in

Hoe geld over te maken van PayPal naar Neteller: complete gids met bonussen en beoordelingen

Als u een fan bent van online gokken of handelen, kent u waarschijnlijk Neteller, een van de beroemdste elektronische portefeuilles ter wereld. U kunt echter wat geld op PayPal en zich afvragen hoe u het naar Neteller kunt overmaken. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je het moet doen en geven we je ook nuttige informatie over Neteller, zoals login, reviews, bonussen en kosten.

Geld overmaken van PayPal naar Neteller

Om geld over te maken van PayPal naar Neteller, moet u deze eenvoudige stappen volgen:

1. Log in op uw PayPal account en selecteer “Verzenden & Geld aanvragen”

2. Selecteer “Geld naar een vriend of familielid sturen”

3. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan uw Neteller-account

4. Voer het bedrag in dat u wilt overmaken

5. Bevestig de overdracht

Neteller: login, reviews en bonussen

Neteller is een veilige en betrouwbare elektronische portemonnee, gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld. Om in te loggen op uw Neteller-account, hoeft u alleen maar de officiële website te bezoeken en uw inloggegevens in te voeren. Daarnaast biedt Neteller tal van bonussen aan haar gebruikers, zoals de welkomstbonus en het loyaliteitsprogramma.

Reviews voor Neteller

Neteller staat hoog aangeschreven bij gebruikers vanwege de veiligheid, snelheid van betalingen, gebruiksgemak en klantenservice.

Sommige mensen hebben echter geklaagd over hoge transactiekosten en lage opnamelimieten.

Neteller Bonussen

Neteller biedt een 100% welkomstbonus tot € 100 voor nieuwe gebruikers die hun eerste storting doen. Daarnaast is er ook een loyaliteitsprogramma dat de meest actieve gebruikers beloont met punten die kunnen worden omgezet in contant geld of andere beloningen.

Neteller Kosten

Neteller brengt bepaalde transactiekosten in rekening, zoals 2,5% voor het opnemen van geld van uw Neteller-account en 4,49% voor het storten van geld via Paysafecard.

Er zijn echter ook enkele gratis betalingsopties, zoals bankoverschrijving.

Conclusies

Geld overmaken van PayPal naar Neteller is snel en eenvoudig, volg gewoon de stappen die we u hebben gegeven. Daarnaast is Neteller een veilig en betrouwbaar platform, met tal van bonussen en een breed scala aan diensten. Het is echter belangrijk om rekening te houden met transactiekosten om onaangename verrassingen te voorkomen. Als u meer wilt weten over Neteller, bezoek dan de officiële website of vraag de klantenservice om hulp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

soldi scaled

Hoe postwissel werkt: een complete gids voor het verzilveren of verzenden van geld

pexels david mcbee 730564 scaled

Hoe maak je een spaarpot op PayPal: complete gids met alternatieven en tips