in

COMMERCIËLE MINDSET: stap voor stap handleiding

Er zijn een paar dingen die echt van invloed kunnen zijn op uw handelsmindset die de moeite waard zijn om te bespreken. Hoe u risico’s beheert en hoe u verliezen beheert, zijn twee belangrijke componenten van de handelsmindset. Ja, ze maken deel uit van een goed algemeen proces, maar als je er geen goed begrip van hebt, kun je het moeilijk krijgen.

RISICOBEHEER VOOR AANDELENHANDEL

Uw risicobeheerproces zal de toon zetten voor uw handelsmentaliteit in elke transactie. Het is het eerste waar je aan moet denken als je een operatie doet. Punt. Dat is de naam van het spel: hoe lang je kunt overleven op de markt. Zonder goed risicomanagement niet.

Aandelenhandel is geen gok. Het zou niet alles of iets moeten zijn zoals Las Vegas. In plaats daarvan is het een kansspel.

Als onderdeel van dat spel moet u begrijpen dat risicobeheer de sleutel tot uw succes is. Weten wanneer en waar u uw transacties moet stoppen, samen met hoeveel van uw account u opnieuw hebt geïmplementeerd, is van het grootste belang.

Als algemene regel raden we niet aan om meer dan 2% van uw account te riskeren op een enkele transactie. Realistisch gezien moet u het op ongeveer 0,5% tot 1% van uw account houden.

Niet elke transactie verdient het meeste risico.

Totdat u echter echt leert om risico’s te accepteren, zult u marktgeluid interpreteren als een potentiële bedreiging en een manier vinden om voor uzelf te rationaliseren dat u de handel te vroeg moet verlaten.

Totdat u echter echt leert om risico’s te accepteren, zult u marktgeluid interpreteren als een potentiële bedreiging en een manier vinden om voor uzelf te rationaliseren dat u de handel te vroeg moet verlaten.

Om u te helpen met uw strategieën voor handelsrisicobeheer, raden we u aan onze SimCast-aflevering met Kris Verma te bekijken, waarin we de Kelly-criteria bespreken. Het zal u helpen te leren hoe u uw risico en positiegrootte voor elke transactie kunt instellen.

BEHEER VAN HANDELSVERLIEZEN

De mogelijkheid om te resetten is cruciaal in de handelswereld. Noem het veerkracht, bounce of wat je maar wilt. Degenen die verliezen niet persoonlijk nemen en een manier hebben om snel te herstellen, bereiden zich voor op succes.

Het geheim hiervan is echt geen geheim, hoe moeilijk het ook is om als nieuwe handelaar te leren. Dat wil zeggen, de markt is een kansspel. Je gaat verliezen. En hoeveel goed je verliest, bepaalt hoeveel je wint.

Neem bijvoorbeeld Kristjan Kullamägi. Kristjan is bijna 100 miljoen dollar waard. Toch begon het te handelen met slechts een paar duizend dollar en explodeerde het talloze keren.

Het meest veelzeggende aan Kristjan is echter haar winstpercentage, dat ergens rond de 25% ligt. Ja, je leest het goed. Een man die in ongeveer een decennium $ 100 miljoen heeft vergaard, wint slechts 25% van de tijd.

Denk er eens over na de volgende keer dat je vecht voor een verliezende transactie.

Handelsgerichte koersen

Een van de beste manieren om uw houding ten opzichte van uw handelsmindset te vergroten, is door goede citaten over de handelsmindset te lezen. Of het nu Gaat om Mark Douglas, Brett Steenbarger, Jesse Livermore of een andere handelaar, koersen hebben een manier om ons aan te moedigen in het heetst van de strijd.

Dat gezegd hebbende, hier is een handvol van onze favoriete citaten over de handelsmindset:

“Hoge verwachtingen leiden tot grote frustraties.”

Brett Steenbarger, Ph.D.

“Het vereist een bewuste en weloverwogen focus om te begrijpen hoe uw geest en emoties uw handel beïnvloeden en om de mindset te cultiveren die u zal ondersteunen bij het bereiken van uw handelsdoelen. Het gaat niet vanzelf.”

Créde Sheehy-Kelly

“Zolang een aandeel correct handelt en de markt gelijk heeft, haast je dan niet om winst te nemen”

Jesse Levers

“Het spel heeft me het spel geleerd. En hij spaarde me de roede niet terwijl ik lesgaf.”

Jesse Levers

“Succesvolle handelaren besteden evenveel tijd aan het bestuderen van zichzelf en hun handel als aan het bestuderen van de markten. In de modellen van uw beste en slechtste transacties is er informatie die u de beste handelaar kan maken die u kunt zijn. ”

Brett Steenbarger, Ph.D.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels burak the weekender 186464

HOE DE HANDELSPSYCHOLOGIE ONDER DE KNIE TE KRIJGEN: beginnershandleiding

pexels anna nekrashevich 6801647 1

DE BESTE HANDELSPSYCHOLOGEN: volledige lijst