in

Groene economie: Staten-generaal in Rimini van 7 tot 8 oktober

Ecomondo-Key-Energy-CooperambienteAppointment in Rimini als onderdeel van Ecomondo-Key Energie, op 7 en 8 november, waar een programma voor de ontwikkeling van een groene economie zal worden gepresenteerd, levert een belangrijke bijdrage om Italië uit de crisis te halen.

Het programma voor de ontwikkeling van de groene economie zal worden gepresenteerd en besproken met vertegenwoordigers van de Europese Unie en de OESO, de Italiaanse regering, de belangrijkste bedrijfsorganisaties en vakbonden, de politieke en parlementaire wereld, milieu- en consumentenorganisaties, lokale autoriteiten en regio’s . Het evenement zal zeer interessant zijn omdat het het mogelijk zal maken om leven te geven aan een unitair evenement tussen de vele bedrijven en organisaties, toe te schrijven aan economische activiteiten gericht op het milieu, met de ambitie om samen een nieuwe algemene oriëntatie van de Italiaanse economie, een groene economie, te bevorderen om nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling te openen, duurzaam en duurzaam.

“De groene economie – zei de minister van Milieu Corrado Clini – is het meest geschikte instrument voor duurzame groei. De Staten-Generaal zullen een belangrijke gelegenheid zijn om op nationaal niveau het programma voor de groene groei van Italië te presenteren, een effectief wapen om de crisis te bestrijden. In ons land is er veel potentieel dat naar buiten gebracht moet worden. Naast het Ontwikkelingsdecreet leggen we de laatste hand aan andere maatregelen om hernieuwbare energie te helpen, mede dankzij de bijdrage van de Gewesten en de lokale autonomien”.

Foto door http://beecosostenibile.it/files/2010/11/Ecomondo-Key-Energy-Cooperambiente.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De a b c

Amazon groeit ondanks de crisis