in

Hoe geld op te nemen van PayPal: complete gids

Als u een PayPal account heeft, moet u mogelijk na verloop van tijd geld opnemen. Als u een professional of ondernemer bent, moet u mogelijk regelmatig geld opnemen. Hoewel er verschillende manieren zijn om geld op te nemen van een PayPal-account, zijn ze niet allemaal geschikt voor alle mensen.

Maar maak je geen zorgen, in deze gids zullen we in detail alle belangrijke opties doornemen die beschikbaar zijn voor het opnemen van geld van een PayPal account.  

Wat u moet weten over hoe u geld kunt opnemen van PayPal

Zoals veel gebruikers PayPal weten, biedt het platform een breed scala aan manieren om geld te verzenden en te ontvangen. Maar soms moet u mogelijk geld opnemen van uw PayPal-account.

In dit geval moet u uw opties kennen. Er zijn verschillende manieren om geld op te nemen van een PayPal-account, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor alle mensen. Sommige mensen geven er bijvoorbeeld de voorkeur aan om geld van hun PayPal rekening op te nemen met een bankpas of creditcard, terwijl anderen er de voorkeur aan geven om het geld rechtstreeks naar hun bankrekening over te maken. In deze handleiding bekijken we alle belangrijke manieren om geld op te nemen van een PayPal-account.

We zullen het hebben over hoe u geld kunt opnemen van een rekening PayPal naar de tabakswinkel, geldautomaat en hoe u geld rechtstreeks naar uw bankrekening kunt overmaken. We bespreken ook hoe je geld kunt opnemen van een rekening PayPal met een bankpas of creditcard en hoe je Xoom kunt gebruiken om geld op te nemen van een PayPal-account.

Geld opnemen van PayPal naar Tabacchino

Een van de gemakkelijkste manieren om geld van een rekening op te nemen PayPal, is door het bij de tabakswinkel te doen.

Om geld op te nemen van een rekening PayPal aan de tabakswinkel, moet u eerst een bankpas of creditcard koppelen aan uw PayPal rekening. Nadat u dit hebt gedaan, moet u naar de tabakswinkel gaan en de optie “Geld opnemen” selecteren. Voer het bedrag in dat u wilt opnemen en volg de instructies op het scherm om de opname te voltooien. De meeste tabakswinkels bieden een dagelijkse opnamelimiet, dus zorg ervoor dat u controleert wat uw opnamelimiet is voordat u begint.

Geld opnemen van PayPal bij ATM

Een andere manier om geld op te nemen van een PayPal rekening is bij de geldautomaat. Als u geld wilt opnemen van een rekening PayPal bij de geldautomaat, moet u eerst een bankpas of creditcard koppelen aan uw PayPal-account. Nadat u dit hebt gedaan, moet u naar de geldautomaat gaan en de optie “Geld opnemen” selecteren. Voer het bedrag in dat u wilt opnemen en volg de instructies op het scherm om de opname te voltooien. De meeste geldautomaten bieden een dagelijkse opnamelimiet, dus zorg ervoor dat u controleert wat uw opnamelimiet is voordat u begint.

Hoe geld over te maken van rekening naar PayPal

Een andere manier om geld op te nemen van een PayPal-rekening is door geld rechtstreeks naar uw bankrekening over te maken. Om geld over te maken van een PayPal rekening naar een bankrekening, moet u eerst uw betaalrekening koppelen aan uw PayPal rekening. Nadat u dit hebt gedaan, moet u de optie “Geld overmaken” selecteren en het bedrag invoeren dat u wilt overmaken. Zorg ervoor dat u alle algemene voorwaarden zorgvuldig leest voordat u de overdracht voltooit. De meeste PayPal naar bankrekeningoverschrijvingen duren maximaal 5 werkdagen om te voltooien.

Hoe geld op te nemen van PayPal met een bankpas of creditcard

Als u een bankpas of creditcard
aan uw PayPal-account hebt gekoppeld, kunt u geld opnemen van uw PayPal-account met uw bankpas of creditcard. Als u geld wilt opnemen van een rekening PayPal met een bankpas of creditcard, moet u eerst een bankpas of creditcard koppelen aan uw PayPal-account. Nadat u dit hebt gedaan, moet u de optie “Geld opnemen” selecteren en het bedrag invoeren dat u wilt opnemen. Zorg ervoor dat u alle algemene voorwaarden zorgvuldig leest voordat u de opname voltooit. De meeste opnames van PayPal debet- of creditcardrekeningen duren tot 5 werkdagen om te voltooien.

Xoom gebruiken om geld op te nemen van een PayPal-account

Als je geld van je PayPal-account wilt opnemen zonder een bankpas of creditcard te gebruiken, kun je Xoom gebruiken om geld rechtstreeks naar je bankrekening over te maken. Als je Xoom wilt gebruiken om geld op te nemen van een PayPal-account, moet je eerst je bankrekening koppelen aan je PayPal-account. Nadat u dit hebt gedaan, moet u de optie “Geld overmaken” selecteren en het bedrag invoeren dat u wilt overmaken. Zorg ervoor dat u alle algemene voorwaarden zorgvuldig leest voordat u de overdracht voltooit. De meeste PayPal naar bankrekeningoverschrijvingen via Xoom duren tot 5 werkdagen om te voltooien.

Conclusie

Geld opnemen van PayPal Zoals we in deze handleiding hebben gezien, zijn er verschillende manieren om geld op te nemen van een PayPal-account. Je kunt bijvoorbeeld geld opnemen van een rekening PayPal tabakswinkel, geldautomaat, geld rechtstreeks naar je bankrekening overmaken, geld opnemen van een rekening PayPal met een bankpas of creditcard, of Xoom gebruiken om geld op te nemen van een PayPal-rekening. Zorg ervoor dat u alle algemene voorwaarden zorgvuldig leest voordat u geld opneemt van een PayPal-account. De meeste opnames van PayPal account duren maximaal 5 werkdagen om te voltooien. Tot slot hopen we dat deze gids u heeft geholpen te begrijpen hoe u geld kunt opnemen van PayPal. Als u nog steeds vragen heeft over het opnemen van geld van een PayPal-account, neem dan gerust contact op met PayPal klantenservice.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels carlos pernalete tua 730647

Hoeveel kost het om een Skrill-account en opnamekosten te hebben

pexels david mcbee 730547 scaled

Controleer een juiste IBAN: alles wat u moet weten