in

Ontdek het verschil tussen PayPal en Achteraf betalen

PayPal en Postepay zijn twee zeer populaire betaalmethoden in Italië, die door een toenemend aantal mensen worden gebruikt. Hun populariteit is te wijten aan het feit dat beide systemen zeer eenvoudig te gebruiken zijn, grote veiligheid bieden en relatief goedkoop zijn.

Er zijn echter enkele verschillen tussen de twee oplossingen die het belangrijk is om te weten voordat u beslist welke u wilt gebruiken. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillen tussen PayPal en Postepay, om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Ontdek het verschil tussen PayPal en Achteraf betalen

PayPal en Postepay zijn beide betalingssystemen, maar er zijn enkele verschillen die belangrijk zijn om te weten voordat u beslist welke u wilt gebruiken.

Allereerst is PayPal een online betaalsysteem, terwijl Postepay een prepaidkaart is die wordt uitgegeven door Poste Italiane. Dit betekent dat om PayPal te gebruiken, u een online account en een creditcard of betaalpas moet hebben gekoppeld, terwijl u om Postepay te gebruiken naar een postkantoor moet gaan en een kaart moet kopen. Bovendien bieden PayPal en Postepay beide een hoog beveiligingsniveau, maar PayPal biedt meer extra bescherming tegen fraude, omdat creditcard- of betaalkaartgegevens nooit met winkels worden gedeeld.

Bovendien biedt PayPal 180 dagen bescherming tegen fraude, in tegenstelling tot Postepay, dat geen bescherming biedt tegen fraude.

PayPal en Postepay bieden ook verschillende kosten.

PayPal rekent een vergoeding van 3,4% + € 0,35 per transactie, afhankelijk van de valuta. Postepay daarentegen brengt geen commissie in rekening voor transacties, maar Poste Italiane rekent een vergoeding van € 5,90 voor het opladen van de kaart. Postepay-kaarten hebben ook een dagelijkse oplaadlimiet van € 1.000, terwijl er bij PayPal geen limiet is.

Bovendien kunt u met PayPal geld in elke valuta verzenden en ontvangen, terwijl Postepay-kaarten alleen beschikbaar zijn in Euro. Ten slotte biedt PayPal ook een verscheidenheid aan aanvullende diensten, zoals de mogelijkheid om online een factuur te maken en belastingen te beheren, terwijl Postepay dergelijke diensten niet aanbiedt.

Conclusie

PayPal en Postepay zijn beide zeer populaire betalingssystemen in Italië, maar er zijn enkele verschillen die belangrijk zijn om te weten voordat u beslist welke u wilt gebruiken. PayPal is een online betaalsysteem, terwijl Postepay een prepaid kaart is. PayPal biedt ook een betere bescherming tegen fraude en een verscheidenheid aan aanvullende diensten, terwijl Postepay geen bescherming biedt tegen fraude en geen aanvullende diensten heeft. Daarnaast rekent PayPal een vergoeding van 3,4% + € 0,35 voor elke transactie, terwijl Poste Italiane een vergoeding van € 5,90 in rekening brengt voor het opladen van de kaart. Ongepubliceerde tips: Een alternatief voor PayPal en Postepay is het gebruik van een bankpas of creditcard. Debet- en creditcards zijn veilig en bieden de mogelijkheid om wereldwijd betalingen te doen. Daarnaast bieden sommige creditcards ook aanvullende diensten zoals reisverzekeringen en fraudebescherming. Het is echter belangrijk om te onthouden dat voor debet- en creditcards kosten in rekening worden gebracht, dus het is belangrijk om tarieven te vergelijken voordat u een kaart kiest. Sommige creditcards kunnen ook valutaconversiekosten in rekening brengen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kaart geschikt is voor uw reizen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
soldi 2 scaled

Hoe PayPal snel en veilig op te laden

soldi 3 scaled

Geld overmaken met Western Union: complete gids