Card: hoe u deze kunt aanvragen, de bijbehorende kosten, de aangeboden diensten, hoe u deze kunt laten werken met de IBAN en meer.

Wat is de PayPal Card?

De PayPal Card is een herlaadbare prepaidkaart die kan worden gebruikt om online of in fysieke winkels betalingen te doen. De kaart is gekoppeld aan uw PayPal-account en u kunt het beschikbare geld in uw account gebruiken om betalingen uit te voeren. De kaart wordt geaccepteerd bij miljoenen winkels wereldwijd, waaronder grote online retailers. De kaart is beschikbaar in heel Europa en kan online worden aangevraagd.

Hoe vraag ik de PayPal Card aan?

U kunt de PayPal Card online aanvragen. Het aanvragen is snel en eenvoudig. Om de kaart aan te vragen, moet u een PayPal account hebben en de instructies op de PayPal website volgen. Zodra het verzoek is voltooid, arriveert de kaart binnen enkele werkdagen.

Waar te doen?

De PayPal Card kan online worden aangevraagd op de website van PayPal. De kaart is verkrijgbaar in heel Europa.

Kaartkosten PayPal

De kosten verbonden aan de PayPal Card zijn afhankelijk van het land waarin de kaart wordt gebruikt en hoe deze wordt gebruikt.

De meeste landen rekenen een uitgiftevergoeding van €5 en een opwaardeervergoeding van €0,50. De kaart is gratis als deze wordt opgewaardeerd met een bankrekening of PayPal rekening. Diensten aangeboden door de Card PayPal De PayPal Card biedt een aantal diensten die het een van de meest populaire prepaid kaarten maken. Onder deze diensten zijn de mogelijkheid om online betalingen te doen, gebruik in miljoenen winkels, de mogelijkheid om de kaart op te waarderen met een bankrekening of PayPal account, en de mogelijkheid om uw saldo en transactie online te controleren.

Hoe het te laten werken met IBAN?

De PayPal Card kan via IBAN aan een bankrekening worden gekoppeld. Om de kaart aan een bankrekening te koppelen, moet u uw bankrekeninggegevens invoeren op de PayPal website. Zodra het proces is voltooid, wordt de PayPal kaart gekoppeld aan de bankrekening en kunt u deze rechtstreeks vanaf uw bankrekening opwaarderen.

PayPal visitekaartje

De PayPal Business Card is de versie van de PayPal card ontworpen voor bedrijven. De kaart is alleen beschikbaar voor bedrijven en stelt hen in staat om online, in fysieke winkels en op websites betalingen te doen. De kaart biedt ook de mogelijkheid om betalingen te doen via het IBAN.

Hoe verloopt de PayPal Card?

De PayPal Card is 3 jaar geldig. Zodra het verloopt, moet u een nieuwe kaart aanvragen.

Hoe krijg ik toegang tot de PayPal Card?

Om toegang te krijgen tot de PayPal Card, moet u inloggen op uw PayPal-account. Zodra u bent ingelogd, kunt u uw kaarttransacties bekijken, uw beschikbare saldo controleren en uw kaart opwaarderen.

Conclusies

De PayPal Card is een herlaadbare prepaid kaart die kaarthouders verschillende betaalfuncties biedt. De kaart wordt geaccepteerd in winkels en websites over de hele wereld en kan worden opgewaardeerd met een bankrekening of PayPal account. De kaart biedt ook de mogelijkheid om betalingen te doen via het IBAN. De PayPal Business Card is de versie van de kaart die is ontworpen voor bedrijven. Om optimaal gebruik te maken van de PayPal Card, is het belangrijk om alle aangeboden diensten te kennen. Vergeet niet om transacties bij te houden en uw kaart op te waarderen voordat deze verloopt. U kunt ook een Business PayPal Card krijgen voor zakelijke transacties. De kaart biedt een aantal diensten die bedrijven kunnen helpen hun financiën beter te beheren.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
soldi scaled

Western Union: hoe het werkt en met welke kosten u rekening moet houden

soldi 4 scaled

Toegang krijgen tot uw PayPal-account: een stapsgewijze handleiding