in

Hoeveel kost het om de Postepay Evolution te doen: alles wat u moet weten

Postepay Evolution is een innovatieve, veilige en gebruiksvriendelijke betaaldienst aangeboden door Poste Italiane. Het is een herlaadbare prepaidkaart, die een aantal voordelen biedt en zeer geliefd is bij gebruikers van alle leeftijdsgroepen. Maar hoeveel kost het om de Postepay Evolution te doen? In dit artikel zullen we proberen deze vraag te beantwoorden, met de nadruk op alle kosten die gepaard gaan met het gebruik van deze service, evenals hoe de kaart moet worden opgeladen, hoeveel het kost om deze op te laden en wat de jaarlijkse kosten zijn die moeten worden gemaakt.

Hoeveel kost het om de Postepay Evolution te doen: alles wat u moet weten

De Postepay Evolution is een elektronische prepaidkaart, oplaadbaar, waarmee u betalingen en opnames kunt doen bij geldautomaten, in winkels aangesloten bij Poste Italiane en online. De kaart is gratis en kan rechtstreeks bij elk postkantoor worden aangevraagd. Om de Postepay Evolution te verkrijgen, moet u een geldig identiteitsbewijs tonen en het aanvraagformulier invullen. Zodra u de kaart hebt, moet u deze activeren.

Om het te activeren, moet u naar een postkantoor gaan of verbinding maken met de officiële website. Daarnaast is het noodzakelijk om een eerste betaling te doen, met een minimum van 5 euro, om vervolgens de kaart te kunnen herladen.

Hoeveel kost het om de Postepay Evolution te doen?

Zoals we hebben gezien, is de Postepay Evolution een gratis service, die geen activeringskosten omvat. Wel is er een jaarlijkse beheervergoeding van 5 euro, te betalen op het moment van de eerste betaling.

Daarnaast is er een kost van 5 euro voor elke herlading op een postkantoor, terwijl herladingen bij aangesloten tabakswinkels gratis zijn. Wat opnames betreft, zijn de kosten 1 euro voor opnames bij postkantoren, terwijl er bij geldautomaten geen extra kosten zijn. Daarnaast zijn er kosten van 2,50 euro voor elke gemaakte overschrijving.

Hoeveel kost het om de Postepay Evolution op te laden?

Zoals we hebben gezien, kan de Postepay Evolution worden opgeladen bij postkantoren, aangesloten tabakswinkels en online.

Het opwaarderen aan de postkantoren kost 5 euro, terwijl dat bij aangesloten tabakswinkels gratis is. Daarnaast is online herladen mogelijk via een creditcard of via bankoverschrijving. In dit geval zijn de kosten van het opladen 0,25 euro.

Hoeveel kost het om een Postepay Evolution per jaar te doen?

Zoals we hebben gezien, biedt het gebruik van Postepay Evolution een jaarlijkse beheerkost van 5 euro. Daarnaast is er een kost van 5 euro voor elke herlading op een postkantoor, terwijl herladingen bij aangesloten tabakswinkels gratis zijn. Met betrekking tot opnames zijn de kosten 1 euro voor opnames bij postkantoren, terwijl er bij geldautomaten geen extra kosten zijn. Daarnaast zijn er kosten van 2,50 euro voor elke gemaakte overschrijving.

Conclusie

Kortom, het doen van de Postepay Evolution brengt geen activeringskosten met zich mee, maar levert een jaarlijkse beheerskosten op van 5 euro. Daarnaast is er een kost van 5 euro voor elke herlading op een postkantoor, terwijl herladingen bij aangesloten tabakswinkels gratis zijn. Opnames bij postkantoren kosten 1 euro, terwijl overschrijvingen 2,50 euro kosten. Ongepubliceerde tips: Om te besparen op de beheerskosten van de Postepay Evolution, kan je je abonneren op een maandelijks abonnement, dat een vaste kost van 10 euro per maand oplevert. Op deze manier zal het mogelijk zijn om een maximale jaarlijkse bestedingslimiet te hebben, die mogelijk goedkoper is dan de jaarlijkse beheerskosten. Daarnaast kun je je abonneren op een onbeperkt aantal gratis herlaadbeurten. Om te besparen op de laadkosten, kan je de Postepay Evolution bovendien online opwaarderen, via een kredietkaart of bankoverschrijving. In dit geval zijn de kosten van het opladen 0,25 euro.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
bitcoin g158380430 1280

Wat u kunt doen met Postepay Evolution

pexels pixabay 106152 scaled

Hoe opnemen met Skrill Card? Alles wat u moet weten