in

Hoe speel en ontgint u Notcoin: gedetailleerde handleiding

Notcoin is een nieuwe gaming-memecoin en een Telegram-bot-app die snel aan populariteit wint in de cryptogemeenschap. In deze applicatie kunnen gebruikers munten verdienen door simpelweg het scherm aan te raken. Deelname aan het spel vereist geen financiële investeringen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is
.

Ondanks het enthousiasme van gebruikers die hopen de munten van Telegram te kunnen opnemen of ze op cryptocurrency-uitwisselingen te kunnen verkopen, is Notcoin momenteel nog op geen enkel uitwisselingsplatform beschikbaar. De oprichters van Notcoin hebben een toekomstige airdrop aangekondigd, maar specifieke details zijn nog niet openbaar gemaakt
.

Wat is Notcoin en hoe begin je met spelen

Registratie en eerste toegang

Om Notcoin te gaan spelen, moet je je registreren via de Telegram-bot:

 1. Open de botlink in de Telegram-app.
 2. Klik op ‘Start’ om de bot te starten.
 3. Na registratie ontvang je 2.500 die NIET starten, of 500.000 NIET als je Telegram Premium hebt.

Spelmechanica

Het Notcoin-spel is gebaseerd op een ‘tap-2-earn’-mechanisme, waarbij je met elke tik op het Notcoin-pictogram in het midden van het scherm nieuwe munten voor je profiel kunt ‘minen’. Elke klik levert in eerste instantie 1 NOT op, en het maximale aantal Notcoins dat je in een sessie kunt „minen” is in eerste instantie beperkt tot 1.000 munten.

Deze limiet kan toenemen afhankelijk van de beschikbare functies.

Tijdens het spel kan er een raket verschijnen die een turbomodus activeert die het aantal munten per aanraking aanzienlijk verhoogt zonder energie te verbruiken.

Extra functies: Boost

Beschikbare boost-typen

De game biedt verschillende boosts die je kunt kopen met de verdiende NOT’s om je prestaties te verbeteren:

 • Energielimiet: Verhoog het maximale energieniveau.
 • Speed Booster: versnelt de energieterugwinning.
 • Multitap: Verhoog het aantal verdiende munten per tik.
 • Auto-tap Bot: automatisch munten delven, zelfs als je het druk hebt of in rust bent.
 • Boosts gebruiken

  Als je een boost koopt, worden de kosten automatisch afgetrokken van je huidige Notcoin-saldo en de boost wordt onmiddellijk geactiveerd. Bij elke nieuwe aankoop stijgen de kosten van boosts, waardoor er meer geld nodig is om ze te activeren
  .

  Elke dag ontvangen gebruikers unieke bonussen zoals:

  • Raketten: Ze lanceren een raket die tijdelijke toegang biedt tot extra NOT’s.
  • Full Energy: Laad energie op.

  Alternatieve manieren om Notcoin te verdienen

  Naast minen kun je je Notcoin-inkomsten verhogen met de ‘Earn’-functie, die beloningen biedt voor het voltooien van eenvoudige taken, zoals het uitnodigen van vrienden om mee te doen aan het spel, lid worden van een team of het bereiken van verschillende niveaus, zoals lid worden van de Silver League of het activeren van Telegram Premium.

  Taakcategorieën

  De taken in de sectie ‘Verdienen’ zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën:

  • Onboarding: beloningen voor het gebruik van de verwijzingsfunctie, waaronder lid worden van een gameteam of het uitnodigen van vrienden om Notcoin te spelen.
  • Specials: unieke uitdagingen die beloningen opleveren voor het bereiken van belangrijke doelen, het bezitten van specifieke of de interactie met gerelateerde projecten.
 • Web3 World: beloningen voor interactie met het Web3-ecosysteem op het TON-platform.
 • Notcoin competities en ranglijsten

  De competities en ranglijsten worden gebruikt om de voortgang bij het minen van Notcoin bij te houden. Elke competitie moet een aantal punten overschrijden om naar de volgende competitie te gaan. Er zijn vijf competities: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond. Punten worden toegekend voor elke munt die wordt verdiend door te klikken.

  Wat is een team in Notcoin?

  Een team is een verzameling spelers en gemeenschappen binnen het spel. Elk openbaar kanaal of elke chat op Telegram kan een team worden. De teams nemen het tegen elkaar op, met hun eigen interne klassement. Voor elke gedolven Notcoin verdient je team 1 punt
  .

  Hoe een team samen te stellen of er lid van te worden

  Teams zijn automatisch gevormde kanalen en openbare chats op Telegram. Volg deze stappen om lid te worden van een team
  :

  1. Ga je naar de bot via de link t.me/notcoin_bot? start=join squad
  2. .

  3. Stuur een link naar het kanaal of de chat waaraan je wilt deelnemen.

  Als alternatief:

  1. Klik in het spel op de knop „Join Squad” bovenaan het scherm.
  2. Selecteer een van de beschikbare teams of klik op „Lid worden van een ander team” om een link naar een openbaar kanaal of chat te sturen.
  3. Sluit je aan bij het geselecteerde team en keer terug naar het spel.

  Je kunt ook via de ranglijst lid worden van een team door op het team te klikken waarin je geïnteresseerd bent en op de knop ‘Deelnemen’ te klikken.

  Nodig vrienden uit en verdien meer munten

  Klik op het hoofdscherm onder de munt op ‘Vrienden’ (Frens) en vervolgens op ‘Nodig een vriend uit’, kies wie je wilt uitnodigen op Telegram of kopieer de uitnodigingslink en deel deze op je sociale netwerken. Als de gebruiker geen Telegram Premium heeft, ontvangen jullie allebei een bonus van 2.500 Notcoins. Als de gebruiker Telegram Premium heeft, ontvang je elk 50.000 Notcoins. Voor elke voortgang van je vrienden naar de volgende competitie ontvang je extra bonussen
  .

  Momenteel is de toekomst van het project onzeker. Elke post op hun X-account roept de vraag op: „Wat zal ons pad zijn? Niemand kan dat voorspellen.” Zolang je de service gratis gebruikt, verlies je niets en heb je de mogelijkheid om zonder veel moeite miljoenen munten te verdienen. Het valt echter nog te bezien of de munt in de toekomst waarde zal hebben en wat de prijs ervan zal zijn.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  65e571f23279b

  Hoe een paspoort aan te vragen bij het Italiaanse postkantoor: complete gids

  022624 depin

  DePin: wat het is en hoe het werkt