in

Easynet Global Services tekent nieuwe contracten met bedrijven in de financiële en productiesector


Credit Foncier de France, Esko Artwork, Loomis en Schaaf Industrie AG zijn enkele van de bedrijven die onlangs samenwerkingsovereenkomsten hebben gesloten met Easynet Global Services, profiterend van de voordelen van zijn netwerk- en managed hostingdiensten, evenals zijn integratiediensten met toegevoegde waarde.

Easynet heeft een driejarig contract getekend met Crédit Foncier de France, een van de toonaangevende publieke vastgoed- en financiële groepen, voor de levering van telepresence-oplossingen. Crédit Foncier de France, verbonden aan BPCE Group, is de toonaangevende gespecialiseerde bank in Frankrijk met een Europese spread.

Het contract omvat in eerste instantie een managed videoconferencing-oplossing voor zeven kantoren in drie landen.

“Het doel van deze investering is een effectieve samenwerking tussen onze teams op verschillende locaties, evenals het verminderen van reiskosten”, zegt M. Vuh, Technical Manager bij Crédit Foncier de France. “Om deze voordelen te bereiken, vertrouwden we op Easynet en zijn telepresence-oplossing waarmee we frequente virtuele vergaderingen kunnen organiseren. zeer vergelijkbaar met echte vergaderingen, met een effectieve monitoringservice die het ongemak als gevolg van technische problemen elimineert”.

Een ander nieuw contract betreft EskoArtart, dat Easynet de opdracht heeft gegeven om een volledig beheerd MPLS-netwerk te bouwen op 26 locaties in 17 landen. De groep – een wereldwijde leverancier en integrator van innovatieve oplossingen voor verpakkingen, commercieel drukwerk en professionele publicaties – heeft ongeveer 950 medewerkers. EskoArtwork heeft zijn hoofdkantoor in Gent, België, en heeft R&D-centra en productiefaciliteiten in vijf Europese landen, de Verenigde Staten en India. Het bedrijf heeft al ervaring met samenwerking met Easynet en kent zijn aandacht voor zijn klanten, in het bijzonder zijn zorg bij het ontwerpen van het netwerk volgens de specifieke verzoeken van EskoArtwork.

“Het door Easynet geleide team werkte te allen tijde nauw met ons samen, met een creatieve aanpak en het ontwerpen van de beste oplossing om aan onze specifieke behoeften te voldoen”, aldus Peter de Neve, IT Director bij EskoArtwork. Een andere doorslaggevende factor in de selectie van Easynet was de positieve feedback van de markt met betrekking tot de after-sales services.”
SIAG Schaaf Industrie AG, een groep die van een traditioneel staalconstructiebedrijf een van de toonaangevende leveranciers is voor de energieproductiesector, heeft ook vertrouwd op de ervaring van Easynet. Met productielocaties in Duitsland, Tsjechië, Frankrijk, Polen, Egypte en de Verenigde Staten behaalde het bedrijf in 2008 een netto-omzet van 175 miljoen euro en heeft het meer dan 2000 werknemers. Het ondertekende contract heeft een looptijd van 3 jaar en voorziet in de oprichting van een MPLS-netwerk op 10 locaties verspreid over Duitsland, Tsjechië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Siag’s toewijding is om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van systemen te bieden aan haar klanten wereldwijd, en het beheerde netwerk van Easynet zal een essentiële rol spelen bij het bereiken van dit doel.

Loomis biedt producten en diensten die complete cash logistieke oplossingen bieden voor financiële instellingen, retailers en andere commerciële ondernemingen. Het bedrijf is aanwezig in 12 Europese landen en de Verenigde Staten en heeft iets meer dan 20.000 werknemers. Loomis UK heeft een 3-jarig contract getekend met Easynet voor de bouw van een MPLS-netwerk dat 35 locaties in het Verenigd Koninkrijk bereikt, met als doel om, dankzij de prestigieuze steun van Easynet, een leverancier van kwaliteit en veiligheid in cashmanagementdiensten in het bedrijf wereldwijd voor te stellen.

Deze klanten zullen de uitmuntendheid van de service van Easynet kunnen ervaren. “We zijn trots op onze relatie met klanten en de beschikbaarheid, aandacht en professionaliteit van onze consultants,” zei Denis Planat, Chief Operating Officer van Easynet. De recente internationale contracten komen aan het einde van een briljant jaar voor Easynet vanuit financieel oogpunt. De behaalde successen, de hooggekwalificeerde consultants en het respecteren van de vooraf vastgestelde tijden en budgetten bij de realisatie van de projecten, hebben geleid tot wereldwijde contracten van steeds hogere dimensies”.

De bevestiging van de opmerkingen van Planat komt uit het laatste jaarlijkse klanttevredenheidsrapport van Easynet, waarin 94% van de klanten van de groep zich tevreden of zeer tevreden verklaarde over de ontvangen service. In het bijzonder is 93% tevreden of zeer tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de aangeboden oplossingen, terwijl 90% zegt tevreden of zeer tevreden te zijn met de aanpak van Easynet op basis van luisteren, begrip en aandacht voor haar klanten.

Voor meer informatie bezoek: www.easynet.com

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Visa creditcards, veiligheid tegen de gevaren van het web

jumpstory download20200925 101043

Dalende export