in

Kosten PayPal: tarieven voor Business, Prepaid, Goods en Services

PayPal is een van de bekendste en meest gebruikte betaalsystemen ter wereld. Het wordt door miljoenen gebruikers gebruikt voor online aankopen, factuurbetalingen, donaties en andere financiële diensten. Maar wat zijn de kosten PayPal? In dit artikel zullen we de PayPal tarieven voor Business, Prepaid, Goods and Services, Postepay en Payment onderzoeken.

Voor velen is PayPal een handige en veilige manier om betalingen over de hele wereld te doen. Maar zoals alle dingen zijn er voor- en nadelen. De PayPal tarieven variëren afhankelijk van het type transactie. Hieronder zullen we kijken naar de tarieven met betrekking tot deze verschillende diensten PayPal.

Kosten PayPal voor bedrijven

De tarieven voor zakelijke PayPal verschillen per land. Voor binnenlandse transacties rekent PayPal een vergoeding van 2,9% + € 0,35 per transactie.

Voor internationale transacties bedragen de kosten 4,4% + € 0,35 per transactie. PayPal brengt ook conversiekosten van 2,5% in rekening als de transactie in een andere valuta is dan de valuta van het account. Er zijn ook extra kosten voor sommige PayPal diensten. PayPal rekent bijvoorbeeld € 0,35 voor creditcardbetalingen. Daarnaast rekent PayPal een vergoeding van € 1,50 voor transacties die naar een buitenlandse bankrekening worden verzonden.

De kosten PayPal voor de Prepaid Card

PayPal biedt ook een prepaid kaart genaamd PayPal Prepaid Mastercard. De kaart is gratis, maar er zijn enkele kosten om te overwegen. Zo zijn er activeringskosten van €5,99 voor het openen van een account. Daarnaast is er een maandelijkse service fee van € 4,99. Voor prepaid kaarttransacties brengt PayPal een vergoeding van 3,5% + € 0,35 per transactie in rekening. Als u de kaart gebruikt om geld op te nemen bij een geldautomaat, wordt er een vergoeding van 3,5% van de opname in rekening gebracht, met een minimum van € 5,00.

Kosten PayPal voor goederen en diensten

PayPal is een handige manier om betalingen voor goederen of diensten te verzenden en te ontvangen. De PayPal kosten voor goederen en diensten zijn afhankelijk van het land waarin de gebruiker zich bevindt. PayPal rekent een vergoeding van 2,9% + € 0,35 voor binnenlandse transacties. Voor internationale transacties bedragen de kosten 4,4% + € 0,35 per transactie.

Kosten PayPal voor Postepay

PayPal biedt ook een betaaldienst genaamd Postepay. Om deze service te gebruiken, moeten gebruikers een Postepay-account koppelen aan hun PayPal-account. De commissie voor Postepay transacties is 3,5% + € 0,35 per transactie.

Het PayPal voor Betaling biedt PayPal ook een betaaldienst genaamd PayPal Payment. Met deze service kunnen gebruikers veilig betalingen verzenden en ontvangen. De kosten voor PayPal betalingstransacties bedragen 3,4% + € 0,35 per transactie.

Jaarlijkse PayPal kosten

Naast de hierboven genoemde kosten, kunnen sommige gebruikers worden onderworpen aan een jaarlijkse vergoeding voor het gebruik van PayPal. PayPal rekent een jaarlijkse vergoeding van € 12,00 aan alle gebruikers met een saldo groter dan € 2.500.

Conclusie

PayPal biedt een handige en veilige manier om betalingen te verzenden en te ontvangen. Er zijn echter enkele kosten om te overwegen voordat u deze service gebruikt. De PayPal tarieven variëren afhankelijk van het type transactie. Bovendien kunnen sommige gebruikers worden onderworpen aan een jaarlijkse vergoeding. Tot slot, voordat u PayPal gebruikt, is het belangrijk om te begrijpen wat de kosten en vergoedingen zijn met betrekking tot het gebruik van deze service. Als u de tijd neemt om de PayPal tarieven te begrijpen, kunt u geld en tijd besparen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels artem podrez 8989470

Hoe IBAN-zichtrekening te vinden: complete gids

paypal logo

Hoe u zich kunt verdedigen tegen oplichting op PayPal